Ogolnie GT5 jest calkiem niezle, ale naprawde te standard cars piernicza calosc i nie mowcie ze dodaja smaczkow grze czy nie widac tego podczas jazdy, bo tak nie jest, widac jak ch*j. Zastanawiam sie czym tez PD kierowalo sie wybierajac auta Premium? Jest w nich dosyc sporo slabych samochodow i wcale bym nie plakal jak by ich tam nie bylo a na ich miejsce pojawily sie inne autka, bo na dobra sprawde nikt tymi baczkami jezdzil nie bedzie. Audio miejscami jest spoko a miejscami slabe, rozwala mnie oglos jak przypierzy sie w inny samochod, no jak bym w beczke wjechal lol Soundtrack tez nie robi wrazenia, nie slyszalem wielu kawalkow a te co slyszalem kompletnie mi nie podeszly a utwory w menu naprawde dzialaja usypiajaco. Tras wszystkich nie widzialem ale jak narazie nie mam na co narzekac, trasy w miastach wygladaja swietnie, nawet te drzewa 4D nie przeszkadzaja tak bardzo na innych trasach. Jak narazie wrazenia mieszane, chcialo by sie powiedziec jest swietnie ale sie nie da. Moze z czasem przestanie sie zwracac uwage na standard cars, ale poki co denerwuja mnie strasznie. Najwazniejsze ze auta prowadzi sie jak nalezy i na model jazdy narzekac nie moge a to w koncu najwazniejsze.