Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Maugan Ra w Września 30, 2009, 13:42:58 pmja nie rozumiem jak gra może być "symulatorem" i nie mieć zniszczeń... to tak jak byś nazwał wymulatorem grę gdzie latasz samolotem ale nie możesz się rozbić..No to popatrz, profesionalne symulatory F1 co mają np. Mercedes Mclaren nie mają zniszczeń. Nie są więc symulatorami?Jezeli już porównujesz gry do świata rzeczywistego, to żadna gra nie jest wymulatorem, bo nie trzeba jeździć to stacji paliw i tankować, nie można wysiąść z pojazdu, nie można zatrzeć silnika, nie można kapcia złapać, pogoda nie jest zmienna, pory dnia również nie, sarny nie wybiegają na ulicę i klocki hamulcowe się nie zużywają. Według twojego toku rozumowania, narazie nie ma na rynku żadnych wyścigów które były by symulacją.
ja nie rozumiem jak gra może być "symulatorem" i nie mieć zniszczeń... to tak jak byś nazwał wymulatorem grę gdzie latasz samolotem ale nie możesz się rozbić..
Cytat: Jurass w Września 30, 2009, 11:39:15 amSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Jak dobrze mieć na forum Jurassa
Ładne. ^_^;
http://forzamotorsport.net/en-us/car_of_the_day/aston_martin_dbr9_008.aspxForza, Forza...
DB9 ... moje aut marzeń
taaaaa in game po obrobieniu...
Cytat: Maugan Ra w Października 01, 2009, 10:32:56 amtaaaaa in game po obrobieniu... No i wychodzi, żeś nawet na oczy GT5P nie widział, że gadasz takie bzdury.
żem widział że photoshopie dużo rzeczy można zrobić
Cytat: Diuk w Października 01, 2009, 10:58:33 amCytat: Maugan Ra w Października 01, 2009, 10:32:56 amtaaaaa in game po obrobieniu... No i wychodzi, żeś nawet na oczy GT5P nie widział, że gadasz takie bzdury.żem widział że photoshopie dużo rzeczy można zrobić
jak by tu nie było debilizmów, to jaka była by to rozrywka
Parę screenów prosto z powtórki. In game, nie żadna ściema.
No i bardzo ładnie oddano uczucie prędkości. Gran Turismo troszkę kuleje pod tym względem...
Cytat: Mrocz w Października 01, 2009, 23:14:57 pmNo i bardzo ładnie oddano uczucie prędkości. Gran Turismo troszkę kuleje pod tym względem...Bzdura, tu jest idealnie - Forza jest zbyt szybka.
Cytat: Piter_neo w Października 01, 2009, 23:25:25 pmKto ma prawo jazdy, kto był na autostradzie ten wie, że poczucie prdkości w GT jest bardzo dobrze oddane. Ostanio jeździłem na Nurburgringu to muszę powiedzieć, że w rzeczywistości poczucie predkości jest jeszcze mniejsze niż w GT.Jeździłem Fiatem Punto po obwodnicy gdańskiej 120 km/h i wrażenie prędkości było większe niż w Ferrari F430 przy 200 na godzinę.
Kto ma prawo jazdy, kto był na autostradzie ten wie, że poczucie prdkości w GT jest bardzo dobrze oddane. Ostanio jeździłem na Nurburgringu to muszę powiedzieć, że w rzeczywistości poczucie predkości jest jeszcze mniejsze niż w GT.