Oprócz tego głowny problem to ten,że Fanatec nie wysyła do Polski.
Od kiedy nie wysylaja?
Tu na Forum parę razy ktos o tym wspominał,ale wlazłem teraz na stronę Fanateca i nic tam nie ma o tym ze do krajów europejskich nie wysyłaja. Jest tylko wzmianka,ze w tej chwili nie wysyłaja poza Europę.
Co do zakupienia kiery Forza CSR Wheel, to po pierwsze u Fanateka nie ma w tej chwili tych adapterów do podpięcia pedałow od G27, po drugie na kierze CSR nie widzę łopatek do zmiany biegów. Albo są bardzo małe,albo to są tylko guziki. Po trzecie czy ta kiera bedzie działała z GT5. Wiem ze jest kompatybilna z PS3,ale czy z nia będzie pełna obsługa GT5.
Wiadomość scalona: Października 22, 2011, 11:01:01 amSipap tu masz test tego urządzenia.
http://punkgamer.pl/artykul/logitech-g25-g27-gt-na-x360-to-mozliwe--656
Dzieki czytałem ten test, no i miedzy innymi przez niego troche sie zapaliłem do tej przejściówki. Jednak chyba test w ISR jest bardziej wiarygodny. Zresztą może to złe określenie . Chodzi mi raczej ,ze jest bardziej profesjonalny. Do tego dochodzi ta trochę chora cena za to urzadzenie. Bo ja bym je uzywał tylko do wyścigów(bijatyki mnie nie interesują). Jakby kosztowała połowe tego co teraz, to pewnie bym zaryzykował i sam sie przekonał, jakto ustrojstwo działa. Tak wiec mój zapał znacznie przygasł. Szkoda bo chetnie bym pogiercował w Forze 4. Po demku bardzo mi się spodobała.