Jestem Florek z XO
Śledzę ten wątek od paru godzin i tak na serio widzę z trrolin'g ma tu swoją jaskinie.
Nie wiem czemu w tą gadkę wrzucacie forum XboxOnline... Mnml Boy dostał u nas nie jednego bana i wierzcie mi, że nie za darmo
Ale widzę tu pana juve i o ile pamiętam gdy wbiłem na forum wroga (OC) to juve tam siedział... Czyżby juve zacząą tak trolować jak 3/4 Was z stąd? Tzn jest trollem.
Śmieszą mnie te wasze sformułowania aka "xboty" itp.
Naprawdę mnie osobiście ch** obchodzi wasza konsola czyli PS3 a dlaczego bo jej nie ma? Tak jak większość z Was xbox360 widziało w saturnie na wystawie.
Nie jade po PS3 bo miałem parę razy z nią tylko kontakt i nie mogę nic konkretnego powiedzieć... Ale Wy znafffcy widzę że macie chujogłowy
No offence ofc. (nie wszyscy)
@Boy - Pamiętasz mnie nie? Dziwie się że jeszcze masz internet bo jesteś osobnikiem którego od razu bym odrzucił z tego zacnego grona napinaczy internetowych.
Co do GT5 ofc gra na pewno bardzo dobra ale tysiące osób które daje średnie opinie o GT5 nie może się mylić
Przykro mi chłopaki.
My se gramy w forze a Wy grajcie sobie w GT5.
Imo te gry są tym samym w innej otoczce
Sprawdzcie sobie moje GT Florek XO. Widzicie? Grałem w Forze a większość z Was ni chu ja.
Naprawdę więcej dystansu i nie jedźcie po innych forach tylko zobaczcie jaki syf jest u Was, większość z Was nawet na forum PE dostała by za takie gówno bana. Nie dziwie się że tu siedzicie skoro nigdzie indziej nie potraficie się zachować.
@andy - Widzę że też tu się z nimi użerasz
Pozdrawiam.