Ibra... poszukaj na glowie guza... bo jak bys zobaczył MNIE w realu to bys miał kisiel w gaciach... buraku
nerd-obrazliwe określenie...
ja sie dziele tylko swoimi przemysleniami... nikogo nie chec na siłe przekonać...
tak to ja jestem na zdjeciu... zdjęcie z przed 4 lat... pozatym nie widać na nim reszty ciała... 4 razy w tygodniu hartowanego na siłowni...
to jest internet... każdy CIEĆ moze mowić co mu sie podoba... ale biorąc pod uwage jakie zdobywam kobiet(chodzby wczoraj) i jaki zemnie POWAŻNY facet to NERDEM jesteś dla mnie TY
....
Widzę Maximus, że skromność nie jest twoją najwyższą stroną, a do tego masz strasznie wysokie mniemanie o sobie i najprawdopodobniej czujesz się lepszy od innych.
Przeciez oczywiste jest ze nie pojade do jego miejscowosci aby przywalic mu w gebe...
To po co ten cały tekst powyżej jaki jesteś napakowany i w ogóle.
To jest forum, a forum internetowe rządzi się własnymi zasadami np po co pisać ile masz lat, ile masz cm w łapie itp, itd. Na forum liczy się tylko to co piszesz, a nie kim jesteś, dlatego wszelkie formy wywyższania się są zazwyczaj traktowane negatywnie przez pozostałych forumowiczów i muszę przyznać, że coś racji w tym jest.
Ja mam w dupie co robią pozostali użytkownicy, ile mają lat i jakie pełnią role społeczne. Dla mnie liczy się tylko to co dana osoba pisze i tylko i wyłącznie po tym ją oceniam. Jeśli ktoś pisze mądrze i z sensem, to może mieć nawet 10 lat, a i tak będę go szanował.
"dziwna" i zarazem zabawna tendencja jest, to ze posiadaczy PS3 nie zachwyca nic na XO, a posiadaczy XO nie zachwyca zadna gra z PS3 Very Happy i tak w kolko...
Zabawna, ale jaka prawdziwa
Wielki killer graficzny jakim miał być GeOW 2 okazał się nieco podciągniętą jedynką w dodatku z dziwnym filtrem, który w oddali rozmazuje obraz przez gra jest nawet mniej ostra niż pierwsza część.
Nie ma to jak oceniać grę po jednym filmiku
Dla mnie GoW2 już jest killerem graficznym, a do premiery (i nowych filmików z singla) zostało jeszcze trochę czasu.
imo. i XO i PS3 jeszcze nas pozytywnie zaskocza jakoscia gier!!
Też tak myślę