Bigdaddy nie rozumie podstawowego elementu, dla którego zaznaczamy, że dana gra wygląda tak czy siak. Tu nie chodzi o to, że chcemy pokazać wyższość jednej konsoli nad drugą ale o to, że dla niektórych osób takie informacje są ciekawe. Osoby trochę obeznane w temacie już od dłuższego czasu wiedzą w czym dana konsola jest słabsza a w czym ma przewagę. Czasami mam wrażenie, że niektóre osoby odbierają przedstawiane info tak jak dziecko z piaskownicy gdy inne wytknie mu, że jego autko nie ma otwieranego bagażnika a jego koparka ma 6 kół zamiast 4.
Tak, to jest interesujące tylko dla posiadaczy ps3 by wejść do tematu gry która ich nie dotyczy i pisać o pierdołach jacy to oni są pokrzywdzeni i zawiedzeni, czy też wyszukując analizy z 500% zoomem na antenę TV, no proszę cię
Jakoś posiadaczy x360 nie interesuje ta rozdzielczość, wystarczy zobaczyć jak gra wygląda...dobrym przykładem jest forum xboxa gdzie tylko posiadacze ps3 wyskakują z tą rozdzielczością jak bumerangi.
Tutaj to samo, w postaci ,,specjalistów'' czyli kkrt i Irasa.
Na to forum zaprosił mnie inny specjalista ps3...(cholera sami specjaliści w temacie grafiki!) największe gwiazdy świata playstation w jednym miejscu
jest KKRT, Juve a nawet sławny Iras i Boban(feisar) z konsolowiska/PE. Grubo
@boban(feisar) - wiem AW ssie, a teraz idź i nagraj mi nowe filmy z GT5 i czarnymi krzakami/drzewkami 2D
Brakuje mi opinii jeszcze jednego specjalisty.
@boy - screeny screenami, niech pokażą pełnego gejpleja. Strasznie się wywyższają tym C2 oby mieli podstawy.