wpierw kupujesz a potem pytasz sie czy dobre ?
ja z odzywek polecam Magnum 8000[węglowodanowa] firmy Trek(tej co to białko jest co podałeś).Ogolnie nie polecam odzywek białkowych, nie widac efektów. O wiele lepsze są węglowodanowe. Zjadłem 2 kg tego czegoś i naprawde czuje sie efekty. Po treningu chodze jak jakiś Pudzian
. Tak się puchnie zajebiscie ze klekajcie narody. Fajne uczucie.
Ćwiczyłem tyle na sucho i wogole nie bylo efektów. Zacząłem jeść odżywki i naprawde są rezultaty. teraz jestem na regeneracji, ale po feriach wracam do treningu.
jadłem jeszcze kreatyne firmy olimp[monohydrant] i za przeproszeniem gówna dała.
Wziąłem ok.200 tabletek(cyklnicznie regularnie jak w zegarku) i nic. W sumie to była gowniana kreatyna, za 12 tabletek placiłem 3 zł
, kumpel z klasy mi załatwiał(kox, skubany bierze hormon wzrost, nakręcał mnie na sterydy ale nie jestem głupi
, wogole sie wysłowić nie umie, a i tak laski na niego lecą
).
Tak więc dobra odzywka weglowodanowa w polaczeniu z rownymi rodzajami kreatyny, dobrym treningiem i dietą dadzą efekty. Ale zeby zacząć ćwiczyć na serio to trzeba poświecić wiele czasu, pieniędzy i naprawdę tego chcieć[chcieć=MÓC!]. Najgorsze dlamnie bylo porzucenie alkoholu i fajek. Nie moglem sie opanowac jak kumple przychodzili i wolali mnie na wódke, ale nie poto wyje*ałem tyle forsy na odzywki zeby to wszystko zaprzepaścić przez jeden melanż