Jelop, ja wiem, że s41 to nie pop punk, bo ostatnich płyt słuchałem (lubię sum 41), ale wypisałem wtedy te zespoły, które przez większość "znawców" są uznawane za, tak jak Matek powiedział, pop punk. Swoją drogą Good Charlotte ssie na maxa, takie pedałkowate nie wiadomo co tbh
. A Blinków niektórzy uważają za taką 'wyliczankę', i w sumie mają trochę racji, ale Blinków poznałem jako jeden z pierwszych zespołów punk rockowych, i nadal go lubię mimo wszystko (mam dwie płyty ich oryginalne
).
Pozwolę sobie teraz zacytować szanownego Wudi`ego
nie nawidze metalu(no czasem zdarza sie jakies fajne kawalki) a te wszystkie nirvany, Maryliny Mansony (tained love mi sie podobalo) to sa czyste zygi, moim skromnym zdaniem zazwyczaj takiej muzyki sluchaja tzw. pipy, brudasy itp. itd. .
oraz
ap (HH to jest kultura cala) : nie ma co na ten temat sie za bardzo rozpisywac, wiadomo: pipy powiedza ze Rap to syf, a wiecie dlaczego? Bo jest najbardziej rozpowszechniony, a pipy szczyca sie tym ze sa unconformous
Wiesz, sorry, ale JA słucham metalu, i tych wszystkich nirvan, Marylinów Mansonów (znaczy MM to tak pobieżnie, płyta Hollywood jest fajna np.
), i nie są to żygi ~~
Mówiąc: "tej muzyki słuchają pipy i brudasy" - pomyślałem sobie - omfg ! kur**, rotfl`a zaliczyłem nie z tej ziemi, normalnie co ty gadasz człowieku ? Oceniać człowieka po tym, czego słucha (a swoją drogą, zauważyłem, że ludzie słuchający metalu/punka/rocku są statystycznie i w ogóle mądrzejsi, inteligentniejsi, i w ogóle bardziej elo
) ?? Toż to jest istny idiotyzm XD.
pipy powiedza ze Rap to syf - taaaak, pipy tak z pewnością powiedzą. Tbh, polski hh uważam za taki shit, że większego shitu wynaleźć nie mogli, i ludzie są b.głupi, że tego gówna słuchają (i dlatego jest takie rozpowszechnione - bo ludzka głupota jest nieskończona, jak to Einstein powiedział
). Ale np. amerykański rap, tzw. czarna muzyka - nie powiem, że tego słucham, ale w pewien sposób szanuję, i na pewno nie powiem, że to syf.
A, i wiesz co ? Po tej wypowiedzi śmiało stwierdzam, że jesteś typowym nastolatkiem, jeszcze tylko dopisz, że czytasz bravo i uważasz, że PoKeMoNy RuLeZ, wszystko się będzie zgadzało ;]