Mam mieszkanie!!!
Kuzyn kuzyna ma mieszkanie w Toruniu, ale pracuje w Piotrkowie Trybunalskim, więc w tym mieszkaniu jest raz na tydzień/dwa. Zatem oddaje mi do dyspozycji jeden pokój, za dobrą kasę - sam w całym mieszkaniu, lokalizacja po prostu wymarzona. Jest czadowo, rzut beretem na starówkę, gdzie będę miał wykłady, a mocniejszy rzut do głównej auli uczelni. Dodatkowo jako że mieszkać będę sam, to nikomu nie będzie rower przeszkadzał stojący w korytarzu. Jest dobrze!!!
Poza tym wreszcie rozłupałem Wrota Baldura na Xboksie jako krasnolud (na GameCube grałem łucznikiem) i muszę przyznać, że grało się przyjemniej niż człowieczkiem. Dodatkowo opanowałem metodę trenowania "na dziada" i kończąc grę miałem 25poziom, a grałem na easy. Teraz rozglądam się za Baldurem II, ale na Xboksa chyba niedostępny w kraju, skuszę się chyba na wersję PS2. Potem Czempiony, akurat jest druga część, ale życzy sobie koleżka 70zł, trochę drogo, ale rzadko spotykana gra. Poza tym interesują mnie Herosi, ale cienko z dostępnością. Dalej jeszcze X-men Legends i więcej "diablopodobnych" nie kojarzę, a wy?