Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 09, 2009, 17:46:41 pmLiczę że dostanę kod na bete heheheh Nie sprawdzaj mail'a tylko konto na GT, dostaniesz PM.
Liczę że dostanę kod na bete heheheh
Plissken to jest fart je**ny wiec napewno dostal
Tarniak, weź proszę użyj swojej magicznej mocy i usuń ten burdel Albo jakikolwiek inny mod
Jak tam ten system lvl'owania? Doszly jakies skille?
Czeste macie update'y czy caly czas w ta sama wersje tluczecie?
Patch Notes:General * Grenade explosions now apply damage properlyMatchmaking * Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of timeBug Fixes * Ranks should no longer reset randomly * Quitting the game will no longer reset the PS3 * Player collision ? players should no longer get hung up on each other when moving through the environment * Player will now be killed if stuck in falling animation for too long * In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches
To fakt, różnica jest spora. A szokuje to tym bardziej, że przecież pierwsza odsłona dalej jest piękna. Aż strach pomyśleć, co też dostaniemy przy zwieńczeniu trylogii.
Tak
Mam nadzieję, żę w Uncharted 2 również będzie element mityczny/paranormalny. Nie wiem czemu ludzie narzekali, mnie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Hiszpanie i Niemcy zamienieni w potwory przez skarb bardzo się podobali.
(....)Już lepiej pogadać o tym, która laska lepsza
Co do zwiastuna, robi piorunujące wrażenie. Podobnie jak jakiś czas temu pierwsza część. Coś niesamowitego. Jestem święcie przekonany, iż korona najpiękniejszej gry, powędruje znowu do chłopaków z ND.Gra na złoty puchar (platynowy raczej). Bo przecież wystarczy sobie wyobrazić jeszcze lepszego pierwszego Uncharted z jeszcze lepszą oprawą, z trybem wieloosobowym, napakowanym szablonem wzorowej kontynuacji (więcej lepiej) by już odłożyć te 196zł i mieć gwarancje, że nie pożałuje nikt tego zakupu.(....)Ojciec Jeany Jameson zapewne też mówił "moja córa to porządna dziewczyna, będzie tylko męża, reszta może o niej pomarzyć". A z VF pamiętasz jak było (AM2 też bezpośrednio Sedze podlega). A wracając do tematu głównego .... blondynka, czy brunetka - choć liczę w kolejnej odsłonie na jakąś przedstawicielkę rudowłosych.
Tytul na drugim miejscu rozwala graficznie Uncharted 2 he he he!
A co jest na drugim miejscu?
Jakie FFXIII!Na 2 miejscu jest jakaś gierka 2d,nawet nie wiem jak sie nazywa .
Po co im to powiedziałeś?
Skąd wzięliście te miejsca? GT typuje tylko tytuł na pierwsze miejsca. Reszta gier wymieniana jest jako nominowane .
Cytat: Zielarz w Czerwca 13, 2009, 13:23:06 pmSkąd wzięliście te miejsca? GT typuje tylko tytuł na pierwsze miejsca. Reszta gier wymieniana jest jako nominowane .Tu chodzi o miejsce, która dana gra została pokazana Np którymś tam miejscu został pokazany uncharted2 [nie pamiętam na którym dokładnie]
Cytat: aphelion w Czerwca 13, 2009, 14:13:29 pmPo co im to powiedziałeś?A co? Widzisz coś dziwnego w nagrodzie za grafikę dla Uncharted 2?
Cytat: MarcePan w Czerwca 13, 2009, 15:51:44 pmCytat: aphelion w Czerwca 13, 2009, 14:13:29 pmPo co im to powiedziałeś?A co? Widzisz coś dziwnego w nagrodzie za grafikę dla Uncharted 2? ja widze, ta nagroda to zwykla sztampa .. tak jak zeszloroczna dla Gears of War 2 ... to takie ten, lizodupstwo .. ino fakt ze z tych gier wiekszosc nominowanych na ps3 pozostawia sadysfakcje