Nowa jakosc
Tzn, widac, ze next-geny koncza zywot, ale za to w jakim stylu.
Kazde, powtarzam KAZDE swiatlo rzuca cien. Oswietlenie jest genialne i nie ma lepszego w grach ani PC, ani konsolowych. Animacja zamiata kazda gre, po prostu zadna gra nie moze sie rownac z tym co zrobilo ND w kwestii animacji, drake reaguje na wszystko w otoczeniu.
Nakimushi u Ciebie tez pierwsze cut-scenki te we wprowadzeniu z rozmow Chloe i Finnem [to na plazy i potem w pokoju] byly takie oversaturated? Teraz juz jest ok, od kiedy Sulliego spotkalem, ale wczesniej byly zdecydowanie dziwnie przekolorowane, wrecz bardzo jaskrawe.
W ogole co zmieniales w ustawieniach TV? Ja gram na standartowych [tzn takich jak we wszystkich grach] i narazie jest ok, ale moze cos trzeba zmienic? Ostrosc? Moze kolory? Co zmieniales?
Potem zrobie pare fotek, ale ciezko bedzie mi cos uchwycic z cut-scenek w ruchu
Szkoda, ze nie ma photomode w single, powinni tez zrobic, za to bardzo mi sie podoba replay value. Mamy od poczatku dostep do sklepu w ktorym mozna kupic i od razu aktywowac np bronie czy skine'y, a nawet rozne tryby: 3 do renderingu [next gen filtr, black and white i cos jeszcze] oraz tweaks 7 [no gravity, mirror world, slow motion, fast motion i pare innych]