To nie ja wyjechałem z tym tekstem, tylko prokuratura, napisała o tym wp.pl, a ja wkleiłem tutaj.
Chodzi o to, że śmieszna jest taka argumentacja, żałosna wręcz. Mi by się nie chciało wyszukiwać info o tym jak się gdzieś ktoś z SLD, PiSu, PSL czy ch** wie z czego napił wódy i używać tego w takiej dyskusji okraszając komentarzem: "Faktycznie odpowiedni ludzie żeby dać im władzę absolutną nad państwem.
" - nie wiem czy śmiać się, czy płakać nad czymś takim.
To ty razem z drugim kolegą się święcie oburzyłeś jak ja w ogóle śmiałem wrzucać tu dzisiejszy aktualny news, zamiast jak modny internauta skupić się na pluciu w Kaczyńskiego za "spieprzaj dziadu" sprzed lat.
Tia, dzisiaj może mu jebnęli w końcu ten mandat, ale sama akcja jest stara w ch** i dla mnie była wyrwana przez to z kontekstu. Poza tym nie wiem, ty nie czaisz, że on zrobił to wręcz specjalnie tak żeby go przyłapali i jebnęli mandat? Na tym polegał ten pieprzony happening. Myślisz, że po co zwoływał ludzi żeby się napić z jakiejś małpki przed swoim domem zamiast w nim?
PO od razu dostanie się kamieniem za "PiSowski fanatyzm"
Takie sprawiasz wrażenie tym swoim zajadłym bełkotem. Nie moja wina, że taki radykalizm jest właściwy dla zagorzałych zwolenników PiSu.
a jak się próbuje sprostować, że nigdy sie na PiS nie głosowało to jest "eee hmmm eeee no to kur** pisowski fanatyzm bezideowy!".
No to sprostowałeś, ja pier**lę. A ja stwierdziłem, że okej, skoro tak mówisz, to ci wierzę, zluzuj zwieracze. A ten "pisowski fanatyzm bezideowy" to są twoje słowa, a nie moje, więc się zastanów; nie moja wina, że masz chyba jakąś tendencję do nadinterpretacji.
Fajnie że się dowiedziałem że tylko głosujący na PiS mają "ideologiczne przesłanki" do krytyki rządzących
Nie zgrywaj durnia i nie udawaj, że nie wiesz o co mi chodziło. To tak jakbyś się kur** dziwił, że np. podczas wojny światowej największe powody do nienawidzenia Niemców mieli Polacy czy tam Żydzi.
Reszta mądrości też przednia.
No. Przedniejsza niż twoje.
Czytam te twoje posty tak, jakbyś ty czytał posty gdyby na system wars wszedł chłopaczek i powiedział (...)
Przepraszam panie politologu. Dobrze, że ty się tak znasz, chłopaczku. No i nie napisałem, że TYLKO pisowcy mają powód żeby najeżdżać na PO albo, że jesteś jakiś bezideowy, no ja je**e.
I tak na zakończenie, to je**e mnie też jakieś wyciąganie "spieprzaj dziada", więc nie będę tego robił. No i nie wiem czy zauważyłeś, ale zachowuję neutralność i nie najeżdżam na PiS dla zasady, nie gloryfikuję PO i na odwrót. Więc dlaczego mnie wrzucasz do jednego wora "z koleżką" którego uważasz za jakiegoś totalnego anty-pisowca i w ogóle zło wcielone? Gwoli ścisłości, gdybyś miał się przyje**ć teraz, że na początku zaszufladkowałem cię jako gościa będącego za PiSem, to uprzedzając fakty - KAŻDY by to wywnioskował czytając co piszesz.