Jakim cudem za darmo? Nie było chętnych?
Jeszcze trojki z przodu nie masz i juz "na stare lata". :- ) Gratsy i powodzenia, Piotreg.
Będzie napisane chaotycznie, bo taki był ostatni tydzień. Wczoraj zamkneliśmy projekt nad którym pracowałem dwa lata i tym samym skończyłem prace, myślałem ze od dziś zaczynam nową prace godzinę drogi od domu, w poniedziałek myślałem że będę bezrobotny, we wtorek miałem 3 oferty pracy, dziś pierwszy dzień w nowej pracy, dokładnie 4 minuty 37 sekund na piechotę od domu, czyli bliżej niż wcześniej i to na lepszych warunkach, jest zajebiście. W międzyczasie zorganizowałem pierwszą impreze w klubie i odzywają sie inne propozycję, jeszcze na stare lata w weekendy będę dorabiał jako organizator eventów
Apony to apony.
Może być i "upon".
A można się zapytać czemu się wyprowadziłeś z Wawy??
Kumpel nakręcił niezłą motyw: kupił pegasusa z allegro za 4 dychy z przesyłką i zaprosił znajomych na granie w gry telewizyjne. Dawno tak świetnie nie bawiłem się grając na konsoli ze znajomymi! Track and Field, kaczki, i inne rządzą! Klimat jak artysta! Do tego typ ten obudził we mnie i znajomych klimat starych czasów - zaczęliśmy mega dyskusję o starych grach i konsolan i sam z tego zamieszania zakupiłem na allegro SNESa i nie mogę się doczekać kuriera. Zajawka jest i to jest najważniejsze!
Myślałem że zrobił literówkę w pytaniu "gdzie?"
Cytat: el becetol w Marca 07, 2012, 22:18:58 pmMyślałem że zrobił literówkę w pytaniu "gdzie?"nie jesteś sam...
W kwietniu Bracia Figo Fagot wydają płytę już oficjalnie.
Szanowni Państwo, We czwartek o 12:30 i 15:30 w sali audytorium COS odbędzie się wyjątkowe spotkanie z twórcami gry Wiedźmin, która podbiła rynek gier komputerowych. Pierwsza część będzie bardziej w formie wykładu a druga ma stanowić formę dyskusji. Gra istnieje dzięki bardzo udanej współpracy informatyki, grafiki, fizyki, muzyki i fabuły, myślę więc, że spotkanie zaciekawi cały Wydział. Bardzo prosimy, aby prowadzący zajęcia w tym czasie umożliwili chętnym studentom udział w wykładzie, jak i dyskusji. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy,
CytujSzanowni Państwo, , która podbiła rynek gier komputerowych. Pierwsza część będzie bardziej w formie wykładu a druga ma stanowić formę dyskusji. Gra istnieje dzięki bardzo udanej współpracy informatyki, grafiki, fizyki, muzyki i fabuły, myślę więc, że spotkanie zaciekawi cały Wydział. Bardzo prosimy, aby prowadzący zajęcia w tym czasie umożliwili chętnym studentom udział w wykładzie, jak i dyskusji. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy,
Szanowni Państwo, , która podbiła rynek gier komputerowych. Pierwsza część będzie bardziej w formie wykładu a druga ma stanowić formę dyskusji. Gra istnieje dzięki bardzo udanej współpracy informatyki, grafiki, fizyki, muzyki i fabuły, myślę więc, że spotkanie zaciekawi cały Wydział. Bardzo prosimy, aby prowadzący zajęcia w tym czasie umożliwili chętnym studentom udział w wykładzie, jak i dyskusji. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy,
Szanowni Państwo,w imieniu prof. Jaskólskiego serdecznie zapraszam na jutrzejsze Kolokwium Czwartkowe, na którym Łukasz Szczepankowski i Bartłomiej Wroński z firmy CD Projekt RED S.A. wygłoszą wykład nt: "Adaptacja książkowej fabuły do realiów gry komputerowej na przykładzie Wiedźmina 2"Przewidziane jest również dodatkowe spotkanie tego samego dnia dla wszystkich zainteresowanych pogłębieniem tematu (sala audytoryjna COK, godz. 15:30).
zapisałem się na prawko