Nie chcę nic mówić, ale zastanawiam się czy któraś z prawdziwych czytelniczek Gali (czyli takich, które nie kupują tej gazety dla filmu) zrozumie coś z tego filmu (tutaj podkreślam, że ja też go w całości nie zrozumiałem, to dość trudne kino z olbrzymim przesłaniem).
Cytat: "mrpiki"Nie chcę nic mówić, ale zastanawiam się czy któraś z prawdziwych czytelniczek Gali (czyli takich, które nie kupują tej gazety dla filmu) zrozumie coś z tego filmu (tutaj podkreślam, że ja też go w całości nie zrozumiałem, to dość trudne kino z olbrzymim przesłaniem).jeśli 7 Samuraiów jest trudnym filmem z giga przesłaniem, to ja jestem prezydentem RP. Pikuś, błagam, nie przeceniaj ...
Cytat: "kun"Cytat: "mrpiki"Nie chcę nic mówić, ale zastanawiam się czy któraś z prawdziwych czytelniczek Gali (czyli takich, które nie kupują tej gazety dla filmu) zrozumie coś z tego filmu (tutaj podkreślam, że ja też go w całości nie zrozumiałem, to dość trudne kino z olbrzymim przesłaniem).jeśli 7 Samuraiów jest trudnym filmem z giga przesłaniem, to ja jestem prezydentem RP. Pikuś, błagam, nie przeceniaj ...Hehe piki zapodaj sobie Memento, najlepiej 4 razy to masz trudne kino stworzone dla DVD. 7 samurajów - dobry film - no ale bez przesady. Dusia ma rację, a January blefuje .
Ludzie, przecież 7 Samurajów to nie dla czytelniczek Gali. Jak myślicie, czemu filmy dodawane są to czasopism typu "Businessman" czy "Murator"? Bo ludzie kupią, czasopismo wyrzucą i wezmą film. Ale kasa z tego jest.
Memento oglądałem Rekwizyt i masę innych cięzkich filmów...
juz w kinach genialny, psychodeliczny obraz pt. "Mechanik" z niesamowitym Christianem Bale w roli głównej. wyobraźcie sobie, ze Bale schudł na potrzeby roli 30 kg!!!!! rośnie nam kandydat do Oscara!
Dzisiaj oglądałem Kung Fu Hustle superaśny filmik kolesia od Shaolin Soccer Stephen Chow czy jak mu tam.Widział ktoś ??
dobra komedia nie może nie być idiotyczna
Cytat: "Miazga"dobra komedia nie może nie być idiotyczna wcale nie musi ... z resztą Szaolin Soker trudno nazwać filmem
Pytanko czy wam tez smierdzi pudelko od 7 samurajow?.
Kupilem to co bylo w Gali.
ostanio TVP pokazywala ,, czerwona róże na podstawie powiesci Stephena Kinga .Filmek byl bardzo ciekawy( jak dla mnie) .Zauważylem w nim ciekawostke - otoz w jeden z pokoi ( ten przy szklarni ) wydawal mi sie ludząco podobny jak tytulowy ROOM z SILENT HILL4 .Przypadek?
Polecam wszytskim film "Chłopaczki z sąsiedztwa". Lepszej komedii w zyciu nie widzialem.[/b]
Mam nadzieje ze nie ta fantastyczna inaczej wersje z gali... film nie dosc ze skrocony niemal o godzine to na dodatek ma napisy pierdykniete na jakims czarnym prostokacie na pol ekranu (zyby zakryc angielskie...zenada...)... przez zakup tej swietnej wersji zrazilem sie do filmow z gazet...a na dodatek pudelko smierdzi jak jasna cholera...