Pograłem pare godzin w multi wczoraj.
Jedyne co mi sie narazie nie podoba to błyskawiczne przycelowanie. Dobrze, że nie ma autoaima bo mocno by to ułatwiło rozgrywkę.
W dwójce było lepiej. Żeby dobrze wymierzyć trzeba było sobie kucnąć, albo przycelować. Ale obie te rzeczy troche trwały. Tutaj w zasadzie wciskam przycisk przycelowania i strzału, i po przeciwniku
Postacie mają troche za mało HP wg mnie, chociaż w sumie już sie przyzwyczaiłem, bo wielkiej różnicy względem poprzedniczek nie ma.
Cała reszta mi sie podoba. Mapy symetryczne, klasy świetnie zbalansowane. Snajper nawet z kamuflarzem jest do wykrycia, nie ma kampienia przed bazą, są przenośne spawnpointy i trzeba sie troche napocić żeby odblokować attachmenty do broni. Będzie sie grało
A, no i grafika jest nierówna. Połowa map mocno odstaje poziomem wykonania od reszty. Liczba klatek też czasami spada nawet poniżej 30fpsów. Ale przez 90% czasu jest mega płynnie (nie wiem ile klatek bo sie nie znam
)
Ogólnie rzecz biorąc ta gra mnie przekonała do tego, że różnica między 1080p a 720p jest warta zachodu developerów, bo znacznie wpływa na odbiór. Ale już np. 60fpsów mi sie nie podoba, bo czuje sie jakbym oglądał film na przyspieszeniu. Wolę 30