przywitaj się z cod5, dead rising, star wars force unleashed, które to będą na równi z wersjami z konsol hd(cod 5 i dead rising) i jedynie grafika na wii będzie nieco gorsza, albo dużo lepsze od wersji na ps360(nowe star wars)
male sprostowanie - dead rising na wii to bedzie pocieta wersja z x360
drogi waronie, wybacz mi, ale nie moge sie zgodzic z ty, co piszesz. uwazasz, ze 'wiele gier na wii przebija najlepsze tytuly z konsol hd', co jest wedlug mnie i zapewne nie tylko mnie, kompletna bzdura. ja rozumiem, ze na wii wyszedl super mario galaxy, co dla fana mariana, ktorym ty mozliwe, iz jestes, jest bardzo dobrym argumentem, ale niestety jeden marian to za malo, a napisales, ze 'wiele' gier jest lepszych od hitow na konsole x360/ps3 oraz pc. wybacz mi ponownie, drogi waronie, lecz wg mnie taki mgs4, bioshock, gow, cod4, uncharted, pgr4, portal, oraz inne gry, to znacznie wiecej niz oferta wii, ktora co do lepszych tytulow ogranicza sie jedynie do mariana, metroida, portu zeldy, w ktory moge zagrac na o wiele tanszych gacku, oraz portach z ps2, w ktore moge zagrac na pleju, a pieniadze na wii przeznaczyc na xboxa, a moze by jeszcze na gre styknelo, albowiem wii jest cholernie za drogie.
ale oczywiscie, drogi waronie, szanuje twoje zdanie, takze mam nadzieje, ze bedziesz sie ciagle doskonale bawil na swoich konsolkach, oraz chcialbym ci zyczyc milych wakacji i wielu gier pod choinke. pozdrawiam!
tomasz b.