No i właśnie dlatego się śmieję. Może gra tak będzie wyglądać, ale na razie nie wygląda, bo raz, że jeszcze jej nie ma, a dwa, że w takiej formie jak jest teraz pozostawia wiele do życzenia w kwestii oprawy. Tak to właśnie jest z blacharzami. Ja pytam o jakiegoś sim racera, który może oprawą równać się z GT5 na 5 letniej PS3, a KKRT mi wyskakuje z tytułem, który jeszcze nie miał premiery (i jeszcze daleko do tego) i myśli, że z kogoś głupka zrobi. Fakty są takie, że PC'ty ciągle dostają nowe karty, procki itp. a jak nie było gry godnej oprawy GT5, tak nie ma.
Oczywiscie nie przeczytales w ogole mojego posta, standardowo. Prart nie ma tej gry i mowil o trasach, ktorym nadal brakuje detali, albo sa w rozsypce, ale samochody tak wygladaja jak wrzucilem! 90% tych screenow co wrzucilem jest od ludzi, a nie developerow.
Co do gier wyscigowych wygladajacych lepiej niz GT5, to masz Dirt 3 i NFS: Hot Pursuit w wersji PC.
Co do argumentu, ze dostaja nowe procki i karty, to myslisz, ze byle jaka nowa karta nie wyrenderowala by GT 5? To kwestia technikaliow, czy tego, ze nie kazdy ma 80 czy nawet 40m$ na zrobienie simracera? Pomysl przez chwile.