Dokładnie, Diuk. Ty zacząłeś się czepić tylko Alana Wake'a, a teraz kołujesz jak Żyd na wychodku. Daj już sobie spokój.
Ależ mój drogi, ja nie jestem żadnym fanbojem, nie czepiam się niczego (dziwi mnie, że odebrałeś mą sugestię jako czepialstwo) Po prostu śmieszy mnie nazywanie czegoś killerem, jeśli nie widziało się chociażby minuty gameplayu, czy też jakiegokolwiek screena. I tak, mam takie samo zdanie odnośnie HR, czy też (tylko nie zabijcie mnie teraz) Gowie 3, mimo, że niby jakieś tam trailery wyszły, dla mnie to żaden killer. Ale to już dyskusja na dłuższą metę, bo gusta to rzecz niepodlegająca...
: Marzec 14, 2009, 12:45:31 pm
Skończyło się na tym, że sam się zaplątałeś w swoje własne niepotrzebne gierki słowne.
Nie odwracaj kota ogonem, bo chyba sam się plączesz
eot ja nie marcepan, nie mam siły na dłuższe dyskusje w tym temacie
: Marzec 14, 2009, 12:45:50 pm
W każdym razie co roku jest to samo - "Na moja konsolę będą killery że hej a no towją nic nie będzie i h..j!" Jak dzieci. Potem zawsze okazuje się inaczej.
Ale widzisz, czemu ty to odbierasz jako atak?
To że mam PS3 (xa miałem ponad dwa lata także...) nie znaczy, że naśmiewam się z innych konsol i ich exclusivów, gry to gry, nie odbieram tego przez pryzmat posiadanej konsoli. I proszę, nie stawiaj mnie w szeregu z niektórymi "jegomościami".