Siema , pograłem trochę i napiszę coś od siebie , od razu mówię że mam tu na myśli tylko opnie na temat demka.Cała wersja gry może wyglądać dużo lepiej, niż to co nam było dane pobawić się w demku .
Ok lecimy : Grafika ,szoku nie ma jest po prostu dobrze, momentami tekstury wołają o pomstę do nieba , a momentami dają radę , ogólnie zero zagrzewki. Nie tego się spodziewałem , zwłaszcza że przeczytałem w PE czym to ta gra nie jest, oczywiście Hiv mógł grać w całkiem inną wersje ,bardziej dopracowaną . Więc nie będę nawet porównywał jego tekstu , do demka w które mogę sobie pograć .Widać że cut -scenki są na silniku gry i widać też że wyglądają lepiej niż czysty gameplay.Animacja naszej bohaterki jest nie najgorsza ,mogli się bardziej postarać o jej animacje biegania . Ryu z NGS rusza się lepiej , i jako sama postać też prezentuje się lepiej niż Neiriko ( czy jak ona tam ma
) Gameplay jak najbardziej pozytywny ,jak przystało na slashera ,dużo widowiskowych akcji ,counterów(są dość łatwe) ,jugglów (?) masa combosów itp Tylko do cholery gdzie jest blok ?
I tyle , nadal NG najlepsze jeżeli chodzi o system walki . Tu jest naprawdę dobrze , jestem ciekaw jak będzie się to wszystko prezentowało w full wersji , i błagam niech dadzą blok pod przyciskiem.
A na koniec, na pewno to nie wygląda lepiej od Gears of War , i myślę że X360 spokojnie by to HS udźwigną .
cool.gif
mateo HS to nie żaden lider , a przynajmniej demo tego nie pokazuje , dobra gra od co .