Nie śledziłem szczególnie tego tytułu, ale nie omieszkałem obejrzeć podany tutaj filmik. Cóż mogę powiedzieć. Po prostu
. Już pomijam grafikę przez duże G. Zapowiada się cholernie wciągająca i intrygująca przygoda. Sony wie na jakie tytuły stawiać, więc nie dziwi że odpuszczają sobie Tekkeny 6 czy inne Devil May Cry'e 4 na rzecz takich GIER.
A co do grafiki, to lepiej niech się postarają bo GoW 2 na razie masakruje wszystko...
Buhaha!!! Chciałbym mieć tak niskie wymagania co do grafiki w obecnej generacji. Jak dla kogoś oprawa podciągniętych nieco Gears of War z jeszcze większą liczbą świecących się jak psu jajka tekstur, jest szczytem i powodem do spazm to szczerze mu zazdroszczę że tak niewiele mu potrzeba w kwestii oprawy A/V. Niektórzy chyba zapominają czym ma być obecna generacja i wystarczy dla nich że tekstury się pięknie błyszczą.
Ja wolę kopiącą zad animację, oświetlenie i fizykę na poziomie (nie balonowe ciała). Pomijam ssanie na całej linii v-synch'u w GeOW2 i obiecanek cacanek w kwestii super mega hiper zniszczalnego środowiska.
Powiedzcie mi jak to jest, że gdy ktoś obiecuje jakiś "ficzer" w grze dla PS3, a ten potem się nie pojawi to lecą z okrutną krytyką, zaniżają oceny itp. Natomiast gdy na X0 taki GeOW2 ma gó..o a nie zniszczalne środowisko, to bardzo szybko się o tym zapomina.
Konsola coraz bardziej się rozkręca zostawiając konkurencje nie tylko od strony graficznej ale przede wszystkim wykorzystując możliwości hardware do innowacyjnych idei i projektów. Prawdziwie nextgenowa produkcja.
Dokładnie. Na PS3 widać coraz więcej gier odstawiających konkurencję. Po stornie X0 nie widziałem zapowiedzi gry, która graficznie pokazałaby coś ponad U:DF. Naprawdę podawanie tutaj przykłądu GeOW2 nie zmydli nikomu oczu, bo widać jak na dłoni że to podciągnięta jedynka w dodatku z krztuszącym się na maksa v-synch.