No muszę Ci powiedzieć że z marketingu to Ty słaby jesteś. Sprzedajesz konsolę i reklamujesz ją w ten sposób że jest konkurencja ma lepszy sprzęt. Jakiś nowy rodzaj reklamy.
Dodaj że wcale nie napisałeś jak jest tylko napisałeś jak wygląda Twoja sytuacja. To że kupujesz tylko gry na X0 to nie jest wina Sony. Co do XBL to tylko i wyącznie Twoja opinia. Według wielu graczy to PSN jest lepszy ze względu na możliwość gry za darmo i w 40 osób bez lagów.
Napisałem tak tylko po to aby udowodnić że sprzęt był mało używany i napisałem powód( zazwyczaj się tak robi) na jakim świecie Ty żyjesz ? co z tego że chwale sprzęt konkurencyjny, jak i tak dla osoby która woli markę Sony nie ma to żadnego znaczenia, ważne że konsola była mało używana i to ją interesuje, a nie to na czym ja wole grać
. Jak by były jakieś gry na konsolę sony to bym je kupował ale że ich nie ma to tego nie robię ( dla mnie nie ma i tyle ) napisałem jak jest i nikogo za nic nie obwiniam. Ty a kogo miałem napisać opinię ? jak nie swoją ?! przecież to moja aukcja
i takie moje od czucia są . Po za tym to jest aukcja a nie wypracowanie żebym dokładnie opisywał co i kiedy na tej konsoli robiłem, miałem kontakt z online na ps3 i jest do kitu nie chodzi tu o samo granie leć o za wartość, każdy kto ma w domu obie konsole wie że lepiej wydać 130 zł raz na rok niż mieć takie coś jak PSn za darmo
PS. Wiem czemu sie tak cieszysz. Bo nie potrafiłeś zbić argumentów, które tam przytaczałem więc teraz będzie Ci łatwiej wypisywać te wszystkie bzdury. Tam mało kto jest w stanie napisac cos nie tak na X0 bo z miejsca warny lecą.
Tak tak, jak marzysz to zamykaj oczy.
BTW. Fajnie się z Ciebie śmiali jak podałeś liste gier na X0.
No nie wiedziałem że Yeti to kilka osób
ja przynajmniej nikomu nie wpi** balasów do głowy że istnieje możliwość wyjścia GOW 3 w 2008r
ja przy nie wiadomych dałem znaki ??
Pisze, że grał tylko w Sigmę i Uncharted, a jednocześnie wypowiada się na temat on-lin
[b.....]miałem kontakt z online na ps3 i jest do kitu nie chodzi tu o samo granie leć o za wartość, każdy kto ma w domu obie konsole wie że lepiej wydać 130 zł raz na rok niż mieć takie coś jak PSn za darmo
[/b]
Wybacz Iras że zrobiłem opis na odwal się a nie porządne wypracowanie - z wyjaśnieniem wszystkiego dla czego tak uważam a nie inaczej
Opublikowane: Luty 14, 2008, 12:05:37
Mr Zombie pisząc opis nie brał pod uwagę casuali.