polecam DMC3 na Dante Must Die. paluchy połamane!
gram w Gears of War po sieci ;]
lol
Ja mam coś podobnego ale bardziej że tak powiem przyziemnego. Rodzice nie pozwalają mi sie ogolić na łyso bo co by powiedzieli sąsiedzi. Ja bym chciał sie ogolić nie dlatego że taka moda ale dla tego że nie lubie myć głowy (ale nie znaczy to zę tego nie robie bez włosów jest o wile szybciej).
ja mam wlosy ciete na 3mm, rodzice tez byli temu przeciwni, ale tne sie tak nie tylko dla wygody, ale tez dlatgego ze biora mnie zakola. wole byc krotko sciety, niz wygladac jakbym chcial robic zaczeski, albo jakbym nie dostrzegal lysienia i na przekor naturze stawial irokezy (zawsze lubilem) i inne takie. wole byc sciety krociotko. a jak rozwiklalem sprawe z rodzicami? poszedlem do fryzjera, powiedzialem "na 3mm", wrocilem, mama sie przerazila, a ja powiedzialem ze ciela mnie praktykantka i tak mnie opitolila ze zostalo mi tylko sciecie sie na 3mm. fakt faktem ze prawda wiele nie odbiegala od tego co powiedzialem, bo laska miala mnie sciac na 8mm, ale spartolila i przyszla szefowa, opierniczyla ja i sciela mnie na 3mm
nie dosc ze latwiej myc, to jeszcze nie trzeba sie martwic o uczesanie
z drugiej strony troche tego brakuje
mialem tez niemilas przeprawy jak zapuszczalem brodke, wychodze z lazienki ogolony tak ze zostala mi tylko brodka, pytam mame jak sie podoba, a ona na to: "zgol to"
ale olalem. nie jestem dzieckiem i sam decyduje o sobie. to ze z nimi mieszkam nie powinno miec na mnie wplywu, a jednak czasem (ale tylko czasem
) ide na ustepstwa zeby nie robic im przykrosci np. miedzy innymi dlatego rzucilem palenie: dla siebie, dla rodzicow i dla dziewczyny, chociaz wiem ze ona byla by w stanie to tolerowac.