Autor Wątek: WAKACJE są dzieciaku ... :)  (Przeczytany 51895 razy)

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
WAKACJE są dzieciaku ... :)
« Odpowiedź #200 dnia: Czerwca 22, 2006, 20:17:51 pm »
Szkoda tylko, że termin ZFN koliduje chyba z terminem Games Convention...  Co prawda nie wiem jeszcze na 100% czy na Lipsk znajdzie się kasa (bo nagle wyskoczyło tyle opcji i okazji do picoa z ludźmi z całek Polski, że już się sam gubię :) ),  ale samemu do Krakowa to chyba nie będzie mi się chciało jechać, a cała moja Główna Krajowa Ekipa już się zadeklarowała, że do Niemiec na pewno jedzie. Burżuazja pieprzona się szerzy :D

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • I love secret agents
« Odpowiedź #201 dnia: Czerwca 22, 2006, 23:36:40 pm »
Ty, ja pojade do Krakowa, bo "co z Niemcami to też jeszcze nie wiem" ;).

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #202 dnia: Czerwca 23, 2006, 10:21:33 am »
kiedy i gdzie dokładnie jest ten zlot? co prawda jakimś tam fanem N nie jestem, ale pobalować bym wpadł:)

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #203 dnia: Czerwca 23, 2006, 16:26:27 pm »
heh, na zlotach swiata nintendo jets może 10 fanów nintendo, a reszta to "zwykli" gracze :]

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #204 dnia: Czerwca 23, 2006, 16:37:52 pm »
dobra, przekonałeś mnie, to gdzie i o której?

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #205 dnia: Czerwca 23, 2006, 17:04:43 pm »
A jest w ogóle jakieś oficjalne info?
Casper- e no, to w takim razie jakby coś miało nie wyjść z wyjazdem do "gejlandu" to bierzemy Słowika, Chudego i kogoś tam jeszcze i lecimy zrobić zadymę i pogrom wśród wszystkich posiadaczy DSów w futerałach przy pasie :D

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #206 dnia: Czerwca 23, 2006, 17:34:54 pm »
Cytat: "_invictus"
dobra, przekonałeś mnie, to gdzie i o której?

Nie mam pojęcia... chyba jeszcze nie ma oficjalnego info, ale coś mi się obiło o uszy, że zlot ma być pod koniec sierpnia w okolicach krakowa.

_invictus

• Gość
« Odpowiedź #207 dnia: Czerwca 23, 2006, 17:38:00 pm »
dobra, będę gdzieś tam czyhał od 15 sierpnia, mój znak rozpoznawczy to brzęcząca reklamówka "biedronka" ;)

a tak poważniej to proszę o jakieś info gdzieś na forum :)

Desser

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #208 dnia: Czerwca 23, 2006, 17:41:00 pm »
Mnie zas sie obilo o uszy, ze zlot ma byc w dniach 26-28 sierpnia w Krakowie... gdzie? Pojecia nie mam, oby niedlugo powiedzieli :)

Anyway, wakacje! :twisted: Juz sobie je elegancko rozpoczalem, teraz mozna sie wreszcie zajac samymi przyjemnymi rzeczami (granie, surfowanie po necie, sluchanie muzyki kilkanscie h/dobe) :D

BTW co do zlotu i koniecznosci bycia fanem N... Najbardziej zarzadzil niejaki Karyś, ktory byl w koszulce z wielkim napisem 'PS2' (czy cos w tym guscie), natomiast kumpel wtedy (rok temu) mial tylko X'a i jakos przetrwal :lol: Takze wbijajcie, jesli bedziecie mogli miec taka mozliwosc!

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #209 dnia: Czerwca 23, 2006, 18:01:05 pm »
Lol, Desser, byłeś rok temu? :)  Wszyscy powinni sobie je**ąć koszulki ze swoimi ksywami, heh. A o Karysiu publicznie, a tym bardziej w obecności Miazgi nie wspominaj :lol: .

Nie zapomnę jak w zeszłym roku, wychodzę z kumplami po jakieś procenty, patrzymy, a tu czteroosobowa grupka stereotypowych fanów Nintendo zatacza się przed domkiem i robi zadymę, tak z 14 lat na oko mieli :D . W każdym razie, aby nie było przypałów (wszyscy pamiętali jeszcze zdarzenia poprzedniego wieczoru :mrgreen: ), uspokoiliśmy ich i zasugerowaliśmy "zmęczonej życiem" ekipce udanie się na spoczynek. W każdym razie chłopaki dali czadu :lol:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #210 dnia: Czerwca 23, 2006, 18:31:35 pm »
Szlag... Koniec budy, wakacje, a tu żadnego ogniska, nikt nie chce skoczyć nawet na piwko... Jakie to jest DOŁUJĄCE!!  :evil:
GT: Trusio

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #211 dnia: Czerwca 23, 2006, 19:00:57 pm »
Gorzej- z rana miałem zajebisty humor, ale po zakończeniu spotkałem się z pewną dziewczyną. Zajebistą i całkiem otwartą na propozycję, że tak powiem (właściwie to sama wychodziła z inicjatywą). I przez moją głupotę mam spieprzony humor aż do odwołania- w każdym razie aż do czasu kiedy nie porozmawiam z pewną osobą :| Kuźwa, ciota ze mnie. Zaraz idę się upić. Sam, bo nawet nie mam ochoty z nikim rozmawiać (hmm, to będzie pierwszy raz kiedy pójdę sam się nawalić) :roll:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #212 dnia: Czerwca 23, 2006, 19:13:54 pm »
Zaraz idę się upić. Sam, bo nawet nie mam ochoty z nikim rozmawiać (hmm, to będzie pierwszy raz kiedy pójdę sam się nawalić

głupoty gadasz, wujek miazga ma wolną chate, wiec wiesz :idea:

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #213 dnia: Czerwca 23, 2006, 19:14:17 pm »
Kresq, nie daj się, atakuj, atakuj.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #214 dnia: Czerwca 23, 2006, 19:18:10 pm »
Cytat: "Kresq"
hmm, to będzie pierwszy raz kiedy pójdę sam się nawalić

Weź ze sobą lusterko, to zawsze pomaga :mrgreen:

A tak na serio - nie bój nic, bądź facetem, pogadasz z tą jak to mówisz "pewna osobą" i wszystko bedzie good. Fight man, fight :D

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #215 dnia: Czerwca 23, 2006, 20:10:43 pm »
siedze sobie na dworku słysze kumpli ze starszej klasy którzy idą do liceuum z mocno podchmiolnymi głosami.

"MYY CYGANIE< SIABADABADA AMORE, MY CYGANIE SIABADABADA.."

Wakacje! ^^

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #216 dnia: Czerwca 24, 2006, 03:03:34 am »
wszyscy kiedyś byliśmy cyganami...

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #217 dnia: Czerwca 24, 2006, 08:42:56 am »
Przez wakacje można wpaść w alkoholizm trzeba na to uważać :lol:
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #218 dnia: Czerwca 24, 2006, 09:11:47 am »
Wakcje rozpoczęte od końcertu Heya na dachu jakiegoś budynku w centrum, krotki mlyn zakręcone przeze mnie i kumpla, bo przećpane dzieci ze smacem we włosach jakoś sie nie "chwapiły"... potem gryl do rana u sąsiada i jego znajomych, dzisiaj biba... szyt, lubie wakacje ;) ale trzeba isc sie przespać

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #219 dnia: Czerwca 24, 2006, 19:49:50 pm »
Cytat: "oscyp"
krotki mlyn zakręcone przeze mnie i kumpla, bo przećpane dzieci ze smacem we włosach jakoś sie nie "chwapiły"

ale o co chodzi? to "smalec" im przeszkadzał czy co? na koncert to już mogły umyć łeb :D

W każdym razie wakacje całkiem nieźle rozpoczęte nocką u Miazgi. Podrinkowaliśmy, pooglądaliśmy Simpsonów oraz Pabla Francisco (:lol:)...
Jednak co ważne- porozmawiałem z tą osobą, z którą miałem porozmawiac... Gorsz tylko było to, że wbrew mej woli pomagał mi w tym właśnie Miazga, który pieprzył takie głupoty, że prawie spaliłem się ze wstydu, a jednocześnie turlałem się po ziemi ze śmiechu :D . Co prawda rozmowa nie przyniosła jakiś widocznych skutków, ale dobry humor jak na razie powrócił :)

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #220 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:07:34 pm »
Wakacje zacząłem rozrywkowo:
- 2 godziny kosiłem trawę podkaszarką
- wyrzuciłem śmieci
- umyłem podłogę w garażu, bo koty nasrały
- wykąpałem psa
- umyłem się (o zgrozo)

Potem siedziałem jakieś 12godzin na kompie (niewygodnie, muszę załatwić sobie na kompa poduchę) i na tv z Rising Sunem (do 4 nad ranem). Co ciekawe gdy zasiadałem do grania, miałem tego zaprzestać na genialny film KICK BOXER II, ale jakoś tak mnie wciągnęło (grałem sam - przeciwko 3 Japńcom na najwyższym poziomie trudności - mowa o multi - skopałem tyłki dziadom, single też obaliłem, jak i chmielowe 0,5 ukradzione ze zbiorów ojca).

Jutro może porobię coś bardziej fascynującego, pokoszę trawę traktorem albo wyjdę z psem na spacer. Wakacje blues!

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #221 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:17:47 pm »
Cytat: "Kresq"
W każdym razie wakacje całkiem nieźle rozpoczęte nocką u Miazgi. Podrinkowaliśmy, pooglądaliśmy Simpsonów oraz Pabla Francisco (:lol:)...
Jednak co ważne- porozmawiałem z tą osobą, z którą miałem porozmawiac... Gorsz tylko było to, że wbrew mej woli pomagał mi w tym właśnie Miazga, który pieprzył takie głupoty, że prawie spaliłem się ze wstydu, a jednocześnie turlałem się po ziemi ze śmiechu :D . Co prawda rozmowa nie przyniosła jakiś widocznych skutków, ale dobry humor jak na razie powrócił :)

ty no, jaki wstyd? Skoro o 3 w nocy jeszcze odbierała moje telefony to znaczy, że gadke mam dobrą, a ty nie masz się czego wstydzić. Albo uważa mnie za palanta i odbierała tylko po to, by trochę ze mnie pozlewać - w takiej sytuacji jesteś spalony. Jedno z dwóch o_O

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #222 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:22:01 pm »
Ale ja się wstydzę z tego powodu, że sam nie potrafię tak pretensjonalnie do lasek zagadywać :oops: . Poza tym wydaję się, że nawet gdyby uważała cię za palanta, ja bym na tym nie stracił- wiesz, kumpli się nie wybiera czy jakoś tak :mrgreen:

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #223 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:24:17 pm »
No, w sumie racja. Czyli widzisz - same plusy :mrgreen:

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #224 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:47:39 pm »
wakacje = piwo+gril+fajne towarzystwo 8)

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #225 dnia: Czerwca 24, 2006, 20:52:34 pm »
Niee, nie mów... :o

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #226 dnia: Lipca 08, 2006, 19:22:09 pm »
He he, dzis postanowilem ze wyrusze na disco! :D

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

selene

• Gość
« Odpowiedź #227 dnia: Lipca 09, 2006, 12:24:32 pm »
Hmm... trzy dni temu wrocilam z Gdanska gdzie piwo bylo jedynym pozywieniem ;) Teraz czekam na Woodstock, jeszcze 19 dni ^^

Ako

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #228 dnia: Lipca 09, 2006, 12:35:35 pm »
No i po disco. Mam malutkiego kacyka, no ale wypilem nie mało :D
Wyrwałem tylko (a moze i aż) jedna dziewczyne. Było fajnie, a co najwazniejsze jestem bez podbitego oka ;)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #229 dnia: Lipca 09, 2006, 13:14:40 pm »
Cytat: "selene"
Hmm... trzy dni temu wrocilam z Gdanska gdzie piwo bylo jedynym pozywieniem  Teraz czekam na Woodstock, jeszcze 19 dni ^^

Woodstock, Woodstock... słabo jakoś to wygląda. Co chce grać ckliwy Negatyw, koło anarcho-skate-punkowego ZSK :D:D:D? Za dokładnie 7 dni, koncert New York Ska Jazz Ensemble. Cały czas zastanawiam się co począć z tym http://www.mightysounds.cz/?lang=cz&sekc=program . Skąd na to brać pieniądze :/. Co zarobiłem poszło w piździec przysłowiowy :D.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #230 dnia: Lipca 12, 2006, 17:56:12 pm »
Tak więc wczasy wraz z Miazgą i z Wookiem w Łebie stały się faktem. Było całkiem hardkorowo, może Meduz zapoda fotki pokoiku zapełnionego butelkami, które ułożone były w pewien napis ;). W sumie w przeciwieństwie do większości olałem wszelkiego rodzaju dyskoteki - poszedłem ze dwa razy i definitywnie stwierdziłem, że to nie moje klimaty... Może wybiorę się na ten przystanek woodstock..? W każym razie stwierdziłem, że Łeba to misto policyjne - już bodajże trzeciego dnia wraz z dwoma kumplami trafiliśmy do suki. Oni dostali po 250 zł za "usiłowanie spożywania alkoholu w miejscu publicznym" (:lol:) i coś tam jeszcze. Mnie chcieli tylko brać na wytrzeźwiałkę (trochę straciłem równowagę przy wsiadaniu i wysiadaniu z radiowozu :) ), ale ponieważ nie zwiewałem przed glinami tak jak moi koledzy - obyło się nawet bez mandatu... W sumie to znalazłem się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie - zadzwonił do mnie kolega mówiąc: "No, przyjdź tu do nas, jesteśmy przy tym parku!". Ja dochodzę do parku, a tu nagle kochany pan władza podbiega i wykręca łapy :(
Następnego dnia jeden z tych samych kolegów dostał następne 50 zł - po prostu nie zauważył idącego na wprost niego gliniarza, a na cały regulator darł mordę: "Pier**lić Niemców, la la la la la laaa...!!!" (było to zaraz po meczu :D ). No, i od razu tekst: "Proszę do nas. Ma pan coś przeciwko innym narodom?" :lol:
Ale w końcu i ja dostałem mandacik - za 50 zł. Za zaśmiecanie :lol: . Dobrze, że tylko tyle, bo ziomek później mi opowiadał, że byłem tak pijany, że kłóciłem się z jednym z przedstawicieli prawa - "Gzie ja k*rrwa śmiedzę, co??". No, ale cóż począć - już widoczny był wpływ dwóch kaczorów; tak jak mówię, miasto policyjne po prostu...  :twisted:  :evil:

Na otarcie łez podczas wymeldowywania się z domku musieliśmy zapłacić 200 zł za szkody wyrządzone w owym domku. Co za buce.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #231 dnia: Lipca 12, 2006, 19:17:17 pm »
Czizas... Kary zapłaciliście łącznie mniej więcej tyle, co ja zarabiam przez miesiąc wakacji :lol: . Enyłej... Trzeba będzie sie gdzies wybrać... Białowieża zapewne powita... :mrgreen:
GT: Trusio

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #232 dnia: Lipca 12, 2006, 20:19:25 pm »
Jedno powiem - nie jedźcie do Łeby; tamtejsi gliniarze mają chyba ciotę czy coś :roll: I do tego ci nasi znajomi to goście typu "łysy, pseudointeligentny kretyn bez matury, który jednak w mundurku czuje się raźnie i podczas spisywania / wywracania na glebę / wlepiania mandatu czuje się mega dowartościowany i myśli, że ma power" :lol:

A najbardziej rozwalił mnie tekst jednego z tych buraków, kiedy dorwali jednego z moich kumpli i z wykręconą ręką rzucili na karoserię suki: "Nogi szeroko!! Nigdy filmów nie oglądałeś?!!" :lol: . No właśnie, ci goście równie dobrze mogliby być jakimiś karkami ze stadionu... Ale naoglądali się za dużo Bogusia Lindy i teraz coś im wali na czajnik. :o  :x  :?

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #233 dnia: Lipca 12, 2006, 20:25:39 pm »
łe tam, olać policję, fajnie było ;] tylko Miecza zabrakło :(

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
« Odpowiedź #234 dnia: Lipca 13, 2006, 09:58:34 am »
A Miecz to jest ten słynny spiewak, co go teraz w radiu eska można razem z mezem usłyszeć, jak ładnie spiewają? :(  :oops:

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #235 dnia: Lipca 13, 2006, 10:55:40 am »
Dzisiaj jadę grać w "tenisa", a potem pić browary. Ech te wakacje, takie monotonne. albo w domu siedze gram albo na stajer ulicy (gdzie niegdyś mieszkałem - w MIEŚCIE) piję alkohol. Trzeba to jakoś urozmaicić, może na serio zagramy w tenisa?

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #236 dnia: Lipca 13, 2006, 11:00:33 am »
Wakacje są fajne ale po jakimś czasie strasznie nudne ale jak pomyśle sobie o szkole i codziennym wstawaniu to jednak doceniam wakacje  :lol:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #237 dnia: Lipca 13, 2006, 12:31:13 pm »
Cytat: "Casper"
A Miecz to jest ten słynny spiewak, co go teraz w radiu eska można razem z mezem usłyszeć, jak ładnie spiewają? :(  :oops:
No ba! Ja widy, Caspersky, że Ty już jesteś wkręcony w klimat Miecza! Piosenka "Wstawaj" była oficjalnym hymnem naszego wyjazdu. Ah, te włosy Miecza, ta jego gestykulacja, mowa ciała... Każdy chciałby być taki jak On! To niekwestionowany przebój tych wakacji (coś jak o-zony dwa lata temu, tylko o niebo lepsze).

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #238 dnia: Lipca 13, 2006, 13:13:21 pm »
Cytat: "setezer"
Trzeba to jakoś urozmaicić, może na serio zagramy w tenisa?

Trenuję tenisa od jakichś 4 lat 8). Wbijaj na korty do gigantycznej Nowej Dęby! :lol:

Kurde, u nas basen zasyfiony, wodę zmieniają, a ja oddałbym moją nową kartę dźwiękową za popływanie w zimnym basenie :(.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #239 dnia: Lipca 13, 2006, 13:15:25 pm »
Ej bez jaj, u mnie zimno jest! :evil:  :evil: Słonca nie ma, lekko wieje, duupa tam ja wolę upał