Możesz rozwinąć? Co drugi post twierdzisz że ktoś czegoś nie zrozumiał - więc proszę wytłumacz mi czego nie zrozumiałem?
Czy może znowu zaliczasz wstydliwą wpadkę, tak jak w temacie o Kinect gdzie wrzeszczałeś że inni nie rozumieją twoich postów, a okazało się że to ty nie potrafiłeś odczytać prawidłowo prostego newsa i pomyliłeś zawartość płyty demo z line-upem Move? hihi
Damn ja wiem ze tobie ciezko zrozumiec, ze ktos moze czegos nie doczytac, wiem ze tobie ciezko wiele rzeczy zrozumiec
i znow klamiesz, nie co 2gi post i nie ze ktos tylko najczesciej ty i Iras, ale to tez nie dziwi - przeciez wy wiecie wszystko najlepiej.
"Tusk zabił prezydenta , brońcie krzyża , bo komuniści chcą go zniszczyć"
Chyba najlepiej podsumowuje to co robi PiS.
Podoba mi sie twoja postawa, my krytykujemy to co robi PiS (bo to jest obrzydliwe - wykorzystywanie smierci brata do gier politycznych, teraz krzyza - nie sadzisz? ) ty z dupy atakujesz nas WTF?! - (nie chce mi sie szukac twojch starych postow czy Irasa (cenzura) zeby pokazac jakiego jezyka wy uzywacie - zreszta wszyscy wiedza). Super. Iras pisze, "ale belkot", ale nie odniesie sie do zadnego posta, zero argumentacji (moze brak mu argumentow), taki onetowy komenatarz, zupelnie nic nie wnoszacy - to jest dopiero belkot.
ok troche to pokrecone ale w pracy jestem i pisze na raty.
Lolozord! Wywaliłeś z tym Kinectem i Move'm żeby odwrócić uwagę od sedna sprawy? Super argumentacja!
Raczej żeby pokazać wiarygodność Pana londka. CZYTAMY ZE ZROZUMIENIEM!
A co to ma do mojej wiarygodnosci ?!