Autor Wątek: Resident Evil 5  (Przeczytany 196049 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mateo

• Gość
Odp: resident evil 5 na X360!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #120 dnia: Lipca 26, 2007, 20:17:02 pm »
Owszem gra ryje berecik aż miło!
Ale...Heavenly Sword w chwili obecnej jest bez apelacyjnym liderem.
Moim zdaniem rzecz jasna  ;)

Youn

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #121 dnia: Lipca 26, 2007, 20:19:37 pm »
Owszem gra ryje berecik aż miło!

Bożesz a Ty znowu o tym HS.
A nawet nie zagrasz  :evil:
:lol:

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #122 dnia: Lipca 26, 2007, 20:40:36 pm »
Jeżeli gra wywoła taki szok jak RE4 (pod każdy względem), na co się zanosi, to umrę ze szczęścia.

Byle nie pod względem fabuły (bo w RE4 fabuła była szokująco głupia) ^^.

Eh, czy jestem jedyną osobą, która nie moze tego obejrzeć w HD? Komp mi się nie wyrabia v_v.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #123 dnia: Lipca 26, 2007, 21:13:59 pm »
Mi też. Jakośc z playsyde ups gamersyde powoduje "dławienie się " kompa. Trzeba kupić lepszego. dlatego czekam na trailer z GT zawsze troszke popsują jakość ale i tak będzie bardzo dobra.

Fabułę RE4 mam głęboko w tej grze liczy się tylko mega-grywalna zadyma w pięknym wykonaniu. I tego samego chcę w RE5.

Oby tylko do premiery (jeszcze sporo czasu) grafika nie zaliczyła modnego na next-genach downgrade'u. RE4 w ostatecznej wersji pomimo że miażdżył grafiką wszystko zaliczył spadek grafiki od pierwszego trailera.

Chris wygląda jak paker ale mi się to bardzo podoba a ciosy z buta i pięści wyglądają bardzo efektownie 

IMO to będzie najlepsza gra na next-geny. Jedyne co w moim przekonaniu może być bardziej grywalne to GoW3 albo NG2.

Niezmiernie cieszy ogromne tempo starć. Prezentuje się to dużo lepiej niż w RE4

Uncharted i Ratchet zjadają HS... oooo  :cool:
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2007, 21:18:01 pm wysłana przez Supersonic »

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #124 dnia: Lipca 26, 2007, 21:17:10 pm »
Uncharted i Ratchet zjadają HS... oooo  :cool:

A ten znowu o tym obleśnym Ratchecie, błe.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #125 dnia: Lipca 26, 2007, 21:21:48 pm »
No i  :lol:

IMo dużo ładniejszy jak HS

Ok wolę dać spokój bo szkoda zaśmiecać temat o RE5.

Zastanawia mnie jakim cudem to ten sam silnik co w LP, DR i DMC4  :shock:
Nie uwierzę w życiu a jeżeli tak jest to pokazuje ile lepsi są goście robiący RE5 od ekip które odpowiadają za LP, DR i DMC4.

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #126 dnia: Lipca 26, 2007, 21:25:00 pm »
Może to render?  :lol:

Lepiej płacą to lepsze gry robią, po za tym LP DR i DMC źle nie wyglądają. Bez przesady.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #127 dnia: Lipca 26, 2007, 21:29:08 pm »
dlatego czekam na trailer z GT zawsze troszke popsują jakość ale i tak będzie bardzo dobra.

Też czekam :). Ale jak na złość nie dają na razie.

RE4 w ostatecznej wersji pomimo że miażdżył grafiką wszystko zaliczył spadek grafiki od pierwszego trailera.

Jeżeli jako pierwszy trailer mówisz o tej wersji z cieniami, to dlatego, że tam każda lokacja doładowywała się osobno (tak jak w starych RE) - przynajmniej tak wynika z tego kilkuminutowego trailera z laleczkami, zbrojami i hookmanem. W ostatecznym RE mamy zaś rozległe lokacje oraz mnóstwo przeciwników na ekranie.

O wiele bardziej boję się, że w 2009 roku ta grafika po prostu będzie już czymś średnim. 2 lata na rynku gier to olbrzymi naprawdę długo.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #128 dnia: Lipca 26, 2007, 21:40:05 pm »
Lepiej płacą to lepsze gry robią, po za tym LP DR i DMC źle nie wyglądają.
Tego nigdy nie napisałem. LP i DR wyglądają ładnie DMC4 bardzo ładnie ale mimo to róznica między tymi grami a RE5 jest zbyt duża jak na ten sam silnik. Ale dobrze bo szczerze powiedziawszy spodziewałem się mniej optymistycznej wersji w której RE5 wyglądałby na poziomie Devila. A ja chciałem doznać takiego szoku jak w RE4 i się Capcom udało  :cool:

Jeżeli jako pierwszy trailer mówisz o tej wersji z cieniami, to dlatego, że tam każda lokacja doładowywała się osobno (tak jak w starych RE) - przynajmniej tak wynika z tego kilkuminutowego trailera z laleczkami, zbrojami i hookmanem.
To był drugi pierwszy był najładniejszy grafika była wtedy niewyobrażalnie za....sta a Leon ruszał się tam tak że mi kopara opadła. Pamiętam ten dzień doskonale. Bite dwie godziny siedziałem przed kompem z rozdziawioną gębą i nic mi się nie chciało robić tylko myślałem K..a to niemożliwe  :shock:

Dokładnie ten trailer w którym Leon idzie wąskim korytarzem przy fenomenalnie powiewających zasłonach. Ten trailer posiadał za dobrą grafiką jak na GC. Dałbym linka ale GT nie działa obecnie

To do dziś wygląda pięknie
http://media.cube.ign.com/media/015/015821/imgs_22.html
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2007, 21:46:41 pm wysłana przez Supersonic »

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #129 dnia: Lipca 26, 2007, 22:41:06 pm »
Mnie przekonało, super akcja - klimat niesamowity!! Mogli by też zadbać o fabułem (wiem, wiem, że to nie w re najistotniejsze) ale przywiązuje sporo uwagi do tego elementu w grach takich jak RE :).
pozdro

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #130 dnia: Lipca 26, 2007, 22:47:46 pm »
dlatego czekam na trailer z GT zawsze troszke popsują jakość ale i tak będzie bardzo dobra.

Już jest: http://gametrailers.com/player/22800.html
:D

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #131 dnia: Lipca 26, 2007, 23:44:30 pm »
A teraz chwila zatracenia

« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2007, 00:12:09 am wysłana przez Supersonic »

mateo

• Gość
« Odpowiedź #132 dnia: Lipca 27, 2007, 00:08:49 am »
Z pewnością zostaniemy uraczeni wspaniałymi pojedynkami!
Gdyż to co się odpierd@l@ło w RE4 przechodzi ludzkie pojęcie.
vide
-walka z dwoma El Gigante oraz Krauserem

Czekam na poryty design bossów !
Re5 to pewniak.

PS!!!
http://gametrailers.com/player/22800.html
Ten mały trailerek to przy tym z leksza g@wno !!!
Oświetlenie,otoczenie,ogólnie tekstury

Ja pier**le O_O
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2007, 00:15:50 am wysłana przez mateo »

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #133 dnia: Lipca 27, 2007, 00:12:31 am »
Uniki Chrisa przed tasakami i innymi przedmiotami niezbędnymi w kuchni wygladają kapitalnie podobnie jak ciosy które wykonuje nasz hiroł. Będzie idealne uzasadnienie tak potężnej muskulatury (całe ramię a szczególnie triceps wygląda anormalnie, pudzian może spadać).

Ta akcja mnie także rozwaliła.

Idealna ripostą byłoby pociągniecią naszego rozbrykanego afrykańca z łkocia w plery, z siłą która pomogłaby mu pozbyś się głowy ale na takiej akcje pozostaną w mojej fantazji.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #134 dnia: Lipca 27, 2007, 01:17:33 am »
Powiem tyle że: o kur.wa! Dla mnie również najładniejsza gra na NG. Klimat ryję beret, wolę afrykańską wioskę nie hiszpanską, zdecydowanie. Gra wygląda na hardkor, zajebiscie duzo zajebiscie szybkich przeciwników.

ŁAŁ

siudym

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 6
« Odpowiedź #135 dnia: Lipca 27, 2007, 01:31:12 am »
Ciekawe czy zaczna sie jakies protesty, czy oskarzenia o rasizm w grze  :-P
Strzelac do hiszpana mozna, a do murzyna juz nie, bo to bedzie rasizm :)
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2007, 01:32:45 am wysłana przez siudym »

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #136 dnia: Lipca 27, 2007, 08:07:32 am »

Coś pięknego
Te ruchy idealnie nadawałyby się do trybu Mercenaries. Oby coś takiego było w RE5 niekoniecznie pod tą samą nazwą.

Poplułem się ze śmiechu  :lol:

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #137 dnia: Lipca 27, 2007, 08:46:58 am »
Nie ma co giera robi wrażenie :shock: , tylko czemu tak długo każą nam czekać  :?

He a te gify , dwa pierwsze masakra , trzeci no coment. LOL

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #138 dnia: Lipca 27, 2007, 08:53:38 am »
kots tu wspomnial o rasizmie - pokazalem trailer w pracy hiszpanowi - gosciu naprawde jest wporzadku/ i powiedzial ze nie podoba mu sie ze bialy glówny bohater zabija afrykanskich ludzi  :(

ostro co - ale jak w 99% zabija sie bialych to juz jest ok albo niemców  :grin:

mam nadzieje ze nie beda musieli im zmieniac koloru skóry przed premiera  :lol:

gra jest kosmiczna - animacje/kamera/postacie/oswietlenie/klimat !!!!!!!!!! chcialbym by chociaz kilka tytulów trzymaly taki poziom/

ale przynajmniej wiem ze mozna cos takie zrobic na tych konsolach

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #139 dnia: Lipca 27, 2007, 08:57:51 am »
I że mimo wszystko X360 to pociągnie  ;)

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #140 dnia: Lipca 27, 2007, 09:13:59 am »
z tego co czytalem kiedys w wypasionym magazynie PSXe - ktos z japonców pracujacych przy RE5 powiedzial ze gra na bank bedzie miala 60 klatek bo jest to dla nich bardzo wazne/ jesli przy takiej grafie bedzie te 60 fpsów to  :shock:

Dino

• Proletariusz
  • "You Have To Find Sisters Of Fate"
« Odpowiedź #141 dnia: Lipca 27, 2007, 11:48:45 am »
kots tu wspomnial o rasizmie - pokazalem trailer w pracy hiszpanowi - gosciu naprawde jest wporzadku/ i powiedzial ze nie podoba mu sie ze bialy glówny bohater zabija afrykanskich ludzi  :(

ostro co - ale jak w 99% zabija sie bialych to juz jest ok albo niemców  :grin:

mam nadzieje ze nie beda musieli im zmieniac koloru skóry przed premiera  :lol:

gra jest kosmiczna - animacje/kamera/postacie/oswietlenie/klimat !!!!!!!!!! chcialbym by chociaz kilka tytulów trzymaly taki poziom/

ale przynajmniej wiem ze mozna cos takie zrobic na tych konsolach
Wiecie, najgorsze w tym całym "Rasizmie" jest to, iż gdy CJ w GTA SA zabijał białych, to wszystko było w porządku, ale jak biały zabija murzynów, żydów czy innych to już jest Rasizm.Nawet, gdyby ktoś stworzył grę, gdzie czarny zabija murzynów, a żyd żydów to i tak uznali by to za Rasizm, gdyż żydów i czarnych nie można wyzywać, ani nic, bo to jest człowiek pod ochroną ONZ, czy jakiejś innej Samoobrony...Dalej nie będę się rozpisywał, bo mnie zaraz jakaś młodzież wszechpolska skatuje ;p A co do RE5, to gierka wygląda naprawdę super, a animację są świetne.Do tego ta chmara przeciwników na raz :D

Hannibal Lecter Pwnz ! :D

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #142 dnia: Lipca 27, 2007, 11:56:15 am »
Masakra !! mam nadzieje ze jednak ukaze sie wczesniej niz w 2009 :/

Grafoman

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #143 dnia: Lipca 27, 2007, 18:49:18 pm »
Nawet, gdyby ktoś stworzył grę, gdzie czarny zabija murzynów, a żyd żydów to i tak uznali by to za Rasizm, gdyż żydów i czarnych nie można wyzywać, ani nic, bo to jest człowiek pod ochroną ONZ, czy jakiejś innej Samoobrony...

Teoretycznie to wszyscy mają zagwarantowaną niezbywalną ochronę własnej godności na mocy (jeśli dobrze pamiętam) Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka ustanowionej przez ONZ właśnie. Ten sam dokument zabrania dyskryminacji rasowej i religijnej w stosunku do wszystkich ludzi niezależnie od od rasy i wyznania. To znaczy, że taką sama ochronę jak żyd czy murzyn ma w teorii biały katolik(to tak gwoli formalności).

Problem z "murzynami"* i "żydami"** jest taki, że obje te "nację" są cholernie przewrażliwione na punkcie rasizmu tudzież antysemityzmu. W sumie patrząc na ich historię ciężko się temu dziwić, choć z drugiej strony taka nadmierna wrażliwość prowadzi czasem do absurdów. Kiedyś słyszałem historie o tym, jakoby pewnego komendanta policji w (bodajże) Nowym Jorku zwolnili z pracy po tym jak stwierdził, że za większość przestępstw w mieście odpowiada ludność afroamerykańska, a wiec czarna. Facet pożegnał sie z posadą za szerzenie rasizmu oraz brak tzw. "poprawności politycznej". Najśmieszniejsze w tej całej historii było jednak to, że sam był czarny...;-)

Co do Residenta myślę, że na bank znajdzie się kilku grupek zarzucających grze szerzenie rasizmu i zrobi sie z tego mała afera, jednak ostatecznie wszystko rozejdzie sie po kościach. Prawdziwe problemy zaczęłyby się dopiero wtedy, gdyby w grze zamieszczono jakieś napisy ewidentnie nawołujące do nienawiści rasowej, tak jak to było (rzekomo) w głośniej reklamie białej wersji PSP, którą chyba po jakimś czasie zdjęto. No i gdyby Chris strzelał do muzułmanów wtedy tez mogłoby być gorzej - zapewne panowie z capcomu musieliby wynająć ochronę przed zamachami terrorystycznymi...;-)

Poza tym proponuje zamknąć off-top, bo temat pod tytułem "rasizm" już jest na forum, a ja nie chciałbym zgarnąc osta...;-)

* Właściwie ostatnio stwierdzono, że wyraz "murzyn" jest obraźliwy w stosunku do ludności rasy czarnej - na chwile obecną, aby nie zostać posadzonym o rasizm, dużo lepiej jest używać sformułowania "Afroamerykanin". De facto nie wiem, czy afrykanie też są (afro)amerykanami, ale wole nie ryzykować...;-)

** Podobnie i w tym przypadku - od "żyda" dużo bardziej pasuje "izraelita"...;-)
Your mysterious ice blue eyes...

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #144 dnia: Lipca 27, 2007, 20:38:46 pm »
Poprawność polityczna nas kiedyś zabije >_>

Ponoć już po pokazaniu się pierwszego trailera RE5 (na E3 2007) były głosy krytyki na oficjalnym (chyba europejskim) forum Capcom, że gra szerze rasizm o_O.
Jakoś do RE4, gdzie się wybijało ładny procent ludności hiszpańskiej, nikt się nie czepiał.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #145 dnia: Lipca 27, 2007, 22:39:49 pm »
Może postawiono na ludzi z Afryki by był gotowy pretekst do pytania dlaczego Chris jest atakowany przez ciemnoskórą ludność (jakaś tam lipna fasbuła musi być). Po prostu chcą go zjeść bo głodni.. a może najlepiej skończmy z tą ksenofobią w RE4 i rasizmem w RE5.

Youn

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #146 dnia: Lipca 27, 2007, 22:50:28 pm »
Może postawiono na ludzi z Afryki by był gotowy pretekst do pytania dlaczego Chris jest atakowany przez ciemnoskórą ludność (jakaś tam lipna fasbuła musi być). Po prostu chcą go zjeść bo głodni.. a może najlepiej skończmy z tą ksenofobią w RE4 i rasizmem w RE5.

Jak to ktoś mądry napisał na murze "Jedni chcą lexusa a drudzy pajdę chleba".

Przyjżyjcie się murzynowi w trakcie tego jak mu leci krew z oczu, co to może być? Virus?

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #147 dnia: Lipca 27, 2007, 22:52:21 pm »
Tak, bowiem ludzie w Afryce z głodu zjadają białych, to oczywiste... Ech...

Szkoda, że jakieś mądre głowy będą sie tej, świetnie zapowiadającej się, gry czepiać, ale chyba wszystkim normalnym ludziom to nie będzie przeszkadzać. Nieważne czy czarnoskórym, czy nie. Patrząc z drugiej strony, to czarnoskórzy są dyskryminowani - ilu jest niebiałych bohaterów? Nie wiem, nie zwracałem na to zbyt uwagi, ale chyba wszystkie klasyczne zombie z Dead Rising są białe (mogę się mylić). Także ktoś powinien oskarżyć Capcom o dyskryminowanie czarnych.

RE5 wygląda świetnie, ale to już nie to stare, dobre RE, gdzie przez okno wskakiwał doberman, a gracz miał pełne gacie.

Jak dla mnie to trochę za dużo tej akcji, ale to pewnie tylko w trailerach, gra będzie miała na pewno kilka wolniejszych momentów, jakieś zagadki też. Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiony, ale - jak pisał pan Zombie - powinni trochę odchudzić Chrisa, wygląda jak koks z siłowni - przesada. Niezłym motywem byłby dynamicznie zmieniający się zarost, to już chyba pora na takie zabawne pierdoły, konsole już, by to spokojnie pociągnęły (oczywiście golenie się brzytwą - rzecz jasna w wersji Wii [zakładając, że wyjdzie okrojona] machanie w takiej chwili wiilotem).

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #148 dnia: Lipca 27, 2007, 23:06:02 pm »
RE5 wygląda świetnie, ale to już nie to stare, dobre RE, gdzie przez okno wskakiwał doberman, a gracz miał pełne gacie.
Nie należy stać w miejscu. Po RE4 już nigdy nie zatęsknię za klasycznymi Residentami

Zombie - powinni trochę odchudzić Chrisa, wygląda jak koks z siłowni - przesada
Eee dlaczego  :cool:

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
« Odpowiedź #149 dnia: Lipca 28, 2007, 01:25:31 am »
Ktos wie kiedy bedzie resident 6? :)

A tak na powaznie to mysle ze seria zmierza w dobrym kierunku, stare residenty byly oczywiscie swietne jak na swoje czasy, nawet na GC dawaly rade ale mysle ze po czesci 4 raczej nie chcial bym powrotu do starych schematow. Grafika w piatej czesci wyglada przeslicznie, swietnie wszystko oswietlone bla bla bla. Nie mam watpliwosci co do tej gry bo nigdy nie watpilem w zadnego residenta, gra bedzie przeswietna. Swietny pomysl z tymi "buciorami" i "piachami" no i do tego rewelacyjnie to wyglada, tak samo jak uniki przed ostrymi narzedziami czy dobijanie na ziemi, mniam. Jedyne czego sie obawiam to dialogi, mam nadzieje ze Capcom tym razem postara sie i zatrudni do podkladania glosow jakis profesjonalistow bo jak nie to bedzie lipa. No i mam jeszcze cicha nadzieje ze chlopaki zrezygnuja z tych debilnych i absurdalnych zagadek i wprowadza cos innego i bardziej realistycznego na to miejsce. Co do postaci Chrisa to jestem zachwycony, w koncu wyglada jak wlasciwa osoba do tej roboty chlopak troche przypakowal no i dobrze, w koncu byly ( czy moze aktualny) komandos, wiec troche glupio by wygladal jako anemik, no i mysle ze Gearsy tez tu swoje dolozyly :) Rewelacyjny trailer rewelacyjnej gry :)

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #150 dnia: Lipca 28, 2007, 14:46:25 pm »
najwieksza moją  obawą jest to, by nie powtorzyć błędu z RE4, mianowicie małej roznorodnosci pospolitych przeciwników(czyt. te same afroamerykanie wkoło macieju do wyrżnięcia).

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #151 dnia: Lipca 28, 2007, 19:03:56 pm »
W RE4 było parę strasznych momętów (np. ucieczka do windy przed dziwnym potworem), więc w RE5 też pewnie będą. Chris widać, że przez te 10 latek ładnie trenował i kuł się w tyłek :lol:  Mi taki madafaka pasuje na głównego bohatera :)

W RE4 była spora różnorodność wrogów. Inna sprawa, że gra była bardzo długa jak na tak intensywną rozgywkę.

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #152 dnia: Lipca 28, 2007, 20:10:43 pm »
Mi się podoba ,że Capcom kolejny raz zmienia klimat gry pierwsze części gry to byli zombi  więczmienili na obłąkanych wieśniaków i to wyszło seri na dobre a teraz Capcom kolejny raz zmienia miejsce i bohaterów i uważam ,że to dobre posunięcie ,lecz powinni popracować nad fabułą bo o grafikę i rozgrywkę się niemartwie.
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

50 CENT

• Towarzysz
« Odpowiedź #153 dnia: Lipca 30, 2007, 14:12:26 pm »
 Nie ma co , człowiek oglądając to leży i kwiczy  :D  Kolejny RE i znów bedzie HIT , gra powala wszystko , ciekawe która gra to przebije  8-) Czekam  :P
X360 + HDTV juz mam :D

NA GC 2006 BYŁO COOOOOOOOOL ! ! !
A NA GC 2007 BYŁO JESZCZE LEPIEJ ! ! ! :D

KKRT

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
« Odpowiedź #154 dnia: Lipca 31, 2007, 01:35:01 am »
Ogladalem trailer HD chyba z 5 razy i nigdzie nie zauwazylem tej miazdzacej grafiki, imho nawet za pierwszym ogladaniem wpadly mi w oko kiepskie tekstury dachow z poczatku trailera. Gra sie fajnie rusza, jest sterylna, ale nie do przesady, ma tez ladne oswietlenie i niektore tekstury [postaci sa calkiem ladne - poza przerosnietymi miesniami Chrisa], do tego bardzo ladne drzewa i krzaki ;].
Co do gameplayu sie nie wypowiem, bo nie gralem w RE 4, ale chyba jednak wolalem stara konwencje "przygodowki" niz gry akcji.
Klimat afrykanski jakos mi srednio lezy, ale zobaczymy jak pokaza jakis gameplay dziejacy sie w nocy ;]
Podsumowujac jest ladnie, nawet bardzo ladnie, ale imho po obejrzeniu Killzone czy Mass Effect dluzej szukalem szczeki na podlodze ;]

POK

• MIR
  • Reputacja: 171
« Odpowiedź #155 dnia: Sierpnia 01, 2007, 15:40:28 pm »
Kwestia gustu.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Sierpnia 01, 2007, 16:12:08 pm »
no i sie zaczyna - rasizm w RE5  :-x
najlepszym pomyslem bedzie zmienienie glównego bohatera na ciemnego ;) bo chyba jak murzyn bedzie zabijal murzynów to juz rasizmu nie bedzie

http://www.n4g.com/gaming/News-56008.aspx

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #157 dnia: Sierpnia 01, 2007, 16:42:44 pm »
"(...)and the white man’s job is to destroy them and save humanity…"

O taak, najlepiej zeby bohater byl Murzynem a zombiaki białymi - wtedy to nikt by nie mial watpliwosc :-o co za swiat....

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: Sierpnia 01, 2007, 16:44:28 pm »
dziwne ze w GTA sa nikt sie nie czepil ze murzyn chodzi po miescie i morduje bialych  :-D

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #159 dnia: Sierpnia 01, 2007, 16:46:55 pm »
dziwne ze w GTA sa nikt sie nie czepil ze murzyn chodzi po miescie i morduje bialych  :-D
wlasnie o to mi chodzi :) tak samo jest z Żydami - o nich wszysto, byle dobrze...