Typowa taktyka leminga: o kur** niewygodne fakty - szybko muszę rzucić coś o PiS Jeszcze dopisać coś że nieprawda, bo tak i już, nie podając kontrargumentów i dyskusja wygrana. Ale chyba na onecie w komentarzach.
Jedyny kto się przejechał w ostatnich dniach to ty - wydymany bez mydła przez tak popieranych rok temu "antyfaszystów". Budowanie na siłę jakiejś marnej zasłony dymnej z jednego kibica o niewiadomych poglądach przy udawaniu że nie widzi się solidnie udokumentowanej zdeklarowanej lewicowej agresji wobec Polaków zasługuje tylko na litościwy uśmieszek. Na obronie mordercy Popiełuszki więcej nie ugrasz, więc lepiej nie idź tą drogą.
1. co ty pier**lisz? moja wina, że akurat w tym samym momencie napisałeś posta i na wp pojawił się cytowany wpis?
btw. czy to nie ty czasami od razu po wygranych przez po wyborach wrzucałeś fotki ze "smutnym" schetyną, wieszcząc tym samym rozpad tejże partii?
btw2. jeżeli dla ciebie "coś o pis" = rozłam w partii, to gratulacje. dla wielu obserwatorów sceny jest to news znaczący.
2. nie osądzam, czekam na rozwój wydarzeń. nie twierdze, że jest tak czy inaczej, bo po prostu tego nie wiem. ty za to swój osąd już wydałeś.
3. nigdzie nie napisałem, ze poj**y z antify zasługują na brawa. mam nadzieję że śmiecie bijące/plujące na napoleonów za to zapłacą. tak samo jak mam nadzieję, że policja kopiąca bezbronnego i wyrzutki piłkarskie zapłacą za swoje występki. stosując twoją retorykę powinienem napisać: "Budowanie na siłę jakiejś marnej zasłony dymnej z rzekomych prowokacji i grupy 100 wyrostków z niemiec przy udawaniu że nie widzi się solidnie udokumentowanej zdeklarowanej bandyckiej agresji uczestników marszu zasługuje tylko na litościwy uśmieszek."
4. poglądy kibica są dokładnie znane. wyszedłeś, podobnie jak amsterdam, na debila i za ch** się teraz do tego nie przyznasz.
5. gdzie ja broniłem mordercy?
przestań buraku
ziomek wsadzać ludziom słowa w usta i się wreszcie ogarnij, bo na razie wychodzisz na kompletnego pajaca.