Ok, ten post, napisałem zaraz po przeczytaniu wypowiedzi Wufena z przedostatniej strony. Mamy już jasność, ale by mój czas nie poszedł na marne....
Różnice (growe) są tylko w segmencie tytułów na wyłączność.
Tu sprzęt Sony równiez wygrywa. Jasne, Forza nwa wyborna jest, ale co poza tym, miał x0 do zaoferowania? Halo ODST....
Co innego Sony. Od inFamous, poprzez Demon's Souls, Raczet i Klank najnowszy, Killzone2, Uncharted 2 ....
Spójrz tylko na najbliższe miesiące. GT5 oraz GoW III vs .... no właśnie, versus co? A reszta - Dante's Inferno, Split Second, zwyczajowo na każdą z konsol.
wyczuwam fanboizm
na xoxa przeciez jest tez pgr 4, gearsy 2, banjo, fable 2 i kilka innych swietnych gier
a jesli chodzi o nadchodzace miesiace to :
x360:
mass efect 2
splinter cell conviction
alan wake
ps3:
god of war 3
heavy rain
gt5
dla mnie remis
Żadne fanboyostwo Wulfen. Niby czemu, po x0 i Wii w szafie leżakują, a PS3 (i to razy dwa-prawie jak u Snoop Doga=) sobie z pańską pogardą spogląda obok tv na ową szafę
No dobrze. Obalmy ów remis, jak i to , co napisałeś.
Wspominałem o ostatnich produkcjach. Jasne, Gearsy są kapitalne, ale jakbym je wymieniał, to równie dobrze mogę napisać o Resistance 2. Mogę także o DoA 4 wspomnieć i tak długo by wymieniać.
Co do tytułów ekskluzywnych, to unormujmy ową definicję. Mianowicie jak dla mnie , to gra w którą można zagrać TYLKO i wyłącznie na danej platformie.
W Uncharted 2 zagrasz tylko na PS3. W Demon's Souls również. Dlatego nie wymieniłem kapitalnych , dwóch części L4D, ponieważ są na PC dostępne.
Nadchodzące tytułu:
PS3 - HR, GT5, GoW III. Tylko i wyłącznie PS3.
AW, ME2, SCC, xo, jak i PC. Więc, gdzie ten remis
Nie jestem fanboyem, ja obiektywnie, i sprawiedliwie oceniam. PS3 dostaje na wyłączność w najbliższym czasie kilka fantastycznych tytułów. x żadnego, ponieważ będą i na PC.