Manchester tylko 3-2 . Tylko z uwagi na fakt ,że rewanż będzie na San Siro , a tam jak wiadomo wiele potęg padało . Sam mecz to panowanie Włochów (znowu ) i oddanie inicjatywy w 2 częsci gry (znowu) . Czy będzie powtórka z rozrywki i znowu tj . mialo to miejsce w dwumeczu z Bayernem po wpadce w 1 meczu zmobilizuja się chłopcy w rewanżu i odprawią z kwitkiem kolejnego faworyta Champions League .Zważyszy na to co widzieliśmy na Old Trafford Diabłom będzie piekielnie trudno utrzymać przewagę .
Typ na pierwszego finalistę - Milan
Powiem szczerze , rozczarował mnie zdeksza meczyk dwóch angielskich gigantów . O poezji w grze i nieustających atakach nie było mowy , ale kuzwa zabrakło mi trochę tej zadziorności , zawziętości w grze . Nie wiem albo ja staję się z wiekiem coraz bardziej wybredny , ale piłkarze obydwu ekip oszczędzali siły na ligę . Statystyki to zdają się potwierdzać 28 fauli i tylko jedna żółta kartka . Hmm , coś blado jak na ligę angielską
Nieważne . Istotne jest to ,że Chelsea jedną nóżką jest w finale i niewykluczone ,że brama Colea będzie jedyną w tym dwumeczu . Liverpool przegrał m.in ''dzięki'' głupocie szkoleniowca , który grał jenym wysuniętym Kuytem .
To było widac aż nadto na boisku , gdyby nie fatalnie nastawione celowniki Niebieskich Liv odjechałby ze Stamford Bridge z bagażem goli ,a tak ma ciągle szanse . Minimalne , ale zawsze
Typ na drugiego finaliste - Chelsea