A gdzie pisze że Twórcy KZ2 chcieli oddać prawdziwy świat??
MarcePanek stosuje debilne uzasadnienie - delay sterowania = większy realizm.
A Ty jesteś na tyle tępy że nie widzisz iż sam deweloper tak uzasadnia to CELOWE opóźnienie???
: Marzec 04, 2009, 14:17:47 pm
Po prostu wyszedłem z założenia że czemu mam być grzecznym userem, który dostaje PLUSY od największego fanboja ps3 mowa o marcepanie za pozytywne wywody na temat ps3 i gier, a kiedy są negatywne to jedzie po tej osobie i nawet może dać minusa.
Dałem ci minusa człowieku? Ja nigdy pierwszy minusów nie daje. Plus dostałeś bo miałeś przebłysk resztek rozumu. Dziwne tylko że wtedy chwaliłeś sterowania a teraz po nim jedziesz. To jest dopiero skrajny fanbozim.
Zresztą poczytaj jak cię tutaj zjechali za te brednie o pustych pokojach w KZ2 itp. bzdurach.
Ja pierdyle jakiś Ty ograniczony, sorry ty. Nie napisałem że mi dałeś, a że MOŻESZ. Umiesz czytać ? Litości. Zabawa na tym polega by wychwalać, a potem jechać. Skrajny fanboim to jest u Ciebie mój drogi. Opisałem jak się ma cała sprawa. Że Cię nie trawie jak jasna cholera i szczerze to gówno mnie obchodzi Twój komentarz. Pisałem to do Diuka bo spoko kolo, który miał szanse dostać bete, ale nie estety się nie udało
Moja wina. Ty mnie za przeproszeniem ch.ja obchodzisz i cały ten Twój sposób bycia. Pisze, a raczej nabijam się z tego i owego bo jesteś cholernie ograniczony i sprawa mi to frajdę.
: Marzec 04, 2009, 14:34:57 pm
Lubie się pośmiać i czytać wywody marcepana np. ten na temat delaya i realizmu i takie tam. W ogóle koleś jest tak żałosny, tak śmieszny, dziecinny i ślepo zapatrzony że głowa mała. Wykorzystuje to do zabawy. Nie robie tego cały czas, a parę razy ot tak by się wyluzować Nie mam nic do ps3 bo to świetna konsola i miecie jeboxa wzdłuż i szerz (pewnie marcepan da plusa teraz)
Ja robię dokładnie to samo z takimi pipkami jak ty. Lubię się pośmiać z głupot jakie wypisujesz. Zresztą jak widać wyżej nie tylko ja bo inni też mieli niezły ubaw jak palnął ta głupotę o pustych pokojach.
PS. Przeczytaj raz jeszcze posty ze storn wcześniej o tym jak jechałeś KZ2 a teraz jak piszesz że PS3 jest uber hiper itp. to może dostrzeżesz jak żałośnie próbujesz obracać kota ogonem.
I tutaj się potwierdza fakt że jesteś ograniczony. Tak uważam że ps3 jest świetną konsolą, a nie uber hiper
Uber hiper to mogą być buty z najkiego. Nie próbuje obracać żadnego kota do góry dupą. Zresztą napisałem o tym wyżej. Diuk zapytał to napisałem. Tak ty się śmiejesz, haha raczej zaciskasz zęby jak czytac negatywne komentarze ps3 i szukasz na szybkiego materiałów potwierdzających co innego jak np. screeny robione APARATEM z telewizora....
ŁAŁ zjechali mnie ?! Na prawdę MNIE ?! I co mam płakać teraz co ? Weź jesteś śmieszny. Ale najbardziej podoba mi się sytuacja jak dajesz PLUSY osobą które piszą pozytywa na tematy związane z ps3 oraz w momencie przed przestawieniem argumentów, które są z palca wyssanee np. fotki f3 z telewizora
piszesz stałe teksty "lol","buhahaha" co tylko świadczy o twoim ograniczeniu umysłowym. Biedny Boban nawet nie wiedział że ma mnie w kontaktach na ps3
A tyle razy chciał ze mną zagrać w wipeout hd, no ale nie bywał za często. Jak mu o tym wspomniałem to się oburzył "bo ja przecież jestem całymi dniami" taa a ja szczekam i biegam za patykiem. To tak kwestii pośmiania sie.