Spoko, ale każda z tych gier wyglądałaby (Killzone, GOW, HR) wyglądałaby i chodziła lepiej na dobrym pececie niż na PS3. Takie życie, czas się z tym pogodzić.
Oki, tylko problem jest taki, że nie chodzą lepiej na PC, bo na PC nie ma gier z taką grafiką. Ja wiem, że kompy maja większą moc obliczeniową itp. ale nie zmienia to faktu, że konsole wcale nie odstają grafika od kompów a wręcz je przewyższają.
Z PS3 w praktyce
Odstają, tyle że takie Naughty Dog na PC robić nie będzie, Uncharted na PC wyglądałby znacznie lepiej, dla mnie i tak lepiej wygląda Crysis, a wręcz obłędnie, dżungla jest po prostu niedościgniona, do tego efekty, czy też mody ( tak tak, mody, dzięki którym gry jeszcze lepiej wyglądają ), do tego PhysX, który dodaje szczegółowe cuda. Czy chcesz tego czy nie, konsole nie nadążają i nadążać nie będą za komputerami, nie jest to możliwe, a to że na PS3 mamy tak piękne gry jak Uncharted, god of war, to nie znaczy że nagle PS3 ciągle się rozwija i nie znaczy że są możliwe tylko na ps3, xbox zapewne też by to uciągnął. Jak chcesz kontynuować tą niekończącą się opowieść to zapraszam