Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 718344 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Airwalk

• Gość
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #1160 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:06:39 pm »
Cytat: "DEVIL"
Cytat: "Iras"

PS: Wkurzyło mnie że mi sie właśnie myszka rozładowała  :x

Tobie sie chociaż rozładowała moja kopneła w kalendarz :cry:  i musiałem 45 zł na nową wydać :cry:  i w dodatku ma ona straszną czułość i teraz mnie wszyscy gnębią na BF2....
P.S. Zapomiałbym jeszcze słuchawka mi padła, na jednej sie słuchac zabardzo nie da a głośniki mam do du....

Czułośc myszki da się regulować. Pokombinuj w panelu sterowania.

A mnie wkurza to, ze podobno prawdziwa zima ma się dopiero zacząć:(

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #1161 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:10:16 pm »
Cytat: "_Music"
Easy Cleaner twoim najlepszym przyjacielem.

Easy Cleaner, TuneUp, Reg Cleaner - używałem już tego wszystkiego i za bardzo nie pomogło.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1162 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:18:33 pm »
Cytat: "Ibra"
Cytat: "_Music"
Easy Cleaner twoim najlepszym przyjacielem.

Easy Cleaner, TuneUp, Reg Cleaner - używałem już tego wszystkiego i za bardzo nie pomogło.

Wirusik może?
A więc poza defragmentacją, zostaje formacik.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1163 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:22:45 pm »
Wirusik też nie.
Niestety, ale format chyba jest nieunikniony. Kurde, nienawidzę tego...

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #1164 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:33:26 pm »
Cytat: "Ibra"
Wirusik też nie.
Niestety, ale format chyba jest nieunikniony. Kurde, nienawidzę tego...

heh, stary, w ciagu ostatnich 24 godzin zrobilem 3 razy formata. Powaga. I Ty mi mowisz, ze tego nienawidzisz?:D Ja z nerwow otworzylem sobie piwko. Pomaga:)
Fryty tyty dotknij pyty

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1165 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:54:59 pm »
heh, stary, w ciagu ostatnich 24 godzin zrobilem 3 razy formata. Powaga. I Ty mi mowisz, ze tego nienawidzisz?

Ciekawe hobby...

Po przeczytaniu tego aż też otworzyłem piwko :]

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #1166 dnia: Stycznia 21, 2007, 22:58:54 pm »
format c:

Kiedyś robiłem to średnio dwa razy w tygodniu. Ale wtedy na PC sie grało, odpalało 3D Marki i odczuwało każde zwolnienie. Teraz Opera, antywirusik i wszystko śmiga już ponad pół roku. Chociaż niedługo zrobie format, bo czuje że system już nie jest świeży.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1167 dnia: Stycznia 21, 2007, 23:10:11 pm »
Ja tam formatu nie robiłem od ponad roku- i o dziwo, wszystko wciąż działa, furczy i śmiga jak smerfetka po smerfogrodzie.  

Wkurza mnie, że ptasie mleczko od milki mi się właśnie skończyło  :(  :(  :(  :(
Oraz to że na jutro jeszcze musze przygotować 3 różne lekcje na 5 godzin lekcji anglika w gimnazjum- może po piwie mnie wena najdzie, albo będę improwizował.

JtR

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #1168 dnia: Stycznia 22, 2007, 02:34:20 am »
A mnie wkurza to ze ludzie lecą chu** Ciezko jest znalezc kogos godnego zaufania
Tomorrow never comes until its too late...

rav04

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #1169 dnia: Stycznia 22, 2007, 06:35:45 am »
Cytat: "JtR"
A mnie wkurza to ze ludzie lecą chu** Ciezko jest znalezc kogos godnego zaufania

Polecam ci wyjechac za granice i tam zaprzyjaznic sie z polakiem.
Wrocisz to powiesz ze w polsce nie jest tak zle  :wink:

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1170 dnia: Stycznia 23, 2007, 19:29:54 pm »
Wkurzyłem się ostatnio (mało powiedziane) bo nie dość, że w tamtym tygodniu byłem odcięty od kompa na ok. 3 dni z powodu awarii dysku, to wczoraj jeszcze monitor szlag trafił. Ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i teraz sobie siedzę przy 19-calowym ekraniku :D Jakie to duuużee  :shock:
PSN ID: WojtqGO

Turrambar

• ZMP-owiec
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #1171 dnia: Stycznia 23, 2007, 19:40:18 pm »
a mnie wkurza to ze rodzice sa przeciwni mojemu zwiazkowi z dziewczyna innego wyznania. normalnie sredniowiecze! nie sa szczesliwi moim szczesciem, ale nieszczesliwi tym co ludzie moga ewentualnie pomyslec! szlag by to!

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #1172 dnia: Stycznia 23, 2007, 20:00:13 pm »
Cytat: "Turrambar"
a mnie wkurza to ze rodzice sa przeciwni mojemu zwiazkowi z dziewczyna innego wyznania. normalnie sredniowiecze! nie sa szczesliwi moim szczesciem, ale nieszczesliwi tym co ludzie moga ewentualnie pomyslec! szlag by to!

Lej na to.

Wku&*&a mnie to, ze u mnie w szkole nie ma miejscowki, gdzie moznaby posiedziec w spokoju. Wszedzie pelno krzyczących gówniarzy(jeszcze niedawno tez taki bylem, ale ciii...)...
Fryty tyty dotknij pyty

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1173 dnia: Stycznia 23, 2007, 22:05:27 pm »
Cytat: "Turrambar"

Ja mam coś podobnego ale bardziej że tak powiem przyziemnego. Rodzice nie pozwalają mi sie ogolić na łyso bo co by powiedzieli sąsiedzi. Ja bym chciał sie ogolić nie dlatego że taka moda ale dla tego że nie lubie myć głowy (ale nie znaczy to zę tego nie robie bez włosów jest o wile szybciej).

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1174 dnia: Stycznia 23, 2007, 22:15:08 pm »
Też bym synowi nie pozwolił obciąć się na zero (gdybym go miał :lol: ). Swoją drogą podobno łatwiej dbać o higienę krótkich włosów niż łysej glacy. No ale jeśli tak bardzo Ci zależy... wróć poprostu któregoś dnia do domu po wizycie u fryzjera  :mrgreen:  Chyba Cie nie wydziedziczą i nie wywalą z domu  :wink:

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #1175 dnia: Stycznia 23, 2007, 22:27:32 pm »
Ja mam włosy na około 2-3 mm i nie narzekam. Ogólnie wygodnie.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1176 dnia: Stycznia 23, 2007, 22:27:47 pm »
Cytat: "Iras"
wróć poprostu któregoś dnia do domu po wizycie u fryzjera Mr. Green Chyba Cie nie wydziedziczą i nie wywalą z domu Wink

Jak będe szedł do fryzjera to napisze w shoutboxsie jak nie odpiszę w ciągu tygodnia to znaczy że mnie jednak wydziedziczyli i wywalili z domu. A tak serio to co im zależy to tylko włosy kiedyś odrosną. :wink:

Off

• Towarzysz
« Odpowiedź #1177 dnia: Stycznia 23, 2007, 23:01:25 pm »
Ja mam włosy srednio 17,8 cm... no dobra, gdzieś do ramion, a mycie głowy to już dla mnie rutyna - co 2-3 dni i po sprawie (Snake leniu!;))

Ach bymbył zapomniał co mnie wkurzyło - to że ledwo doszłem do połowy Guitar Hero II na Hardzie a tu patrze i na forum Mikes z tekstem wyskakuje że całego GH na wszystkich poziomach trudności przeszedł... grrr gdzie ten skill?
23 MARZEC 2007 - Welcome HOME

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #1178 dnia: Stycznia 23, 2007, 23:11:28 pm »
e tam GH II, dopiero amplitude i dj max stawiają prawdziwe wyzwania (zwlaszcza ta druga gra) :P

Off

• Towarzysz
« Odpowiedź #1179 dnia: Stycznia 23, 2007, 23:17:24 pm »
Nie grałem więc nie wiem, ale lepszego sposobu na powyginanie sobie paluchów w grze nie widziałem [GH]

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
« Odpowiedź #1180 dnia: Stycznia 23, 2007, 23:25:13 pm »
polecam DMC3 na Dante Must Die. paluchy połamane!

gram w Gears of War po sieci ;]

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1181 dnia: Stycznia 24, 2007, 00:00:03 am »
Cytat: "Off"
Ach bymbył zapomniał co mnie wkurzyło - to że ledwo doszłem do połowy Guitar Hero II na Hardzie a tu patrze i na forum Mikes z tekstem wyskakuje że całego GH na wszystkich poziomach trudności przeszedł... grrr gdzie ten skill?

pochlebiasz mi :P Chyba już pytałem ale zapytam jeszcze raz, grasz na gitarze czy na padzie, to BARDZO dużo zmienia bo ja gram na padzie ;p
Cytat: "Miazga"
e tam GH II, dopiero amplitude i dj max stawiają prawdziwe wyzwania (zwlaszcza ta druga gra)

muahahah Miazga jak przejdziesz Guitar Hero II na padzie na expercie to jesteś moim bogiem (hint: NIKT jeszcze na padzie tego nie przeszedł, po prostu nie ma osoby która by tak szybko mashowała)

Amplitude chciałem przejść ale kolorki i celownik w którego kompletnie nie mogę się wczuć mnie odrzuciły :|

Wkurza mnie że posucha straszna i nie ma w co grać oraz że .hack//G.U prawdopodobnie nie wyjdzie w europie

Tematy Ci się pomyliły xD

Turrambar

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #1182 dnia: Stycznia 24, 2007, 10:12:43 am »
Cytat: "ÓFO"
polecam DMC3 na Dante Must Die. paluchy połamane!

lol  :mrgreen:
Cytat: "Solid Snake 1989"
Ja mam coś podobnego ale bardziej że tak powiem przyziemnego. Rodzice nie pozwalają mi sie ogolić na łyso bo co by powiedzieli sąsiedzi. Ja bym chciał sie ogolić nie dlatego że taka moda ale dla tego że nie lubie myć głowy (ale nie znaczy to zę tego nie robie bez włosów jest o wile szybciej).

ja mam wlosy ciete na 3mm, rodzice tez byli temu przeciwni, ale tne sie tak nie tylko dla wygody, ale tez dlatgego ze biora mnie zakola. wole byc krotko sciety, niz wygladac jakbym chcial robic zaczeski, albo jakbym nie dostrzegal lysienia i na przekor naturze stawial irokezy (zawsze lubilem) i inne takie. wole byc sciety krociotko. a jak rozwiklalem sprawe z rodzicami? poszedlem do fryzjera, powiedzialem "na 3mm", wrocilem, mama sie przerazila, a ja powiedzialem ze ciela mnie praktykantka i tak mnie opitolila ze zostalo mi tylko sciecie sie na 3mm. fakt faktem ze prawda wiele nie odbiegala od tego co powiedzialem, bo laska miala mnie sciac na 8mm, ale spartolila i przyszla szefowa, opierniczyla ja i sciela mnie na 3mm  :mrgreen: nie dosc ze latwiej myc, to jeszcze nie trzeba sie martwic o uczesanie  :mrgreen: z drugiej strony troche tego brakuje  :cry: mialem tez niemilas przeprawy jak zapuszczalem brodke, wychodze z lazienki ogolony tak ze zostala mi tylko brodka, pytam mame jak sie podoba, a ona na to: "zgol to"  :mrgreen: ale olalem. nie jestem dzieckiem i sam decyduje o sobie. to ze z nimi mieszkam nie powinno miec na mnie wplywu, a jednak czasem (ale tylko czasem  :wink: ) ide na ustepstwa zeby nie robic im przykrosci np. miedzy innymi dlatego rzucilem palenie: dla siebie, dla rodzicow i dla dziewczyny, chociaz wiem ze ona byla by w stanie to tolerowac.

Off

• Towarzysz
« Odpowiedź #1183 dnia: Stycznia 24, 2007, 15:46:33 pm »
Cytat: "Mikes"
Chyba już pytałem ale zapytam jeszcze raz, grasz na gitarze czy na padzie, to BARDZO dużo zmienia bo ja gram na padzie ;p

Na gitarce BTW obie części GH przeszłeś na wszystkich poziomach czy tylko dwójkę?

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1184 dnia: Stycznia 24, 2007, 16:04:38 pm »
Na gitarce BTW obie części GH przeszłeś na wszystkich poziomach czy tylko dwójkę?

jedynkę caluśką, łącznie z bonusowymi na expert w dwójće doszedłem do 13 piosenki experta i wymiękam, nie umiem tam szybko mashować :P Harda zaliczyłem całego, za bonusowe biorę się w weekend  :wink:

Jak juz mówiłem 2 nie da sie przejsc na padzie(i to nie moje zdanie tylko zdanie wszystkich ;)) Misirlou, freebird, the light that blind skutecznie zabierają marzenia o przejściu tego(a ja dodatkowo zaklinowałem się na Tattooed Love Boys ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa
______

Wkurza mnie odśnieżanie, aaj jak ja nie lubię tego robić ;f

Gomez

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #1185 dnia: Stycznia 24, 2007, 17:42:49 pm »
Wkurza mnie to,że żaden next-gen mnie nie przekonuje do zakupu;/ Wii może bym kupił gdyby było niewiele słabsze od 360-siątki chociaż możliwe, że jeszcze pokaże na co ją stać:) narazie to ja sie zastanawiam co  kupić na ferie dreamcasta czy Nintendo 64;p

Turrambar

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #1186 dnia: Stycznia 25, 2007, 14:04:54 pm »
wku*wil mnie facet z mechany. z cwiczen brakiwalo mi 1 pkt zeby zaliczyc (potrzeba bylo 12, a mialem 11). przed egzaminem powiedzial ze jak ktos ladnie napisze to mu zaliczy i egzamin i cwiczenia. napisalem egzamin na maxa, czyli 10/10. dzisiaj zanosze index do wpisu, okazalo sie ze do zwrotu, bo mam napisac kolokwium zaliczeniowe. a kiedy? za godzine! bo babka z cwiczen wywiesila kartke wczoraj po poludniu i dopiero rano ja zobaczylismy.  dowalila najgorszy typ zadania i dala na to 15min. prawie wszyscy polegli. wszystko dlatego ze h*j bRODNY zmienil zdanie. poza tym, wkurza ze foruje dziewczyny, bierze je do siebie do pokoju i kaze im wypisywac oceny i jakims trafem zawsze zaliczaja. to nie elektrotechnika zeby ciagnac druty   :lol: majac 5 z egzaminu, 4 z laboratorium i brak 1pkt na cw, mozna nie zaliczyc calej mechaniki. na szczescie (?) w poniedzialek pisze kolos ostatniej szansy. mnie zyczcie szczescia a bRODNEMU smierci.

PS. wiadomosc dla bRODNEGO (gdyby przypadkiem czytal to forum  :lol: )
brodny, ty h*ju!

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #1187 dnia: Stycznia 25, 2007, 15:40:36 pm »
Swoją drogą, nie "h", lecz "ch" ;)

A ja jestem wkurzony, bo dopiero na ostatnim wykładzie nam koleś od Rachunku Prawdopodobieństwa powiedział, że jezeli ktoś ma 5 z ćwiczeń (ok. 54pkt), jest zwolniony z egzaminu z oceną bdb...
Zabrakło mi cholernych 3pkt...
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Wojtq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 42
« Odpowiedź #1188 dnia: Stycznia 25, 2007, 16:07:51 pm »
http://www.gry-online.pl/s043.asp?ID=5941456&N=1
Większość komentarzy z tego news'a mnie co najmniej zdenerwowała. Nie ma to jak zdanie co niektórych inteligentnych inaczej pececiarzy... :?
PSN ID: WojtqGO

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1189 dnia: Stycznia 25, 2007, 16:37:37 pm »
ja mam wlosy ciete na 3mm, rodzice tez byli temu przeciwni,

Cytat: "SS1989"
odzice nie pozwalają mi sie ogolić na łyso bo co by powiedzieli sąsiedzi. Ja bym chciał sie ogolić nie dlatego że taka moda ale dla tego że nie lubie myć głowy

:shock: ej sorry, ale czy to jest wg was problem albo coś co was wkurza aż tak, żeby tak się nad tym rozwodzić?  :shock:

Turrambar

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #1190 dnia: Stycznia 25, 2007, 17:18:50 pm »
Swoją drogą, nie "h", lecz "ch" Wink

h jest bardziej obrazliwe, bardziej "ludowe"  :wink:
w slowniku poprawnej polszczyzny mam jeszcze przez ó

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1191 dnia: Stycznia 25, 2007, 19:55:34 pm »
Cytat: "Tarniak"
Mikes napisał:   
ja mam wlosy ciete na 3mm, rodzice tez byli temu przeciwni,

hmm to nie ja to pisałem, niekojarzcie mnie z niemal łysą głowią ja włosy mam aż za długie  :mrgreen: (wiem że błąd w cytowaniu ale nie mogłem się powstrzymać :P)

Wkurza mnie kompletna posucha na rynku, obowiązek codzinnego odśnieżania i fakt że prawdopodobnie w 2007 dalej nie będzie koło mojej wsi przekaźnika żeby załozyć sobie Syfostradę.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1192 dnia: Stycznia 25, 2007, 20:05:22 pm »
obowiązek codzinnego odśnieżania

Ja na szczęście odśnieżać nie muszę ale ta zima już mnie wkurza. 2 dni dopiero pada a ja już mam dość. Było tak fajnie a teraz wszędzie biało, mokro a przede wszystkim ZIMNO!!!!!!! Fajnie by było jak by śnieg padał w lato. Dostać w upalny dzień zimną śnieżką. A tak nie dość że jest zimno to jeszcze pigułą możesz dostać.  :evil:  :evil:  :evil:

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #1193 dnia: Stycznia 25, 2007, 20:17:36 pm »
Dostać w upalny dzień zimną śnieżką. A tak nie dość że jest zimno to jeszcze pigułą możesz dostać

Nierealne :D ;)

Wkurza mnie to że kończą mi się ferie a co najgorsze innym zaczynają.
Witaj szkoło.

Turrambar

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #1194 dnia: Stycznia 25, 2007, 20:22:18 pm »
wkurza mnie ze moj ojciec (emeryt) z nudow pije.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #1195 dnia: Stycznia 25, 2007, 20:28:05 pm »
wkurza mnie ze moj ojciec (emeryt) z nudow pije.

Włącz mu konsole.

Turrambar

• ZMP-owiec
« Odpowiedź #1196 dnia: Stycznia 25, 2007, 20:30:43 pm »
jedyne urzadzenie elektroniczne ktore potrafi obslugiwac to pilot do tv, wiec konsola odpada, tym bardziej ze gry uwaza za glupote  :lol: nie szukam sposobu na zajecie jego czasu, po prostu pisze co mnie wku*wia

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1197 dnia: Stycznia 26, 2007, 19:41:34 pm »
Zdenerwowało mnie to, że laska, która mnie zaprosiła na studniówkę, złamała 2 dni temu nogę...

Iras

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1198 dnia: Stycznia 26, 2007, 20:11:58 pm »
Wkur**** mnie że zgubiłem klucze z moim zaje*istym breloczkiem - otwieraczem  :x

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #1199 dnia: Stycznia 26, 2007, 21:05:25 pm »
Iras weź mi nie przypominaj, ja zepsułem kiedyś taki brelok xD
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem