Marcepan... Jestes idiotą. Sorry ze to mowie, ale naprawde ogarnij sie. Śledze ten wątek od jakichs 30 stron i specjalnie sie zarejestrowałem po to aby ci to powiedziec. Nazwijcie mnie jednostrzałowcem, trolem, czymkolwiek; I don't care.
Od tych 30 stron uparcie wałkujesz temat porazki HD-DVD ktora stala sie chyba twoim osobistym sukcesem. Anonimowy raz sie pomylił, a ty mu to nieustannie wyzygujesz. Zwlaszcza w odpowiedzi na jego naprawde konkretne i rzeczowe materiały (mowie tu o magicznych tabelkach, porownaniach z eurogamera i tym podobnych serwisow). Mowicie co chcecie, ale dla mnie takie źrodła sa duzo bardziej wiarygodne od percepcji Marcepana ktory postrzega chyba kazda gre u siebie w domu jako FullHD i 60 fps. Btw, przy wiekszej zadymce GT5: P sie krztusi i nie jest to stałe 60 fps. Taka sama sytuacja we wspomnianym wczesniej AitD (problemy z plynnoscia i Bog wie czym jeszcze), przez co jest opoznione w wersji na PS3. Gdzie jest ta moc Cella!? Gdzie są rodzice w tym momencie!?
Śmieszy mnie tez twoje pierdzielenie o tym ze gry na x'a sie strasznie swieca. Dobrze ze twoj Uncharted jest taki sterylnie "nieswiecacy sie".
W przypadku udziwnionej architektury (obcej dla programistów z dziedziny video games) na takie efekty trzeba poczekać dłużej co z jednej strony jest nie dobre (bo dostajemy skopane porty na szybko i gry dłużej się robią) ale z drugiej pozawala wnioskować że przez cały żywot konsoli oglądać będziemy z czasem coraz ładniejsze gry a progres będzie następował wprost proporcjonalnie do długości bytu sprzętu na rynku.
Uparcie lansujesz teze ktora chyba na ucho szeptał ci prezes Sony, ze PS3 bedzie na rynku 10 lat i pod to stwierdzenie dopasowujesz swoje idiotyzmy.
Z tego wynika, ze za 10 lat PS3 w koncu bedzie sie lekko i przyjemnie programowało aby uzyskac to co w klocku jest dostepne juz teraz bez wiekszego wysilku. Zajebista sprawa. Serio
Jednak jest tego taki minus że gry osiągają maksymalny poziom A/V w stosunkowo krótkim
Jak czytam co piszesz to odnosze wrazenie ze ty osiagnales swoj maksymalny poziom rozwoju jakies 12 lat temu w przedszkolu.
WSZYSCY MAJĄ TO GŁĘBOKO GDZIEŚ,
Mozesz nie mowic w Naszym imieniu? Ja tego nie mam głęboko gdzies.
PS. Obejrzyj trailer FarCry 2 (ten z wersjami konsolowymi) i wytlumacz mi swoja fachową wiedza problemy z framerate'em i synchronizacja pionową w wersji na PS3.
PS2. Wszystkie zwroty do
ciebie były pisane z małej litery z pelna premedytacją.