@Marcepan
Wyluzuj
Jak nie dasz rady wyjedź na jakąś wycieczkę - może do Australi tam przecież według ciebie X360 już nie sprzedają, nie będą cię napastować wspomnienia.
News o tym że nie sprzedają w Australii X0 przeczytałem na głównej stronie GO więc to nie jest moje widzi mi się. Sad but True.
Miej litość - zaraz pęknę...
Wiem że jak to zły news dla Microsoftu to uwierzysz nawet w nalot latających krowich placków na Redmont i bombardowanie gumiżelkami ale nie przesadzaj.
Powtórzyłeś tę głupotę conajmniej 3 razy w różnych tematach i za każdym razem nie mogłem się nadziwić twojej naiwności
Nie chce mi się nawet sprawdzać czy taki "pseudo-news" był na głównej - nie chce mi się wierzyć aby ktoś tak nieudolnie tłumaczył, ale z tego co wiem to była jakaś durna ankieta i ktoś tam narzekał że słabo mu się w sklepie sprzedają a nie że MS wycofał się z Australi...
Opublikowane: Kwiecień 20, 2008, 19:15:17
EDIT:
Masz tu treść tej "rewelacji" w oryginale:
According to a recent survey of 10 retail chains who operate more than 2,000 stores across Australia, the XBox 360 is on the skids. Retailers apparently only see growth coming from the PS3 and Wii. "The Xbox 360 is dead. We are stocking it because of our relationship with Microsoft however all our energy and marketing is going into the PS3 and the Nintendo Wii unless Microsoft come up with something new or additional marketing dollars. Halo 3 was big on the Xbox but that was about it. They have tried discounting and value add offers and even that is not working. We are even thinking of dumping the console all together". said one retailer.
Pozwoliłem sobie pogrubić to i owo
PS.
Sprzedaż z tygodnia z tą rewelacją:
Australia
Hardware sold last week & Total…
Wii 5,378 / 359,228
PS3 5,008 / 201,916
360 4,228 / 345,366
PS2 2,524 / 2,359,930
PSS.
Ciekawe czy "padem" by się "precyzyjniej" tłumaczyło