Cytat: LoNdEk w Września 01, 2015, 19:20:41 pmjestem tepy tak jak ty.
jestem tepy tak jak ty.
dziś o godz. 21:30 w TV Republika ujawnione zostaną niepublikowane dotąd taśmy prawdy zarejestrowane w restauracji "Sowa i przyjaciele"CytujNa wieczór zimne piwko czeka
Na wieczór zimne piwko czeka
Czytam na TVNie, że prawdopodobnie Napieralski jest na listach do senatu od PO. Jeśli to prawda to nieźle wyruchał Rozenka.
Cytat: +Centylion+ w Września 01, 2015, 22:44:39 pmPiękna masakra. Przykre jest to jak wiele osób popiera tą kretyńską ustawę. Ta ustawa jest pierwszym krokiem ku temu by niedługo i dorosłym zacząć zakazywać "niezdrowego" jedzenia. No bo jak zakazujemy podobno niezdrowej marihuany, zakazujemy "niezdrowego" jedzenia dzieciom to dlaczego dorośli nie mają być objęci taką "ochroną"? Wcale się nie zdziwię jak za rok pisokukizm sobie wymyśli że powinno się wyznaczyć limity sprzedaży soli/cukru na osobę, dzięki czemu społeczeństwo będzie zdrowsze.
Cytat: Wulfen w Września 02, 2015, 01:35:43 amCytat: +Centylion+ w Września 01, 2015, 22:44:39 pmPiękna masakra. Przykre jest to jak wiele osób popiera tą kretyńską ustawę. Ta ustawa jest pierwszym krokiem ku temu by niedługo i dorosłym zacząć zakazywać "niezdrowego" jedzenia. No bo jak zakazujemy podobno niezdrowej marihuany, zakazujemy "niezdrowego" jedzenia dzieciom to dlaczego dorośli nie mają być objęci taką "ochroną"? Wcale się nie zdziwię jak za rok pisokukizm sobie wymyśli że powinno się wyznaczyć limity sprzedaży soli/cukru na osobę, dzięki czemu społeczeństwo będzie zdrowsze. Zakazać nie zakażą, ale nie zdziwiłbym się, gdyby tzw. niezdrowe jedzenie obłożyli dodatkowym podatkiem. Zdaje się, że coś takiego jest w Szwecji i/lub Norwegii. Ja jestem nawet za, pod warunkiem, że w zamian na inne produkty obniżą podatek. Ale tak pewnie się nie stanie.
Cytat: POK w Września 02, 2015, 23:41:40 pmCytat: Wulfen w Września 02, 2015, 01:35:43 amCytat: +Centylion+ w Września 01, 2015, 22:44:39 pmPiękna masakra. Przykre jest to jak wiele osób popiera tą kretyńską ustawę. Ta ustawa jest pierwszym krokiem ku temu by niedługo i dorosłym zacząć zakazywać "niezdrowego" jedzenia. No bo jak zakazujemy podobno niezdrowej marihuany, zakazujemy "niezdrowego" jedzenia dzieciom to dlaczego dorośli nie mają być objęci taką "ochroną"? Wcale się nie zdziwię jak za rok pisokukizm sobie wymyśli że powinno się wyznaczyć limity sprzedaży soli/cukru na osobę, dzięki czemu społeczeństwo będzie zdrowsze. Zakazać nie zakażą, ale nie zdziwiłbym się, gdyby tzw. niezdrowe jedzenie obłożyli dodatkowym podatkiem. Zdaje się, że coś takiego jest w Szwecji i/lub Norwegii. Ja jestem nawet za, pod warunkiem, że w zamian na inne produkty obniżą podatek. Ale tak pewnie się nie stanie.czarny rynek z pieczywem i kiełbasą, mówisz ? Tego jeszcze nie grali
"To właśnie nazywam gebelsowską propagandą"
eeeeee, dałbyś radę.http://en.machinerypark.com/demolition-excavator-lst-abbruchroboter-f-16-used-de-82211