Cytat: svonston w Stycznia 06, 2009, 21:19:28 pmBez rewelacji? Z calym szacunkiem, ale ten screen pokazuje, ze Killzone 2 nawet w multi rucha GoW2 singla...Kuwa ale cieni ciagle nie ma
Bez rewelacji? Z calym szacunkiem, ale ten screen pokazuje, ze Killzone 2 nawet w multi rucha GoW2 singla...
Cytat: LoNdEk w Stycznia 06, 2009, 21:18:09 pmWidac poprawe, ale ciagle bez rewelacji Widać, że retard nie grał.
Widac poprawe, ale ciagle bez rewelacji
Cytat: above89 w Stycznia 06, 2009, 21:20:39 pmCytat: tarniak w Stycznia 06, 2009, 21:19:15 pmPast-gen.Bardzo past -gen Tarniaczku Takie rzeczy to ja w Yaroze na PSXie robiłem, kolo.
Cytat: tarniak w Stycznia 06, 2009, 21:19:15 pmPast-gen.Bardzo past -gen Tarniaczku
Past-gen.
Mod obrażający użytkownika poza worem, ku***, autoban
Skomentuj to LoNdEk...
A i jeszcze jedno ten helgast Co to dostaję kolbą bardzo sztucznie i agresywnie chwyta się za głowę.
Cytat: Snake_Plissken w Stycznia 06, 2009, 21:19:31 pmCytat: LoNdEk w Stycznia 06, 2009, 21:18:09 pmWidac poprawe, ale ciagle bez rewelacji Widać, że retard nie grał. Mod obrażający użytkownika poza worem, ku***, autoban A wracając do Killzona - tak jak pisałem, beta niszczyła cieniowaniem i animacją (własne oczy vs shoty, hmm...), ale teksturki jeszcze wyraźnie ssały.
Cytat: above89 w Stycznia 06, 2009, 21:25:45 pmA i jeszcze jedno ten helgast Co to dostaję kolbą bardzo sztucznie i agresywnie chwyta się za głowę.Niczym zdesperowana baba, która sztyletuje nocą męża.
Ja nie rozumiem co się na tym gifie stało, poważnie.
Bo to jest w sub-SD, taki trik, który pozwala na wyciągnięcie tych 30FPSów.
Nie wiem co w tej nodze jest śmiesznego, ale ja patrzę na tego gifa i brechtam
Cytat: Ciapkas w Stycznia 06, 2009, 21:32:13 pmNie wiem co w tej nodze jest śmiesznego, ale ja patrzę na tego gifa i brechtam Temu uderzonemu cos sie z nerwami stalo co tak dynamicznie ruszyl noga, a ten lezacy widocznie tylko udaje, no no takiego AI to jeszcze w grach nie bylo
Cytat: Ciapkas w Stycznia 06, 2009, 21:32:13 pmNie wiem co w tej nodze jest śmiesznego, ale ja patrzę na tego gifa i brechtam To co robisz, jak Boomera Marcus w Girsach rzuca jak szmatą?
Cytat: Ciapkas w Stycznia 06, 2009, 21:27:20 pmCytat: above89 w Stycznia 06, 2009, 21:25:45 pmA i jeszcze jedno ten helgast Co to dostaję kolbą bardzo sztucznie i agresywnie chwyta się za głowę.Niczym zdesperowana baba, która sztyletuje nocą męża. Dokładnie. I czym się tutaj zachwycać w tym gifie że Helgast chwyta się za głowę nie naturalnie szybko i wygląda to sztucznie jak cholera ? On się chwyta w momencie jak gościu jeszcze go nie uderzył i w momencie jak dostaję to ręka mu leci w górę i s powrotem opada.
Człowieku w jedynce to była najlepsza atrakcja, serio. Nieraz jak kogoś zabiłem to sobie nim zamiatałem podłogę.
Cytat: Ciapkas w Stycznia 06, 2009, 21:35:50 pmCzłowieku w jedynce to była najlepsza atrakcja, serio. Nieraz jak kogoś zabiłem to sobie nim zamiatałem podłogę.W dwójce też to jest.
Ale tutaj to już nie nowość niestety.
Nie ma co dobrzy jesteście - ciekaw jestem co w tym gifie wypatrzycie
W ogóle co to za AI skoro Helgast stanął obok wroga BA dwóch bo jeszcze gracz Żal. I jeszcze dał sobie w michę przywalić. Żal x2To AI jest kompletnie skopane skoro nie użył broni, noża czego kolwiek. Żal x3
Cytat: above89 w Stycznia 06, 2009, 21:34:55 pmW ogóle co to za AI skoro Helgast stanął obok wroga BA dwóch bo jeszcze gracz Żal. I jeszcze dał sobie w michę przywalić. Żal x2To AI jest kompletnie skopane skoro nie użył broni, noża czego kolwiek. Żal x3AI w multi?
Ach, skoro przy temacie gier wyscigowych jestesmy, to zerknijcie na te screeny z PGR4:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ten tytuł prezentuje się oszałamiająco.
Cytat: Maciomaniak w Stycznia 06, 2009, 16:25:41 pmAch, skoro przy temacie gier wyscigowych jestesmy, to zerknijcie na te screeny z PGR4:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ten tytuł prezentuje się oszałamiająco.Hmm..piękne i z gameplaya też się znalazł, miałem rację, nie pierwszy raz zresztą tylko dlaczego NAJ PS3 NAJ GT5P NAJ KZ2 NAJ UNCHARTED NAD FANBOYS umilkli czyżby zatkało kakao