Słabo, słabo. Najpierw twierdziłeś że zamachu dokonał fanatyk PiSu, a okazało się że nie dość że był to przeciwnik PiSu, jak twierdzili ogarnięci użytkownicy, to w dodatku były radny platformy. No, ale ok, zamiast przyznać się do błędu tego lepiej coś wrzeszczeć o faszystach i skrzywieniach
Bardzo słabo becet.
Nie twierdziłem, że zamachu dokonał fanatyk PISu tylko pytałem, kontrująć Twoje wyssane z palca teorie (tam jest znak zapytania, nie zauważyłes cytując?) - tylko to można wtedy było robić, nie znając faktów. Tobie oczywiście to nie przeszkadzało, żeby widziec w tym spisek i zlecenie z wewnątrz PO. Bo to udowadniałeś wcześniej i jak się okazuje (i co było oczywiste) - nie miałeś i nie masz racji. Domagająć się jakiś przeprosin robisz z siebie kompletnego idiotę.
Kompletnym failem jest tekst o skrzywieniach zakończony "lolem" - spytaj maertina o co chodziło, bo nie ogarniasz - ja nie mam ochoty Ci tego tłumaczyć.
Już ustalili.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sprawca-ataku-w-biurze-PiS-byl-poczytalny,wid,13068243,wiadomosc.html?ticaid=1ba9c&_ticrsn=3
Sprawca ataku w biurze PiS był poczytalny
Tak więc i te wasze teorie:
psychol
szaleniec
dla mnie jest przede wszystkim szalencem
wariaci i szalency
Się nie sprawdziły. Nie każdy morderca jest niepoczytalnym wariatem. To był w pełni władz umysłowych działający na zimno dawny radny PO, nienawidzący PiSu. Dobrze wiedział co robi, dobrze wiedział jakie wartości reprezentuje. Nie był niepoczytalny, nie był psycholem. Chociaż tak jak w poprzednim przypadku, nawet nie podejrzewam że przyznacie się do błędu. Ale każdy widzi kto od początku miał rację.
Żenująco wręcz słabo becet.
Nigdy nie twierdziłem, że koleś był niepoczytalny. Niepoczytalność to termin prawny a nie medyczny, wynikający z ustawy. To, że w sensie prawnym koleś był poczytalny nie oznacza, że nie jest szaleńcem.
Jak można twierdzić, że człowiek dokonujący takiego czynu nie jest psycholem/szaleńcem/wariatem (niezależnie od swojej poczytalności w trakcie zdarzenia), to ręce mi opadają. Moralność, kur** jego mać. Powinieniem zakończyć tą dyskusję na dzisiejszym pierwszym poście, bo reprezentuje zbyt niski poziom.
I nie odpowiadaj PISowy lemingu.