Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 828691 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Mikes

• Łajka
  • Reputacja: 0
  • Ej.
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #2600 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:05:22 pm »
Znowu rozbił się autokar, zginęły 3 osoby a ich rodziny znowu mają zapewnione spore wsparcie finansowe. Przeciez to jest zwyczajna załosc, w takim pezypadku jesli ktos umrze w rodzinie powinienem dostac od rządu pieniadze. x_X

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #2601 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:10:47 pm »
Znowu rozbił się autokar, zginęły 3 osoby a ich rodziny znowu mają zapewnione spore wsparcie finansowe. Przeciez to jest zwyczajna załosc, w takim pezypadku jesli ktos umrze w rodzinie powinienem dostac od rządu pieniadze. x_X
Zgadzam się z Tobą, ale z drugiej strony, z jakiej racji rodziny ofiar które zginęły kilka dni temu miały by nie dostać odszkodowań, skoro rodziny z tamtego wypadku dostały po kilkaset tysięcy (a tam głównie były osoby starsze)?

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2602 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:11:44 pm »
Tamte rodziny tez nie powinny nic dostac, sorry ale jeśli wszyscy to wszyscy. Albo nikt/

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2603 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:16:51 pm »
Masz racje. A już na pewno nie tyle, ile dostali (jakieś koncerty organizowali, wysyłanie smsów). A przecież tyle ludzi ginie codziennie w wypadkach i jakoś odszkodowań nie dostają.
Ale gdyby Ci z przed kilku dni nie dostali, to by było na maxa niesprawiedliwe, biorąc pod uwagę podobieństwo tych wypadków i niedługi czas pomiędzy nimi.
Ale co prawda to prawda- wszyscy albo nikt.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2604 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:25:20 pm »
Dobry sposób utrzymania rodziny, jeśli ta by miała kłopoty finansowe.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #2605 dnia: Sierpnia 09, 2007, 19:27:11 pm »
Widać, by dostać wysokie odszkodowanie od rządu wystarczy przejeżdżać wadliwym autokarem (albo z wadliwym kierowcą) przez Francję  :lol:
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2606 dnia: Sierpnia 09, 2007, 20:08:49 pm »
  W sumie dostają, od zusu, odszkodowania. A pewnie i tak rodziny ofiar dostaną i od zusu i od rządu.

Wkurza mnie PoP:WW pyta sie po 1000 razy czy chce zasejfować, czy chce nadpisać, czy na pewno chce zasejfować, czy na pewno chce nadpisać... :mad: :mad: :mad: :mad:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2607 dnia: Sierpnia 09, 2007, 20:20:51 pm »
Dzisiaj w uwadze było o chłopcu który się utopił podczas wycieczki na kąpielisku- czy jego rodzice w takim razie nie mają takiego samego prawa dostać odszkodowania? Jeśli nie, to w czym tem młody był gorszy od ofiar we Francji?

mateo

• Gość
« Odpowiedź #2608 dnia: Sierpnia 09, 2007, 20:30:19 pm »
  W sumie dostają, od zusu, odszkodowania. A pewnie i tak rodziny ofiar dostaną i od zusu i od rządu.

Wkurza mnie PoP:WW pyta sie po 1000 razy czy chce zasejfować, czy chce nadpisać, czy na pewno chce zasejfować, czy na pewno chce nadpisać... :mad: :mad: :mad: :mad:

teeee ty sącz tą gre!
Najlepszy PoP everest !
Rockowy klmiat, walki z małymi gigantami, ucieczki przed Dahhaką (wsuchaj się w muzeee), starcia z bossami..
Przyjemnie się tego słucha.
Równe 9
Ja chce takiego Next-Genowego Księcia  :twisted:
sorry za offa, ale musiałem..

''Widać, by dostać wysokie odszkodowanie od rządu wystarczy przejeżdżać wadliwym autokarem (albo z wadliwym kierowcą) przez Francję ''  :lol:
to nie jest śmieszne...to jest k#rwa nienormalne!

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #2609 dnia: Sierpnia 09, 2007, 20:50:27 pm »
Wkurzyło mnie, że przyszły chłopki do mnie do domu i nazwały mnie "EGOISTĄ"!! Man, kurde, różnie mnie już nazywali, najgorsze bluzgi i obelgi potrafię znieść w niemal nieograniczonych, hurtowych ilościach bez mrugnięcia oka, ale nigdy nikt mnie nie nazwał "egoistą"!!! Mogli chamem, bucem, swkaszeńcem, ale nie, kurna, "egoistą"!!! Jest w słowniku kilka słów, które uważam za bardzo, ale to bardzo, bardzo mocne i nie mam zwyczaju ich nadużywać (w zasadzie nie używam ich wcale) - są to takie słowa jak miłość, przyjaźń, nienawiść, itp., których znaczenia ludzie w dzisiejszych czasach zdają się nie rozumieć, a wśród nich jest także słowo "egoista". Otóż - nie nazywa się - do ku*** nędzy (pardon my French) - człowieka "egoistą", dlatego, że nie chciał po ciężkim dniu zapieprzu iść z kilkoma legatami przepitymi na pieprzone piwko!! Komuś kto to czyta może wydać się to idiotyczne, ale kiedy wchodzi ci jeden z drugim buc do domu, krytykuje wyszarpane pazurami, nowozakupione sprzęty, a zaraz potem nazywa cię bezpodstawnie "egoistą", bo mamusia z tatusiem nie nauczyli, co znaczą takie słowa, a pewno w chacie słownika też nie ma - to na nowo rozbudza się w człowieku chęć mordu... Dobra - kończę, bo ktoś jeszcze zadzwoni do czubków...  --___--'
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2007, 20:54:22 pm wysłana przez Trusio »
GT: Trusio

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #2610 dnia: Sierpnia 09, 2007, 20:54:34 pm »
Wkurzyło mnie, że przyszły chłopki do mnie do domu i nazwały mnie "EGOISTĄ"!! Man, kurde, różnie mnie już nazywali, najgorsze bluzgi i obelgi potrafię znieść w niemal nieograniczonych, hurtowych ilościach bez mrugnięcia oka, ale nigdy nikt mnie nie nazwał "egoistą"!!! Mogli chamem, bucem, swkaszeńcem, ale nie, kurna, "egoistą"!!! Jest w słowniku kilka słów, które uważam za bardzo, ale to bardzo, bardzo mocne i nie mam zwyczaju ich nadużywać (w zasadzie nie używam ich wcale) - są to takie słowa jak miłość, przyjaźń, nienawiść, itp., których znaczenia ludzie w dzisiejszych czasach zdają się nie rozumieć, a wśród nich jest także słowo "egoista". Otóż - nie nazywa się - do ku*** nędzy (pardon my French) - człowieka "egoistą", dlatego, że nie chciał po ciężkim dniu zapieprzu iść z kilkoma legatami przepitymi na pieprzone piwko!! Komuś kto to czyta może wydać się to idiotyczne, ale kiedy wchodzi ci jeden z drugim buc do domu, krytykuje wyszarpane pazurami, nowozakupione sprzęty, a zaraz potem nazywa cię bezpodstawnie "egoistą", bo mamusia z tatusiem nie nauczyli, co znaczą takie słowa, a pewno w chacie słownika też nie ma... Dobra - kończę, bo ktoś jeszcze zadzwoni do czubków...  --___--'

Typowy świr, każdy Twój post w co was wkurza przypomina typową gadkę głownego bohatera dnia "Dzień Świra", człowieku, masakra!

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #2611 dnia: Sierpnia 09, 2007, 21:01:08 pm »
Żebyś wiedział - nawet nie wiesz, jak się wkur**łem, kiedy zobaczyłem ostatnio kolesia, który wyrzucił z pół paczki mięsa jakiegoś w plasterkach do śmietnika - a co z dziećmi w Afryce??!!?!?!? Zdychają z głodu!! A ten buc MIĘSO do śmietnika wyrzuca!!! Kur... :-x

:-P :lol:

A propo - ja TEŻ wyrzucam damskie pisemka do śmietnika, zaraz po tym, jak wyjmę z nich film na dvd :D

Aha - teżnie znoszę psich gówien :-o I nie - nie zaspokajam się gazetą :-P Jeśli już wszystko jasne - skończmy ten temat  :lol: :*
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 09, 2007, 21:11:05 pm wysłana przez Trusio »
GT: Trusio

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2612 dnia: Sierpnia 09, 2007, 21:07:35 pm »
są to takie słowa jak miłość, przyjaźń, nienawiść, itp., których znaczenia ludzie w dzisiejszych czasach zdają się nie rozumieć
Ha! Pisałem o tym kilka postów wcześniej, ale nikt nie skomentował, zajęli sie memorkami i dashboardem PS2 :P.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2613 dnia: Sierpnia 09, 2007, 21:10:44 pm »
Wkurza mnie moje PS2, coś nawala!!

xDDD

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #2614 dnia: Sierpnia 09, 2007, 21:45:35 pm »
wkurzają mnie dni, kiedy wszystko mnie wkurza i jest mi źle z samym sobą. zupełnie tak jak dzisiaj. niby czegoś się chce, ale nie wiadomo czego. niby nic się nie stało, ale jest do dupy. ech...a trusia nienawidzę xD (joke, trusiek...nie denerwuj się <kot>)

i tak, mam przyjaciela (przyjaciółkę w sumie)! krejzole z nas :o

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #2615 dnia: Sierpnia 09, 2007, 21:48:25 pm »
Dzisiaj w uwadze było o chłopcu który się utopił podczas wycieczki na kąpielisku- czy jego rodzice w takim razie nie mają takiego samego prawa dostać odszkodowania? Jeśli nie, to w czym tem młody był gorszy od ofiar we Francji?
Mnie denerwuje wlasnie taka postawa ludzi - media robią ogolnokrajowa żałobę i domagaja sie odszkodowan tylko dlatego ze ktos zmarl bardziej 'spektakularnie'... Powiedzialbym cos wiecej, ale nie wypada wsrod osob ktorych nie znam.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2616 dnia: Sierpnia 09, 2007, 22:07:12 pm »
są to takie słowa jak miłość, przyjaźń, nienawiść, itp., których znaczenia ludzie w dzisiejszych czasach zdają się nie rozumieć
Ha! Pisałem o tym kilka postów wcześniej, ale nikt nie skomentował, zajęli sie memorkami i dashboardem PS2 :P.

Memorki to wkurzenie na niższym poziomie wtajemniczenia- nie łaczy się z tym co opisałeś, więc nie łączyłem :]

Ja tam byłem podłamany jakiś miesiąc temu, kiedy wiele spraw mi się na głowę zwaliło, ci na których podejrzewałem że nie mogę liczyć poszli w pizdu, ale mimo wszystko się rozczarowałem, bo jednak miałem jakąś nadzieję że się mylę i tym razem bedzie inaczej. Gdzie tam.
Dobrze że mi przeszło (choć trochę to trwało), ale aktualnie podchodzę do nowopoznanych ludzi nieufnie i z rezerwą- przynajmniej się potwierdziło że są przyjaciele (nie kumple) którzy by wskoczyli w ogień jakby trzeba było- niedużo, ale liczy się jakość, a nie ilość.

Przy okazji chyba zostanę starym kawalerem- mam po prostu dość kobiet, nie zamierzam po raz piąty się angażować w cokolwiek. Może w nowym roku mi przejdzie. Albo jeszcze następnym.

Ale nie mogę powiedzieć że to mnie wkurza- to dołuje, nie wkurza :]

A wkurza to, że dzięki tragicznym spadkom na giełdzie, straciłem z ponad stówę w funduszu w kilka dni. Ryzyko wiem- ale boli.

Kopersztyk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 39
  • Why so serious?
« Odpowiedź #2617 dnia: Sierpnia 09, 2007, 23:09:30 pm »
A mnie wkurza to, że za mało dzisiaj wypiłem. Cholera mam ochotę na jakiś browar, ale do najbliższego sklepu mam kawałek i nie chce mi się iść  :mad:

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #2618 dnia: Sierpnia 15, 2007, 22:30:03 pm »
Z góry przepraszam za ten post bo bedzie on w formie żalenia się ;/ ale musie to napisać gdzieś...

Normalnie życ mi się odechciewa, mój glupi dziad to ostatni szuja i kłamca, czarna owca która szkodzi mojej nielicznej rodzinie, przez niego mama mojej mamy i jej siostra mojej mały uciekły do USA 20 lat temu. Teraz gdy udało mi i Mamie nawiązac z nimi kontakt to okazuje się że Babcia (mama mamy) zachorowała i jej stan jest cięzki ;( A jakby tego bylo mało to na chwile obecną nie mam zadnych przyjacioł tylko samych głupich kumpli od mowienia "czesc" i nie mam komu temu powiedziec kur*** mac.

tak wiem zachowuje sie jak gowniarz ale musiałem.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2619 dnia: Sierpnia 16, 2007, 15:47:14 pm »
Ktoś mi znisczył gumowe pokrętło w myszce, jest zdarte niemal do połowy, jakby ktoś je gryzł albo drapał po nim długimi paznokciami, wtf o_O

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2620 dnia: Sierpnia 16, 2007, 18:19:48 pm »
Ktoś mi znisczył gumowe pokrętło w myszce, jest zdarte niemal do połowy, jakby ktoś je gryzł albo drapał po nim długimi paznokciami, wtf o_O

Masz rodzeństwo? To znajdz sobie odpowiedz :) :P

b.szym

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2621 dnia: Sierpnia 17, 2007, 12:25:33 pm »

Masz rodzeństwo? To znajdz sobie odpowiedz :) :P

Ewentualnie zgłoś sprawę do "strefy 11", tam nie takie rzeczy opisywali...

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2622 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:12:50 pm »
Wkurza mnie to że stałem 3 godziny w kolejce by dostać się do Pit Lane Parku BMW Sauber. I jeszcze jakieś typki sie wpychały pod koniec. No ale usłyszeć bolid F1 jakieś 7 metrów od ciebie, to jest przeżycie!!!!
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2007, 20:30:19 pm wysłana przez Solid Snake 1989 »

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #2623 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:28:12 pm »
A mnie wkurza mój mały brat ostatnio kupił mi na Allegro samochód no jak sie dowiedziałem to myślałem że go rozszarpie.Wiem wiem że to moja wina bo mam ustawioną przeglądarke żeby zapamietywała hasła wiec wszedł na moje konto zalogował sie i sobie po prostu kupił Alfe 156 2.4 JTD ale strasznie mnie to wkurzyło :-x
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2007, 20:31:19 pm wysłana przez Isaac »

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2624 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:54:16 pm »
Czego się wkurzasz? To fajny samochód jest :D

Wkurza mnie dźwięk komara podlatującego do mojego ucha podczas zasypiania.

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #2625 dnia: Sierpnia 17, 2007, 20:57:02 pm »
hehe bardzo śmieszne jakby jeszcze kupił Alfe 159 to bym zrozumiał ale 156 !!! to jest nie do zrozumienia dla mnie :-)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 17, 2007, 20:59:35 pm wysłana przez Isaac »

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2626 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:05:55 pm »
Czego się wkurzasz? To fajny samochód jest :D

Wkurza mnie dźwięk komara podlatującego do mojego ucha podczas zasypiania.
Wczoraj o 1 w nocy komary i muchy tłukłem, właśnie z tego powodu.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2627 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:08:48 pm »
Ja raz obudziłem się o 4. rano, zapaliłem światło i 10 minut polowałem na komara. Tak mnie wkurzył. I jeszcze pogryzł kilka razy :evil:

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2628 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:15:30 pm »
Ja raz obudziłem się o 4. rano, zapaliłem światło i 10 minut polowałem na komara. Tak mnie wkurzył. I jeszcze pogryzł kilka razy :evil:
Też mi sie tak raz zdarzyło, to jedna z tych rzeczy której nie lubię w lecie, ale i tak lespze lato niż zima.

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2629 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:44:02 pm »
A mnie komary nie gryzą.

Może mam raka ?

Dino

• Proletariusz
  • "You Have To Find Sisters Of Fate"
« Odpowiedź #2630 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:48:31 pm »
Wkurza mnie to, że nie mam w co grać... :???:

A tak to jest spoko  :D

Hannibal Lecter Pwnz ! :D

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2631 dnia: Sierpnia 17, 2007, 21:56:01 pm »
A mnie komary nie gryzą.

Może mam raka ?
Jest kilka możliwości: masz mało słodką krew, lub masz sporo wapna. Moja babcia pijala wapno i ją komary nie gryzły.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2632 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:05:19 pm »
Tego lata jest mało komarów, co sobie chwalę bo zawsze to jest zmora na wakacjach.

Co mnie wkurza? Rano stanąłem na wadze, a tu 80kg! Przed wakacjami było ok. 75 przecież... ehh...

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #2633 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:05:57 pm »
Że dałem za konsolę 2k i gra z PS2 mi nie działa, która na stronie Sony, w kategorii kompatybilnośc wsteczna, oznaczona jest jako...perfect. To jak wyglądają te nie perfect?

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2634 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:07:49 pm »
Komarów u mnie jest sporo bo cała rodzina pogryziona.
Lubie mleko i nabiał  :lol:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2635 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:08:18 pm »
Tego lata jest mało komarów, co sobie chwalę bo zawsze to jest zmora na wakacjach.

Co mnie wkurza? Rano stanąłem na wadze, a tu 80kg! Przed wakacjami było ok. 75 przecież... ehh...
Ja waże 75 ;P

Fakt, komarów mało w tym roku, za to strasznie duzo much. Nigdy nie widziałem tyle co jest w tym roku, i nawet pomimo siatek przeciw robalowych na oknach(nie znam dokładnej nazwy) muchy wlatuja

Solid Snake 1989

• MIR
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2636 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:11:19 pm »
siatek przeciw robalowych na oknach
moskitiera

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2637 dnia: Sierpnia 17, 2007, 22:21:22 pm »
No własnie.

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2638 dnia: Sierpnia 17, 2007, 23:02:27 pm »
Wnerwia, a raczej
Spoiler: +18 (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
mnie pogoda na ten tydzień, a jeszcze bardziej moja dziewczyna.
Ale przejde do sedna. Otóż w tą sobotę miałem wyruszyć nocnym pociągiem na koniec świata (tzn. nad morze), ale wszystko popsula pogoda. Oliwy do ognia dolała moja dziewczyna, która powiedziała że deszcz nad morzem i zła pogoda jej wogóle nie przeszkadza i ona chce koniecznie jechać nad morze :mad:.
Nie dociera do niej, że zaprosił nas brat do siebie, że u niego możemy spędzić o wiele lepiej nasze wspólne wakacje.
Zadzwoniłem do niej i powiedziałem co myślę na temat morza i mam nadzieje że przemyśli to przez noc. O ile będzie chciała się do mnie odzywać...

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2639 dnia: Sierpnia 17, 2007, 23:49:33 pm »
Ja tam jestem po stronie dziewczyny - uwielbiam morze nawet w deszcz, sztorm i w ogóle Hubi bikini.