Panienka wygląda nieźle, ładny art:
Piękny krajobraz, jeśli oddadzą go z rozmachem, plastycznością, dbałością o szczegóły, oświetlenie oraz animację, to nie mam pytań.
To kiedy to UbiDays, bo się doczekać nie mogę jakiegokolwiek zwiastunu. Obym tylko nie obiecywał sobie za dużo, bo rozczarowania tym tytułem nie zniosę.
Oby to była racja z tym backtrackingiem, bo o ile w Warrior Within to było ciekawe na początku (ruiny zmieniające się w piękne komnaty), to powrót do jednego, tego samego punktu był nieco drażniący.
HUD był i tak znikomy w poprzednich częściach - odpadną piaski, to co najwyżej pasek życia się ostanie, a i to niekoniecznie.
Ja tam wole baśniowy klimat z 1 PoP'a ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Myślę, że ta seria nie miała nigdy wcześniej szansy być tak baśniowa, jak teraz się zapowiada.
Dostaniemy pełny świat do eksploracji.. możliwe, że również pojawią się dodatkowe questy (typowe zróżnicowane zadania)Mam nadzieje, że gra nie będzie schematyczna tak jak Assasin's Creed, gdyż wiele by straciła na swej rajcownosci.
To najgorszy scenariusz jaki może się spełnić, to byłby prawdziwy samobój dla tej gry.
Zapowiada się świetna gra. Na początku nowy styl do mnie nie przemawiała, ale teraz jestem zachwycony. Nowe informacje na temat gameplayu też brzmią cudownie.
Kolejny nawrócony.