Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 718053 razy)

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #1240 dnia: Lutego 06, 2007, 11:42:11 am »
Poczta wysyła mi moją pierwszą pensje już ponad 3 tygodnie. :/
Za to dla drugą będe miał już za pare dni. Wii ;)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #1241 dnia: Lutego 06, 2007, 17:59:14 pm »
Pijac do poczty- wszystko wskazuje na to, ze zgubili wyslane przeze mnie GT4. I na dodatek czekam na dwie inne gry juz od 4 dni (piorytety).

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1242 dnia: Lutego 06, 2007, 18:33:57 pm »
Cytat: "Hubi"
Pijac do poczty- wszystko wskazuje na to, ze zgubili wyslane przeze mnie GT4. I na dodatek czekam na dwie inne gry juz od 4 dni (piorytety).

Znam ten ból. Mnie wkurzają akcje gdzie czekam na paczkę trzy tygodnie a okazuje się że ona siedzi na poczcie od dwóch tygodni i jeszcze przychodzi awizo że nie odbieram od dłuższego czasu. Tylko że nikt paczki do domu nie przynosił a tym bardziej nie zostawił awizo. Więc skąd można wiedzieć że paczka jest na poczcie :?:  :evil: . Trzy razy miałem taką sytuację. Trzeba kogoś na poczcie zwyzywać.  :mrgreen:

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
« Odpowiedź #1243 dnia: Lutego 06, 2007, 18:40:53 pm »
nie umiem se broni w Vagrant Story zmontować :/ :/ :/
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

wini

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 2
  • GTA V
« Odpowiedź #1244 dnia: Lutego 08, 2007, 13:55:27 pm »

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #1245 dnia: Lutego 08, 2007, 14:03:55 pm »
Skręciłem sobie nogę w kolanie :lol: Na szczęście lekko i od razu sie nastawiła ale boli xD

mateo

• Gość
« Odpowiedź #1246 dnia: Lutego 08, 2007, 14:06:33 pm »
Cytat: "<Aras>"
nie umiem se broni w Vagrant Story zmontować :/ :/ :/

Heh pewnie grasz pierwszy raz  :)
Musisz dobrze/odpowiednio łączyć.
Gdy źle to uczynisz bronie znikają na amen.(załadowanie stanu gry od nowa ?)
Jeśli chcesz moge ci podać pierwsze/odpowiednie łączenia..
Tylko dla jakiego typu chcesz:
Bronze/Silver/Gold ?
Podaj nazwy broni jakie obecnie posiadasz !
Mistrzowska gra!
Grasz po polsku ???
PS.Sorry za offtopa
(Możesz napisać problem do działu Pomoc?)

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1247 dnia: Lutego 09, 2007, 17:56:23 pm »
Wkurza mnie PES6, a mianowicie tracenie bramek w doliczonym czasie oraz statystyki konsoli : 1 strzał w całym meczu - 1 bramka itd...
NFS: MW też mnie wkurza. Właśnie skończyłem grać, bo nabiłem ze 3 milestone eventsów, 200 bounty (300 trzeba mieć aby móc się z gościem na BL zmierzyć-łącznie więc bym miał coś koło 500) no ale goniło mnie 25 radiowozów i po 30-minutowej ucieczce mnie złapali, a wszystko co osiągnąłem poszło się je**ć...
Damn, ta gra by były zajebista gdyby nie ta pieprzona policja :?.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1248 dnia: Lutego 10, 2007, 18:14:57 pm »
Mnie wkurza to że już trzeci dzień brzuch mnie niemiłosiernie boli i nie mam pojęcia co mi jest (oby to było od nery).

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1249 dnia: Lutego 10, 2007, 18:19:10 pm »
Cytat: "Supersonic"
Mnie wkurza to że już trzeci dzień brzuch mnie niemiłosiernie boli i nie mam pojęcia co mi jest (oby to było od nery).

Może wyrostek robaczkowy?

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #1250 dnia: Lutego 10, 2007, 18:29:47 pm »

Słyszałem, że dziewczyny mają tak w okresie dojrzewania. Z czasem sie przyzwyczaisz.

Wybacz głupi dowcip ^^'

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1251 dnia: Lutego 10, 2007, 18:38:15 pm »
Cytat: "Solid Snake 1989"
Może wyrostek robaczkowy?

Nie sądzę ponieważ boli mnie z przodu brzucha poza tym mam powiększoną
bilirubinę więc pewnie wątroba (ewentualnie woreczek żółciowy). Osobiście łudzę się że to od nerki (a miałem duże problemy z nerami jakiś czas temu) ponieważ wiem że przejdzie po kilku dniach bez pakowania się w szpitalne łoże.. a tu siłka czeka eh  :(

Cytat: "Master_666"
Wybacz głupi dowcip ^^'

Nie szkodzi 5 zł się należy  :mrgreen:

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
« Odpowiedź #1252 dnia: Lutego 10, 2007, 19:01:19 pm »
Supersonic może to grypa żołątkowa ostatnio często spotykana,mnie też  boli właśnie brzuch ale na szczęście nie tak bardzo.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1253 dnia: Lutego 10, 2007, 19:13:38 pm »
Cytat: "DEVIL"
Supersonic może to grypa żołątkowa ostatnio często spotykana,mnie też boli właśnie brzuch ale na szczęście nie tak bardzo.

Na pewno nie. Grypę żołądkową miałem z miesiąc temu i objawy były inne w dodatku przeszła mi po dwóch dniach. Jutro się dowiem co mi jest.

michalc

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #1254 dnia: Lutego 10, 2007, 19:35:51 pm »
Wkurzaja mnie pilarze w gears of war :)

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1255 dnia: Lutego 10, 2007, 20:39:34 pm »
Grypę żołądkową

Grypa żołądkowa to mit, serio. Wirus grypy nie atakuje układu pokarmowego. Jedynie powiązanie grypy z bólami brzucha jest spowodowane przez ogólne osłabienie organizmu.
Jak masze częste bóle bebecha to proponuje zmienić diete na jakiś czas lub wogóle i się oczyścić.
W ramach oczyszczania polecam na śniadanie grejfruta i filiżanke mocnej kawy, dużo picia mody mineralnej, mało tłustego jedzenia i produktów mącznych. Chipsy i fastfoody odpadają. ;)
Jeżeli pijasz piwo to przeżuć się na jakiś czas na lecha, jedno z 2 piw w polsce które mają odczyn zasadowy a nie kwasowy. Jest zdrowsze, nie ma się kaca (znaczy w takim stopniu), dużo mniej się tyje, no i ph płynów w żołądku jest bardziej wyrównane. Pomaga też na zgage.

Jendak przedewszystkim skocz do gastrologa, nikt inny ci lepiej nie pomoże.

[Edit] Aha, oczywiście takie oczyszczanie też ci pomoże przy problemach z nerami. Zasada prosta, same lekkostrawne żarcie, pić czystą wode heltolitrami i odlewać się wiadrami. Jeżeli będą cie bolały wtedy nerki to znaczy że masz coś odtro popaprane i muszisz szybko biedz do lekarza.

Przeczytałem że chodzisz na siłke, to dodatkowo proponuje przed każdym posiłkiem jeść truskawki (da się teraz dostać ale wybieraj te mniejsze), pomagają spalać tłuszcze i zamieniają energie na taką którą łatwo od razu wykożystać, no i oczywiście witaminki.

Mam nadzieje że pomogłe. ;)

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #1256 dnia: Lutego 10, 2007, 20:45:52 pm »
Cytat: "monio4"
Jeżeli pijasz piwo to przeżuć się na jakiś czas na lecha, jedno z 2 piw w polsce które mają odczyn zasadowy a nie kwasowy. Jest zdrowsze, nie ma się kaca (znaczy w takim stopniu), dużo mniej się tyje, no i ph płynów w żołądku jest bardziej wyrównane. Pomaga też na zgage.

A jakie jest 2? W szkole na PO babka nam mówiła że dobra na niestrawność jest coca-cola. Nie wiem ile w tym prawdy.

Wkurza mnie to że zawsze kiedy mam kasę na gre to albo przesuwają premierę albo w żadnym sklepie jej nie ma. Tak było  z MGS3:S i teraz tak mam z Okami. A najfajniejsze jest to ze na stronach sklepów jest a jak sie dzwoni to nie ma. Jak dzwoniłem do jednego powiedzieli że będzie na początku tygodnia, pewnie jak zadzwonię w poniedziałek to powiedzą że będzie w piatek, w piętek powiedzą mi że będzie za tydzień. Tak to jest z naszymi sklepami. :x

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1257 dnia: Lutego 10, 2007, 20:49:34 pm »
Wkurza mnie, że wszsytkie trzy tv w chacie zajęte i nie można sobie pograć gdy sie chce ^^

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #1258 dnia: Lutego 10, 2007, 20:54:08 pm »
Monio dietą mam bardzo zdrową aż do przesady. Wiem już że z nerkami ok więc raczej wątroba. Jak nie przejdzie do poniedziałku to p.......ne.

Jak masze częste bóle bebecha to proponuje zmienić diete na jakiś czas lub wogóle i się oczyścić.

Nie częste bo trzeci dzień mnie boli i nigdy wcześniej tego nie miałem. Bóle są dziwne bo potrafi się nasilić tak że nie idzie wytrzymać (trwa to kilkanaście minut do godziny) a potem kilka godzin nic nie boli. Jak tu się nie wkurzyć.  :x

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1259 dnia: Lutego 10, 2007, 21:07:53 pm »
Cytat: "Solid Snake 1989"
A jakie jest 2? W szkole na PO babka nam mówiła że dobra na niestrawność jest coca-cola. Nie wiem ile w tym prawdy.

Z tym drugim piwem to nie pamiętam zapytam się kumpla bo z nim o tym gadałem, chyba jest to żywiec ale musze się upewnić.
Cola to podstawa jeżeli jedziemy na dalekie podróże, np. kraje azjatyckie. Tamtejsze żarcie nie jest odpowiednie dla nas i naszej fauny bakteryjnej i cola pozabija wszystko co może nam zaszkodzić. Ale sama cola jest zaaaajebiście niezdrowa, wystarczy przeczytać skład, masa jakiś kwasów, chemi i takich tam. Może i rozpuczsza tłuszcze ale dla nerek to niezłe wyzwanie. Sam ekstrakt coli nie rozrobiony z wodą może trwale uszkodzić i popażyć układ pokarmowy albo nawet zabić na miejscu. :D Za to cola bardzo dobrze zabija niefajne zapachy z ust, jak palicie i idzecie na randke to konieczność, bo mientusy mogą być niepraktyczne w pewnych 'momentach'. ;)

A mnie wkur*ia że wypłata za grudzień jeszcze nie doszła dzięki naszej poczcie. :/ Paradoksalnie styczniową będe miał szybciej.

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1260 dnia: Lutego 10, 2007, 21:20:58 pm »
Supersonic- Oj stary, szkoda mi ciebie. :/ Może to wyrostek albo wrzody, nie wiem ale na pewno idz do doktora bo to raczej coś poważniejszego chyba.

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #1261 dnia: Lutego 10, 2007, 21:41:29 pm »
Wydaje mi sie, ze to beda wrzody jak wspomina monio4, ewentualnie kamienie. Odnosie coli to nie radze tego pic. Mozecie sobie przeprowadzic doswiadczenie. Wezcie pordzewiala srubke i polejcie ja cola, ewentualnie wsadzcie srebro do naczynia z cola i pozostawcie na kiladziesiat minut. Zobaczycie co sie stanie  :wink: Potem mozecie sobie wyobrazic co sie dzieje w waszych flakach jak to pijecie  8)  Odnosnie jeszcze coca-coli nie wiem czy wiecie ale przedrostek coca to skrot od cocainy. Wczesniej firma odpowiedzialna za coca-cole zajmowala sie medycyna, a dokaldniej srodkami przeciwbolowymi/znieczulajacymi. Dodawali do napoju cocaine, i stad ta nazwa  :wink:

PS. Na chemii mowi sie na coca-cole ODRDZEWIACZ. Nazwa musi do czegos zobowiazywac  :P

Master_666

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #1262 dnia: Lutego 10, 2007, 21:53:11 pm »
Cola jest dobra i ja RADZE pić ale musi być nie gazowana ;p (czyli bez bąbelkó ;p)

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #1263 dnia: Lutego 10, 2007, 21:54:05 pm »
To ja chyba jestem jakiś cyborg-terminator-hardkor-aciddrinker bo przeklinana i wymachana krucyfixem przez was kola stanowi 80% mojej "pitnej" diety. Brzuch mnie boli przez to sporadycznie gdy zarzuce za dużo fistaszków względnie poalkoholowo, cisnienie mam ze tak sie wyraze "wyjabene", fikam aż miło, zadyszki przy schodach nie stwierdzam, w ogole  zajawa i elo ogórki. Więc te urban mity legends jakoś się nie sprawdzają czy co? A może za właśnie zdycham i nie dokończe pisania tego post... a nie to tylko sikać mi sie zachciało. Ogólnie myślę, że dzisiejsze żarcie/pozywienie/pasza cała jest mega toksyczna czy to serek danon marki czy tez chleb razowy czy nawet t anieszczęsna kola, to jedno wielkie choróbsko więc jak nie pijesz koli to trujesz sie innym sokiem z datą wazności "na zawsze". Patrze na skład koli i widze wiele niezrozumiałych dla mnie wyrazów, patrze teraz na płatki czokapik i jest ich nie mniej. Wniosek - jeśli Ci smakuje to i tak to zjesz/wypijesz i struganie antykolowca i tak zawsze kończy sie konsumpcją tego szataństwa na imprezie rodzinnej/ w mc donaldzie / festynie. Życie swędzi...

Edit: wkurza mnie moja dziewczyna jedyna i to, że jedyne co moge napisać dziś na pytanie "co tam słychać?" to "- ferie
  • "

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1264 dnia: Lutego 10, 2007, 22:10:22 pm »
A tym odrdzewianiem to średni argument. Ścianki żołądka są bardzo wytrzymałe, przecież tam pływa roztwór kwasu solnego który jest bardziej żrący (ten roztwór on) niż sama cola. Cola niest niezdrowa z wielu innych powodów.
Ja nie mówie żeby coli nie pić, jest dobra to się pije, tylko umiar trzeba znać ale tak jest ze wszystkim, absolutnie wszystkim. Czasem jak pracuje w nocy to kupuje 2 litry i rano mam zęby jak z gumy, ale co z tego jak jestem delikatnie pobudzony i do tego smacznie! :D Później przez tydzień nie tykam coli i jest ok. Jest wiele cholernie niezdrowych rzeczy które zjadamy, nosimy w kieszeni, lub żeby na nie zarobić musimy się garbić przed kompem który nam wypala oczy. Ale jakoś się żyje. ;) No właśnie, po napisaniu tego posta szkocze na fajka który robi niesamowite spustoszenie w moim organiźmie, baa mam genetycznie większe prawdopodobieństwo na raka, (babcia od strony mamy i mama). Jakoś nieszczególnie mi z tym źle bo nie zamieżam dożyć w zdrowiu 80 lat w zdrowiu, jeżeli bym chciał to bym pewnie nie robił bardzo wielu fajnych rzeczy. ;)

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #1265 dnia: Lutego 10, 2007, 22:44:27 pm »
monio4 zoladek wytrzyma, ale zapomniales o jamie gebowej  :twisted: Z tym zoladkiem to tez sprawa nie jest taka prosta. Niby powinien wszystko wytrzymac, ale zbyt duzo soku zoladkowego moze doprowadzic do tego, ze organizm nie bedzie nadazac z odbudowa sciany zoladka i na starosc pozostanie placz i lament nad zrujnowanymi flakami :P Ale prawda jest co mowi oscyp. Co sie nie ruszy to wszedzie jakies swinstwo dodane. Odnosnie piwa to ponoc niepasteryzowane przedluza zycie  :D Ale niech ktos najpierw je dostanie, a jak dostanie to niech je wypije 8)  ( smakuje jak szczochy  :twisted:  )

PS. Nie jedzcie danonkow. Dodaja tam zelatyne  :evil:  ( substancje bialkowe z kosci zwierzat w waszym ukochanym jogurcie, mniam :D )

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #1266 dnia: Lutego 10, 2007, 23:02:42 pm »
Cytat: "bebbop"
Odnosnie piwa to ponoc niepasteryzowane przedluza zycie  :D Ale niech ktos najpierw je dostanie, a jak dostanie to niech je wypije 8)  ( smakuje jak szczochy  :twisted:  )

Przecie niepasteryzowane piwo jest pyszne! Szczochy to dla mnie tyskie, żywce i wszystko co teraz masowo produkują.
Polecam Koźlaka, to smakuje jak prawdziwe piwo. :D

Wolfchild

• Gość
« Odpowiedź #1267 dnia: Lutego 12, 2007, 06:34:24 am »
............a tak poważnie to przyglądam się jak moja Owczażyca wsłuchuje się w ów bzyk ,następnie słyszę KłAp i muszki już nie ma.

Wolfchild

• Gość
« Odpowiedź #1268 dnia: Lutego 12, 2007, 06:38:09 am »
Wszyscy z  www.gcn.gameonly.pl którzy to przyczepiają się do czegokolwiek jak muchy do guwna byle by w ich mniemaniu zaszkodzić komukolwiek/"właścicielowi odmiennych wyznań"

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
« Odpowiedź #1269 dnia: Lutego 12, 2007, 09:53:42 am »
monio4 masz racje koźlak jest wyborny a do tego ma świetną buteleczke :D taką "SZatejn 666" hehe ;)

Inlagd sill

• Towarzysz
« Odpowiedź #1270 dnia: Lutego 12, 2007, 12:32:06 pm »
Cytat: "bebbop"
Z tym zoladkiem to tez sprawa nie jest taka prosta. Niby powinien wszystko wytrzymac, ale zbyt duzo soku zoladkowego moze doprowadzic do tego, ze organizm nie bedzie nadazac z odbudowa sciany zoladka i na starosc pozostanie placz i lament nad zrujnowanymi flakami Razz

Pewnie, że sprawa "nie jest taka prosta", ale jest przede wszystkim zupełnie inna niż ją w swoich postach przedstawiłeś. Żołądek wytrzyma każdą ilość soku żołądkowego, bo on sam go produkuje i potrafi to dostosować zarówno do potrzeb, jak i do kwasowości diety (tak, tak, Coca-Cola i inne na to również nie wpływają). To nie kwasy odpowiadają za chorobę wrzodową, tylko niewydolność krążenia w ścianach żołądka, które nie jest w stanie dostarczyć odpowiedniej ilości surowców do budowy zasadowego śluzu powlekającego żołądek lub inne zaburzenia dot. jego produkcji. Tak czy siak wszystko rozbija się nie o kwasy, tylko o ów śluz, bez którego wszystko rozpuści żołądek, nieważne czy to własny sok żołądkowy, Coca-Cola, czy nawet kiszona kapusta.

A wracając do szkodliwości Coca-Coli (i jednocześnie do tematu, bo mnie osobiście wkurza właśnie powtarzanie nieprawdziwych informacji na temat jej szkodliwości), to dotyczy ona tylko i wyłącznie jednej rzeczy, której akurat nikt chyba nie wymienił - próchnicy zębów. Zanim jednak ktoś zacznie mówić - "acha, czyli jednak!" - propnuję się zastanowić, czy sam myje i dba o swoje zęby. Jeśli tak, to i Coca-Cola mu nie zaszkodzi. Wszystko inne to zupełna bzdura wyssana z palca. Tajne składniki? Sama chemia? Przeczytajcie skład Coca-Coli: woda, cukier, karmel (czyli w sumie cukier), kofeina, dwutlenek węgla i kwas ortofosforowy. I co z tego ma mi niby zaszkodzić (poza nie tak znowu wielkim wpływem kwasu na zęby, o którym już wspomniałem)? Myślcie sami, zamiast powtarzać banały i wprowadzać innych w błąd.

Wpływ na kości? Bądźmy poważni. Fosfor wypłukuje wapń, ale nie robi tego tak, jak domestos bakterie na reklamie. Jeśli ktoś je nabiał, to nie ma szans, żeby Coca-Cola miała na jego kości jakikolwiek znaczący wpływ.

A wspomniane hasło "Coca-Cola to odrdzewiacz, więc jest niezdrowa" to największa z bzdur powtarzanych na jej temat. Pewnie, że to świetny odrdzewiacz, ale to jeszcze wcale nie świadczy o jej wpływie na zdrowie. Odrdzewianie zawdzięczamy kwasowi ortofosforowemu, który jest kwasem o pH grubo powyżej 1, a ja w żołądku mam na co dzień pH bliskie 1. Jaką więc szkodę jest mi w stanie wyrządzić ten straszny odrdzewiacz w żołądku, skoro zwykle mam w nim kwas bliski najniższemu pH z możliwych? Jedyne co taki kwas mi może, to ułatwić trawienie (co jest ową znaną, ale jednocześnie również zwykle nie tłumaczoną niczym właściwością). Jak widać słynny "argument: odrdzewiacz" da się odeprzeć pomijając nawet całą kwestię ochrony przez zasadowy śluz, o której pisałem na początku.

Sprawie kości i zębów jest więc nie tyle winna Coca-Cola, co zła dieta i nie dbanie o siebie. Cała reszta rzeczy, o które obwinia się ów napój, są po prostu nieprawdą i nie dajcie się robić w konia.

Acha, i tak, Coca-Cola zawierała kiedyś (na początku) kokainę, ale po pierwsze sprzedawana była wtedy wyłącznie w aptekach, po drugie różnice w jej składzie nie kończyły się na tym i kierowały ją wówczas w stronę napojów energetyzujących, a po trzecie i tak żaden z czytelników tego forum i tak nie może tego pamiętać, więc o co chodziło z wybiórczym przytaczaniem tego faktu? Czyżby o to, żeby do nieudanego "odrdzewiacza" spróbować dołączyć równie nieudany epitet "narkotyk"?

Na koniec pozdrawiam wszystkich, podzielają opinię, że Coca-Cola w puszce jest najlepsza. :wink:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1271 dnia: Lutego 12, 2007, 18:56:16 pm »
Wow- chemiczne wywody zawsze robią na mnie wrażenie.
Sam używałem zresztą jakiegoś napoju pomarańczowego w puszce (gazowanego oczywiście) jako rozpuszczalnika, gdy byłem malarzem na biurowcach, więc potem jest jakas bariera przed wypiciem tego.

Z jednym się nie zgodzę w powyższym post'cie- Cola jest najlepsza z butelki szklanej :]

Ale offtopic offem, a my wracamy na właściwe tory, tak? Tak.

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #1272 dnia: Lutego 18, 2007, 22:08:43 pm »
"Taniec z Gwiazdami" wraca.......................  :|

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1273 dnia: Lutego 19, 2007, 00:06:53 am »

Kurde, ja to jestem starej daty chyba, bo piję piwo dla smaku, albo żeby się zresetować...

I właśnie wkurza mnie to, że trwonię niebotyczne sumy na używki wszelakie.

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
« Odpowiedź #1274 dnia: Lutego 19, 2007, 07:30:59 am »
Poniedziałek - wkurza.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #1275 dnia: Lutego 19, 2007, 07:57:59 am »
Otóż to, w kolektywie z niedzielnym kacem to najgorszy etap tygodnia... :(

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #1276 dnia: Lutego 19, 2007, 12:35:32 pm »
Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy mysla, ze jak zamieszcza w necie swoje zdjecie, z "fakiem" wyciagnietym do obiektywu, to sa wougle cool i spoko...

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #1277 dnia: Lutego 19, 2007, 13:24:13 pm »
Hubi, wiesz to może być odruch bezwarunkowy xD ja mam kumpla który ledwo był w stanie znaleść swoje zdjęcie bez tego gestu czy to studniówka, czy biba czy jeszcze cos innego :wink: zawsze musi wszedzie paluch uwidocznić jak ktos mu fote trzaska

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #1278 dnia: Lutego 19, 2007, 13:54:01 pm »
Wkurzaja mnie ludzie, ktorzy mysla, ze jak zamieszcza w necie swoje zdjecie, z "fakiem" wyciagnietym do obiektywu, to sa wougle cool i spoko...

Bo muszą zaznaczyć że jest gangsta.

Aras

• Pawka Morozow
  • Hige!
« Odpowiedź #1279 dnia: Lutego 19, 2007, 15:20:46 pm »
a jak pokazują język music? ja tak lubię wystawić jęzor do zdjęcia :oops: a jak pytkę.....?

wkurza mnie pogoooda która nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek porą roku- to jest panie farsa