Żartujesz sobie? W czym niby taki RE5 ma zmiatać? Toż to RE4 w lepszej oprawie. Miejscówki ograniczone w dużym stopniu, a gra nie ma połowy tych efektów co np. KZ2, że już o rozmachu akcji nie wspomnę. Widziałem gameplay RE5 na płycie z GC2008 i nie robi to na mnie żadnego wrażenia.
Polecam obejzec zwiastuny. A czy KZ2 to nie KZ w lepszej oprawie i wielu innym grom mozna ta wtornosc zarzucic. I chyba KZ2 tez nie ma free roamingu, no i zbyt duzego sensu nie mialo by RE gdybys mial wielki otwarty teren bo nie bylo by tego napiecia, ze nie ma gdzie uciec, ale mniejsza z tym.
Według mnie najbardziej zaawansowaną obecnie grą jest Far Cry2. Crysis ma ograniczone środowisko a w FC2 można iść gdzie tylko się chce.
Tu sie zgodze, ale tylko z tym, ze FarCry2 jest najbardziej zaawansowana gra na konsole, bo niestety Crysis oferuje znacznie bardziej rozbudowana fizyke.
Londek jeśli uważasz ze PGR3/4 jest najlepszą grą wyścigową, to zagraj w Motor Storm 2. Dla mnie mistrzostwo świata i wypas nie z tej ziemi.
No nie zabardzo porownywac takie gry. Toz to praktycznie rozne gatunki, niby oba wyscigi, ale MS blizej do Burnouta - ta cala rozwalka, ja nie przepadam za takim chaosem.
: Listopad 21, 2008, 09:53:04 am
Above - no KZ2 jest piękne, ale akurat te obrazki co podałeś nieźle wieją ch*jem.
Zgadzam sie z tym. Ale imo. KZ2 nie niszczy/zamiata wszystkiego tj. pisalem jest ladne z solidna oprawa, ale szalu nie ma, ale to w koncu KZ2, chyba najbardziej oczekiwana gra na PS3 w najblizszym czasie i trzeba sie po'hype'owac troche