Gram dokładnie tydzień (20 godzinek i 25 misji) i po raz pierwszy wypowiadam się na temat tej gry. I cóż mogę powiedzieć? Hm...
PIERWSZE WRAŻENIE Już zobaczyłem napisy i genialną muzyczkę Snoop Dogga i od razu w moich oczach pojawiły się łzy. Ja już kocham ten klimat! Nie pograłem sekundy a już byłem w tej grze zakochany. Żałowałem nawet, że loading się tak szybko skończył bo uwielbiam tą kreskę R*! No dobra. Filmik. Gliniarze rulez. Ale ja chcę grać... grać... grać... ROWEREK! Od razu trochę poskakałem, pojeździłem na tylnym kółku (i od razu pobiłem mój rekord: 60$. Wiem, wiem, że mało...) No, ale dobra. Jadę do 'sidżeja'. (...) Ekipa (Sweet i Ryder a chilkę później Big Smoke) jest genialna, a misja (chyba druga) ze sprejami (piepszone fioletowe żółtodzioby...)
MUZYKAJa nie mogę!!! Ludzie pokochałem country wraz z K ROSE, słuchałem się w rytmy Snoop Dogga, Dr Dre, Cypress Hilla na RADIO LOS SANTOS i skakałem ze szczęście jak usłyszałem kawałek BEASTY BOYsów i RAGE AGAINST THE MACHINE (łoludzie!!) I co moge powiedzieć? Muzyczka dodaje takiego klimatu... No po prostu nic tylko dać dyszke za muzę, a jak jakaś gazeta spróbuje dać 9 (ZE CO??) to zatłukę dziadów!
GRAFIKASłówko wspomnieć należy o oprawie San Andreas. I cóż mogę powiedzieć... Nic się nie zmieniło, guys! Modele samochodów dalej wyglądają mizernie, ręka Carla na filmiku wygląda jak kwadratowe pudełko... no wiem, wiem, że gra jest wielka i w ogóle ostatnie soki z PS2, no, ale mimo wszystko spodziewałem się troszkę lepszej grafiki. I w sumie jedyne co mozna nazwać lepszym to widoki(panoramy itp.) Naprawdę dają pozytywnie po oczach. Ogólnie nie jest źle... Ale zawsze może być lepiej, i mam nadzieję, że następna GTA (PS3...taaa....) zwali mnie z nóg.
PATENTYNo, ale GTA zwala z nóg. Ale patentami. Statsy naprawdę rządzą (muscle mam na fulla, ale troszkę przytyłem,po za tym coś cieńko z ostatnim statsem;/) Siłownie odwiedzam regularnie, ciuszki mam z Pro Lapu (haha hokejowa maska rula!) fryzurka ala punk, tatuaż GROOVE i LOS SANTOS (jakiegoś angela przypadkiem wcisnąłem
) No i mój ukochany patent. ZDOBYWANIE DZIELNIC. Ludzie!!! Mimo, że tylko dwa razy udało mi się przejąć dzielnicę, to daje to niesamowitą radochę!!! Jadę do
Amu-Nation po granaty i wszelakie guny (głównie z tłumikiem i shotgun) biorę do fury trzech kumpli i jedziemy rozp...walić kogo trzeba!!! Po prostu kocham to robić!! Chcecie jeszcze? 2 PLAYER!!! Fajnie, fajnie, ale nie da się w dwójkę zdobywać dzielnic, nie podoba mi się to:/ Jeszcze chcecie? Tunningowanie samochodów (zrób sportowego low ridera!!) ale o tylko dla przesadnie bogatych
A z misji? Moja ukochana misja to GREEN IMPORT, czy jakoś tak (druga misja od gliniarzy) albo HOME INVASION, nie ma to jak okraść dziadka
POMIDOREM W R*, CZYLI WADYNo cóż, już wspomniałem o trybie 2P. Niby ok, ale z tym zdobywaniem dzielnic. A tatuaży mało, no i parę patentów się nie znalazło w grze (a o nich wspomniał Kapu) i ta grafika. No dobra, wszystko wybaczam i idę grać...
Ale najpierw powiem, że...
za tydzień kolejna mini recka od pikiego;]