Ocenianie grafiki tylko po teksturkach?? Bron mnie Panie Boze (w ktorego i tak nie wierze, ale ja nie o tym chcialem pisac) Gdybym ocenial grafike tylko po teksturkach to Uncharted w mojej recenzji dostalby 10 za grafike badz nawet 11 bo teksturki ta gra ma ZAJE*ISTE!! Ale przeciez mielismy rozmawiac o Killzonie i o tym dlaczego poziom z dema wyglada dla mnie gorzej niz taki chociazby drugi akt w girsach. Jak juz sam zaczales KZ2 ma gorsze teksturki to po pierwsze, po drugie modele postaci sa zdecydowanie gorsze anizeli w GeoWie2 jak i 1, po trzecie mala interakcja z otoczeniem (wiem girsy tez pod tym wzgledem nie zachwycaja, ale to co jest w demie KZ2 to lekka porazka ale wiem, ze w kolejnych etapach juz to poprawili) po czwarte Ai moze i jest ok, ale nie dorownuje Girsom. Wybuchy w KZ sa bardzo fajne, ale to tylko za sprawa swietnego dymu ktorego praktycznie brak w girsach, a tak szumnie zapowiadana animacja ktora miala byc rewolucja poprostu nie jest w pelni zauwazalna niestety (nalezaloby przechodzic gre na slow motion) Poszarpane na maxa cienie to tez nie to czego oczekiwalem po grze ktora byla 5 lat w produkcji