Cytat: Zeratul w Marca 16, 2009, 15:27:50 pmMad World i mogę jedno napisać... a raczej pokazać...PS3 = ssie paukę = X360Heh, coraz bardziej mnie ściska przy premierach takich gier, że sprzedałem Wii.
Mad World i mogę jedno napisać... a raczej pokazać...PS3 = ssie paukę = X360
Każda broń w Halo jest bardziej skillowa od tych z KZ czy Coda do tego pojazdy- myślisz, że jakbyś umiał grać to byś sobie z nimi nie poradził? Twierdzisz, że H3 jest nieskillowy bo w niego lamisz? Dajże spokój.
a ile takich cudownych premier było!?
CytujKażda broń w Halo jest bardziej skillowa od tych z KZ czy Coda do tego pojazdy- myślisz, że jakbyś umiał grać to byś sobie z nimi nie poradził? Twierdzisz, że H3 jest nieskillowy bo w niego lamisz? Dajże spokój.1- no, zeby nie trafic z takiego assault rifle przy halowskim autoaimie,to narawde trzeba miec skilla 2- pojazdy sa dla cieniasow, ktorzy nie potrafia normalnie grac i musza przez caly mecz czaic sie w czolgu, bo inaczej nie zabija nikogo
Khm khm...panowie bądźmy szczerzy, jeśli chodzi o multi to COD4 >>>>>>> Halo sri.
mowilem ogolnie o pojazdach w grach multiplayera ty wracaj grac w swoje halo, w ktorym nawet do 1000gs dobic nie potrafisz Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)wybacz, ale jak ty masz suche odzywki, to ja tez chce
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 18:31:33 pmKhm khm...panowie bądźmy szczerzy, jeśli chodzi o multi to COD4 >>>>>>> Halo sri.Rzeczywiście, dla posiadaczy ps3 cod to najlepsze multi. Gdy ma się xboxa sprawa wygląda inaczej.
Hmhmhmh, poki co, to ja tylko widze tutaj Twoje pieprzenie bez sensu, na temat gsa na przyklad, albo odzywki, ze w ogole w Halo nie gralem [a to ze mialem wiekszego skilla w nim od Ciebie, to juz inna bajka], no ale dobra Ide na film, a Ty wracaj do gry, moze uda Ci sie w koncu zrobic double killa ze spartan lasera, jak mnie sie kiedys udalo
Cytat: Ciapkas w Marca 16, 2009, 18:36:23 pmCytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 18:31:33 pmKhm khm...panowie bądźmy szczerzy, jeśli chodzi o multi to COD4 >>>>>>> Halo sri.Rzeczywiście, dla posiadaczy ps3 cod to najlepsze multi. Gdy ma się xboxa sprawa wygląda inaczej. Grałeś w ogóle w COD4???
9 milionów graczy się myli, hejloł sri to gówno! (bo marcepan tak powiedział) W myśl zasady "nie dyskutuj z idiotą..." moglibyście zakończyć tą dyskusję.
Dla mnie systemu perków, medali i idealnego doboru broni pod styl gracza poprzez kombinacje nie ma żadna inna gra. Poza tym śrut to jest śrut a nie laserki. No i ogromna przewaga COD4 to brak pojazdów i idealnie pomyślane mapy pod bronie (oprócz snajpera) oraz rozgrywkę. Krótko, NIE MA LEPSZEJ GRY W MUTLI.
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 18:45:36 pmCytat: Ciapkas w Marca 16, 2009, 18:36:23 pmCytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 18:31:33 pmKhm khm...panowie bądźmy szczerzy, jeśli chodzi o multi to COD4 >>>>>>> Halo sri.Rzeczywiście, dla posiadaczy ps3 cod to najlepsze multi. Gdy ma się xboxa sprawa wygląda inaczej. Grałeś w ogóle w COD4??? COD4 gameplayowo jest The Best, ale AIMowo jest dalek daleko za Halo3.
9 milionów graczy się myli, hejloł sri to gówno! (bo marcepan tak powiedział)
Na obecne standardy Halo 3 to już staruszek, a nadal to najpopularniejsza gra multi na LIVE. Na samym forum widać w odp. wątku jak panowie kapitalnie się bawią. Ale SDF team wie lepiej.
Czym misiu się tak stresujesz?
Oki to zgodnie z wyznawaną przez was zasadą że ilość=jakość stwierdzamy że Gran Turismo to najlepsza gra wyścigowa wszech czasów.
Stresujący dzien miałem a tu jeszcze na forum mówią, że KZ 2 jest złe i H3 jest lepsze i teraz nie wiem co robić czy sprzedać PS3 jak jeszcze nie kupiłem KZ 2 czy co? Sad
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:32:32 pmOki to zgodnie z wyznawaną przez was zasadą że ilość=jakość stwierdzamy że Gran Turismo to najlepsza gra wyścigowa wszech czasów.To ile ludzi grywa w GT obecnie?
Cytat: Stresujący dzien miałem a tu jeszcze na forum mówią, że KZ 2 jest złe i H3 jest lepsze i teraz nie wiem co robić czy sprzedać PS3 jak jeszcze nie kupiłem KZ 2 czy co? SadNo, to komentuj takie "mądre" teksty. Ja nigdzie nie napisałem gdzieś że Killzone 2 jest zły. Bardzo dobra gra.
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:32:32 pmOki to zgodnie z wyznawaną przez was zasadą że ilość=jakość stwierdzamy że Gran Turismo to najlepsza gra wyścigowa wszech czasów.Nie odwracaj kota ogonem. Nic nie wiesz o Halo 3, więc nie głoś jedynej prawdziwej prawdy, że CoD4 nim zamiata. Są na forum osoby, które obie gry znają tak samo dobrze - ich zdanie coś znaczy. Twoje niestety nic.
Soul uważał swego czasu, że Assassin's Creed > Uncharted: Drake's Fortune. Dlaczego tej opini nie przytoczysz?
Cytat: Zeratul w Marca 16, 2009, 19:34:56 pmCytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:32:32 pmOki to zgodnie z wyznawaną przez was zasadą że ilość=jakość stwierdzamy że Gran Turismo to najlepsza gra wyścigowa wszech czasów.To ile ludzi grywa w GT obecnie?Ponad 40 mln gdyż taka jest liczba graczy, którzy zakupili gry z tej serii.
Ponad 40 mln gdyż taka jest liczba graczy, którzy zakupili gry z tej serii.
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:38:23 pmCytat: Zeratul w Marca 16, 2009, 19:34:56 pmCytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:32:32 pmOki to zgodnie z wyznawaną przez was zasadą że ilość=jakość stwierdzamy że Gran Turismo to najlepsza gra wyścigowa wszech czasów.To ile ludzi grywa w GT obecnie?Ponad 40 mln gdyż taka jest liczba graczy, którzy zakupili gry z tej serii. Uważasz simsy sa najlepszą grę ever?
Cytat: MarcePan w Marca 16, 2009, 19:38:23 pmPonad 40 mln gdyż taka jest liczba graczy, którzy zakupili gry z tej serii. Tobie jednak brakuje którejś klepki, bo zdrowa jednostka tak absurdalnej tezy nie postawi.
Faktem jest że COD4 ma przesadzony auto aim. Krótko grałem w H3 ale tak mocnego auto aima tam nie znalazłem (baaa myślałem że wcale go nie ma ). Dużo grałem w jedyneczkę Halo i trochę w drugą odsłonę ale multi ze względu na wehikuły (jeżdżące i latające) odepchnęło mnie od tej gry. Poza tym ja mam taki gust że zdecydowanie bardziej preferuję broń palna niż świetlną. Wyjątkiem od tej reguły był Time Splitters.