Zauważyliście fakt że marcek jak widzisz atak na swoją konsole to przed przedstawieniem argumentów pisze najczęściej "lol" "buhahaha" itp a jak ktoś napisze coś pozytywnego to Marcuś moczy spodnie i daje plusa tej osobie ? Czy to nie jest dziecinne i żałosne ?
: Marzec 04, 2009, 12:12:16 pm
Wszystkie screen'y (te z PS3 i X0) są robione na tym samym TV, w tych samych warunkach i tych samych miejscach gry a ty twierdzisz że te które są z X0 kompletnie nie oddają tego jak gra wygląda na Xboxie. Idąc tym bzdurnym do kwadratu tokiem rozumowania ja mogę napisać że w takim razie te screeny z TV również nie oddają tego jak gra wygląda na PS3. Czyli jeśli na screenach z TV, F3 wygląda lepiej na PS3 to znaczy że po przeniesieniu tego porównania na bezpośredni zrzut przewaga PS3 będzie jeszcze bardziej widoczna skoro była już uwydatniona na obrazkach z TV.
Gram w trzeciego Fallouta na Xboxie i wszystko, czego wg twojego żałosnego porównania owej wersji brakuje, widzę u siebie na tv.
Tyle.
Podobnie jak ja gram w Mirrors Edge, Oblivion itp. i wszystko co wg żałosnych porównań Anonimowego owej wersji brakuje, widzę u siebie na TV.
Tyle.
: Marzec 04, 2009, 12:03:45 pm
Iras a skąd ty wiesz że on wie
Bo Iras wie najlepiej wszystko gdyż on ma google.
: Marzec 04, 2009, 12:04:24 pm
A co do Killzone 2 vs Crysis - to jak porównywać Civica Type-R z Ferrari Enzo - niby to pierwsze też fajne ale to jednak tylko Honda
Powinieneś za to odpowiedzieć przed sądem.
Tak na poważnie to Hondy się mniej psują niż Ferrari.
Bo grasz na x0
więc nie masz tych boboków o których anonimowy piszę :0
: Marzec 04, 2009, 12:13:27 pm
Brakującego AA i on-line żadne ustawienia PS3 nie oddadzą.
Braki w F3 względem x0 to przede wszystkim brak :
-AA* tutaj kwestia ustawienia ostrości na minimum, co z tego że blur, ale przede wszystkim nie ma ZĄBKÓW, zaś w przypadku RE5 można wyostrzyć bo blur już jest ;D
-HDR* teraz rozumiem czemu posiadacze ps3 ustawiają kontrast na 100, gdyż chcą na siłę to HDR zrobić
-ODBIĆ* no z tym jest problem, ale myślę że kwestia kontrastu zrobi swoje.
-Wyblakłe kolory* ale to kwestia ustawień tv
-pikselowate tekstury* tutaj hm.. ustawienie gammy na jak najniższy poziom by było ciemno wiadomo w jakim celu no i ten kontrast
Ale kij z tym przecież mamy KILLZONE 2 !! Miłego grania w niego przez te 3-4 lata aż do wyjścia nowej konsoli
Pewnie Marcuś i inni nie tykną RE5 gdyż wygląda względem x0 gooorzeeej jak nam przykro