@ Magik
Nie wiem czy jest podmieniany czy nie, ale podczas replayu mogę sobie wybrać 3 widoki z wnętrza pojazdu gdzie mam świetny widok wnętrza + pracujący kierowca(pozycja za kierownicą, praca nóg, rąk itd.), to są przywiązania do detali. Z detali widzę, po prostu lepiej odwzorowane bryły samochodów i ich detale, szczególnie widać to na większym TV, niż na YT

Poza tym oddzielmy replay od gameplayu, zresztą sam dałek filmik, jak widzisz tragedii nie ma, czasem ciężko podczas jazdy odróżnić Premium od Standard Car'a, szczególnie z dalszej odległości:
Poza tym nie wiem czy się doczekam w Fm4 podświetlanych kokpitów, pracujących wycieraczek, włączających się kontrolek na desce rozdzielczej które są w GT5. To są smaczki, ale właśnie takich smaczków oczekuję od tej generacji.

Do tego jestem ciekaw jak zmienili model jazdy, jak zmienili fakturę drogi, czy wreszcie będę czuć nierówności, zmianę nawierzchni na N-Ringu jak w Gt5 itd. Poza tym samo jej odwzorowanie, mam nadzieje że nie przesadza z szerokością trasy(sztucznie poszerzanie jej), i nie będą szli na kompromisy dla Casuali.