Eeee, nikt nie gra online.
Chcialem dzis pojezdzic online, ale sie nie udalo, gdyz nie bylo chetnych. W zamian tego odpalilem sobie odpowiednik Suzuki, klasa GT4, czas ustawiony na czas lokalny w real time (byla moja 20), 3 sloty pogody, generalnie pochmurno z przejasnieniami, 6 kolek, poziom AI 90, kwalifikacje 10 minut.
Niestety spalilem kwalifikacje, gdyz najechalem dwa ostatnie kolka pod rzad delikatnie poza tor, i czasy poszly sie kochac. No nic, trzeba powalczyc. I mialem wyscig tej gry, poki co.
Pozycja 18 na 20. Niezly start, dwa pola do przodu, z biegem czasu udalo sie dostac na 10 pozycje, piekne widoki - ach te chmury i sztuczne oswietlenie toru. Swietna jazda i na ostatnim kolku, zbyt agresywnie wjechalem na tarke, cisniety ostro przez AI, za duzo gazu, baczek i sruuuu w bande. Uszkodzone zawieszenie, strzaskane przednie lampy (tu jeszcze pol biedy, ale niech sie tak komus stanie na Nurbie..Krzyz na droge
) i powrot na ostatnie miejsce. Mimo wszystko dla mnie to byl kapitalny wyscig. Szkoda ze nie mam gdzie teraz zamontowac kolka, musze wytrzymac do Jesieni.
Ta gra ma swoje gruuube momenty.