Cytat: Mr_Zombie w Sierpnia 18, 2007, 20:25:49 pmZ tym tylko, że w przypadku innych miast w grę wchodzi jedynie zbudowanie stadionu. W przypadku Warszawy - zburzenie jednego i na jego miejscu postawienie drugiego.Żeby tylko to!!! jeszcze chyba stacje metra mają zbudować, no i obowiązkowo jakiś teren zielony.
Z tym tylko, że w przypadku innych miast w grę wchodzi jedynie zbudowanie stadionu. W przypadku Warszawy - zburzenie jednego i na jego miejscu postawienie drugiego.
Cała nadzieja w Bałtic Arena
ew. zdążą z niesamowitym zapieprzaniem przed samymi mistrzostwami a podczas meczu stadion sie zawali Odpukac.Wątpie czy się wyrobią, ale mam taką nadzieję, jak każdy chyba.
To bendzie zal.
Cytat: SpecialMan w Grudnia 06, 2007, 14:24:45 pmTo bendzie zal.Ty sam jesteś 'zal'.
Ze stadionami zdążą, z drogami może. A co z cała resztą? Ostatnio byłem w Warszawie i infrastruktura wcale się nie zmienia. Na mecze kibice piechotą będą chodzić.
Cytat: kwassny w Maja 13, 2011, 14:18:31 pmZe stadionami zdążą, z drogami może. A co z cała resztą? Ostatnio byłem w Warszawie i infrastruktura wcale się nie zmienia. Na mecze kibice piechotą będą chodzić. po co bedą chodzić skoro stadiony bedą zamkniete