Autor Wątek: Final Fantasy XII  (Przeczytany 65890 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 1
  • Że niby coś.
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #200 dnia: Listopada 01, 2006, 20:53:47 pm »
Zaczałem oglądać ten GT review i.... co za bzdury. Przestałem oglądać po tym jak padło stwierdzenie "FFXII just isn`t fun to play".

Nie bierzcie sobie do serca tej recenzji, bo recenzent oczekwiał najwyraźniej kolejnego tasiemca z historią o miłości, randomowymi walkami, godzinami cutscenek, a to wszystko w długości gry nie przekraczającej 40 godzin.

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #201 dnia: Listopada 02, 2006, 12:08:06 pm »
Fakt....
To, że nie ma historii miłosnej to jak dla mnie OLBRZYMI plus
I olać FFX - nie dorasta XII części do pięt

red 13

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #202 dnia: Listopada 02, 2006, 13:21:06 pm »
Szymku mocne słowa ?
Mi w FFX grało się ffantastycznie.
Zdanie na temat fabuły X'tki są podzielone
, ale za to system , oprawa a/v to najwyższy poziom wród gier RPG.
Po skończemiu gry dałem jej osobistą notke 9+

PS.Wielu uważa , że Auron to wpsaniała i tajemnicza postać w FFX , ja się pod tym podpisuje , a końcówka gry to małe mistrzostwo.
Kurde to swietna częsc i tyle :)

Isn't it wonderful , SUTEKI DA NE........

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #203 dnia: Listopada 02, 2006, 13:49:51 pm »
Przed XII grałem w VII, VIII i X część
I moim zdaniem VIII i X mają bardzo podobny klimat, zaczynają się świetnie, doskonała oprawa a/v, ciekawa historia ale po paru godzinach dosłownie harlequin - idealnie dla kobiet. Co z reszta bardzo przypadło do gustu mojej drogiej małżonce - przeszła FFX jednym ciągiem
A przecież w VII tez był obecny wątek miłosny, ale przecież był też motyw utraconej pamięci, jenova, sephiroth itd. proporcje były idealne.
Co jeszcze... uwielbiam VAGRANT STORY, z którą XII część  ma mnóstwo wspólnego (nigdy wcześniej nie było w FF tyle lochów, kopalń, katakumb itp)
Ale z Vaan'em faktycznie polecieli

mateo

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #204 dnia: Listopada 02, 2006, 14:22:45 pm »
Cytat: "Szymku"

Co jeszcze... uwielbiam VAGRANT STORY, z którą XII część  ma mnóstwo wspólnego (nigdy wcześniej nie było w FF tyle lochów, kopalń, katakumb itp)
Ale z Vaan'em faktycznie polecieli

Już , po pierwszej stycznosći z FXII czuć klimat Vargant Story
Taką bym powiedział ''rycerskość''
VS mi się podobał, lecz po pewnym czasie czuć było lekką monotonią , powtarzam lekką.
Łańcuszki/system , kucie broni/warsztat , mroczny klimat , poprostu jednym słowem Vargant Story !
A i fabuła była poprostu fenomenalna !
Więc chyba spodoba mi się FF XII :)
Mam taką nadzieje..

''Vaane'em faktycznie polecieli''
Czy to znaczy, kolejny bezpłuciowy bochater ?
Jak rozmumieć tą definicję ?

_Music

• Łajka
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #205 dnia: Listopada 02, 2006, 14:45:35 pm »
Czy to znaczy, kolejny bezpłuciowy bochater ?
Jak rozmumieć tą definicję ?

Widzisz jak ubrali i uczesali Vaana i sie jeszcze pytasz?

ps. bohater

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #206 dnia: Listopada 02, 2006, 15:07:13 pm »
Chodzi wyłącznie o wygląd...
Zarówno zachowanie tzw. "charakter" jak  i nawet voice acting są jak najbardziej ok
Ale wyglądem Vaan nawet nie podpada nawet pod słowo bishonen, bo po prostu jest typowym hemafrodytą

mateo

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #207 dnia: Listopada 02, 2006, 15:09:09 pm »
A ty grasz w cokolwiek , czy tylko udajesz mądrego ?

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #208 dnia: Listopada 02, 2006, 15:29:54 pm »
Jestem cokolwiek mądry, tylko udaję że gram...
Jak na razie 12 godzin w grze....

gladiac

• Pionier
  • *
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #209 dnia: Listopada 04, 2006, 22:11:05 pm »
mam juz 60 godzin gry ,i powiem ze jak dla mnie to jest najlepsza czesc serii :), system walki,swoboda , olbrzymi teren,postacie, misty,to wszystko jest naprawde swietne,jedynie do czego mozna sie przyczepic do summony-poprostu pokpili sprawe!!,mam dwa summony i poprostu to zenada,gina szybko ,a nasza postac jest obecna poczas walki summona i ginie razem z summonem,moze pozniej sie to rozwinie ,ale na razie to jest wielka kicha.Co innego Misty czyli laczone ataki specjalne postaci, na 3 poziomie efekty wymiataja :), udalo mi sie dojsc do 13 hits z kilkoma atakami 3 i 2 poziomowymi ktore zabraly ok 30 tys , bylo to chyba (nie pamientam nazwy) cos po "Evenesence" , ogolnie dawno tak dobrze sie nie bawilem jak przy tym tytule.polecam wszystkim :)

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #210 dnia: Listopada 05, 2006, 21:52:06 pm »
Hmm, ja zwracam sporą uwagę na kolor włosów, bo to naprawdę ważna rzecz czasami. Zwłaszcza w japońskich produkcjach, gdzie bardzo często dookreśla i pasuje do charakteru postaci. A jak patrzę na XII to serio - sami blondyni. Poprzednio była jakaś różnorodność, chociażby lekko posiwiały Auron

playing girl

• Przodownik pracy
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #211 dnia: Listopada 05, 2006, 22:05:16 pm »
Prawda, nie pamiętam takiego FF, w którym tylu głównych bohaterów byłoby blondynami: Ashe, Vaan, Penelo, Balthier, Basch, Rasler (no dobra, on się do głównych nie zalicza >.<). Podejrzewam, że to w jakimś stopniu zasługa tego, że upłynie sporo czasu, zanim w Japonii urodzi się niezmodyfikowany genetycznie blondyn  :mrgreen:

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #212 dnia: Listopada 07, 2006, 17:52:08 pm »
Prawda, nie pamiętam takiego FF, w którym tylu głównych bohaterów byłoby blondynami: Ashe, Vaan, Penelo, Balthier, Basch, Rasler (no dobra, on się do głównych nie zalicza >.<). Podejrzewam, że to w jakimś stopniu zasługa tego, że upłynie sporo czasu, zanim w Japonii urodzi się niezmodyfikowany genetycznie blondyn Mr. Green

to wygląda nienaturalnie :wink: A powód jest jeden - predzej w piekło zamarznie, niż w Japonii urodzi się naturalny blondyn/blondynka - taki mały kompleksik mają :D

Mtau

• Towarzysz
  • Remember, u're unique. Just like everyone else
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #213 dnia: Listopada 07, 2006, 18:29:03 pm »
Oni to chyba od zawsze takie kompleksy mieli- zobaczmy chociaż na jakieś anime którego akcja dzieje sie w japonii. W karzdym szyscy mają albo blond włosy, albo rude albo niebieskie :P

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Że niby coś.
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #214 dnia: Listopada 09, 2006, 00:24:20 am »
Ostatnio pół dnia trenowałem postacie, żeby pokonać... save point w miejscówce deadlands XD (tak, w FFXII walczy się z niektórymi savepointami) Ta gra momentami doprowadza mnie do szału.

(spoiler) BTW, jakby ktoś kto gra, zastanawiał się czemu niektóre summony po przyzwaniu nie chcą zrobić swojego ataku specjalnego (wiele ludzi ma z tym problem, bo większość summonów odpala atak tuż przy przed odejściem lub jak ma krytyczną ilość HP) to już znane jest rozwiązanie: Exodus musi mieć status don`t move (trzeba rzucić na niego Immobilize), Ultima - esper i przyzywacz muszą mieć krytyczną ilość HP :/, Zodiac - summoner musi mieć na sobie status "stone" (Petrifi)

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #215 dnia: Listopada 09, 2006, 21:40:11 pm »
hmm walki zapowiadają się ciekawie. System zbiliżony do tego z FFXI, co raczej cieszyć powinno, bo ów system się sprawdza. Ponadto cieszy mnie, ze będzie się wrogów widziało. Będzie to bardziej realne niż "ide sobie dróżka i zonk". Graficznie wygląda ładnie i przyzwoicie, czy powali? Raczej nie, ale napewno ucieszy oczy grafika. Co do grywalności, to raczej obaw nie mam, natomiast boję sie o fabułę.

michalc

• Kapitan Żbik
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #216 dnia: Listopada 12, 2006, 17:44:59 pm »
oczekuje, ze ktos powie mi gdzie kupic teleport stony bo przez przypadek sprzedalem wszystkie w sklepie :)

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #217 dnia: Listopada 12, 2006, 17:53:17 pm »
michałc mozesz kupic na bazarze w Rabanastare u gościa z gildi (rasa bannga) ma tam swój kramiki sprzedaje Gyshal greens i Teleport Stones

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Że niby coś.
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #218 dnia: Listopada 12, 2006, 17:53:32 pm »
Można kupić tez na statku lecąc poprzez Aerodrome.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #219 dnia: Listopada 13, 2006, 05:36:11 am »
Wczoraj skończyłem Shrine of Miriam i przypakowałem bohaterów, dzisiaj przed spaniem spróbuję ustawić nieskończone gambity przy rare mobie w Shrine of Miriam, jak wszystko pójdzie dobrze to powinno w nieskończoność nabijać Exp. i LP. :lol: Powiem potem jak poszło.

EDIT: nastawiłem, jak narazie upłyneło 20 minut i wszystko jest perfekt, gra się sama leveluje, lol. Narazie mam 81 chain rotfl, a wszyscy mają golden armlet. :lol:

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #220 dnia: Listopada 13, 2006, 20:26:01 pm »
Co do FFXII to niczego nadzwyczajnego nie oczekuję, ale miło będzie w końcu pograć nowymi postaciami. :|

hmm Vaan ma fajne spodnie i nic więcej (mówiąc tylko o wyglądzie). Chciałbym wreszcie jakiegoś prawdziwego głównego bohatera. Silny charakter, jakieś doświadczenie życiowe, rysy świadczące o sile. A tak mamy kolejnego chłopaczka i panienkę. Tacy Tidus i Yuna po kilku ulepszeniach. Grafika jest lepsza, inny świat etc. i fajnie, ale gdy zobaczylem Vaana i Ashe zawiodłem się. No cóż.

Mam pytanie nie wiecie skąd mógłbym nabyć anglojęzycznego FF XII.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #221 dnia: Listopada 14, 2006, 03:12:18 am »
Cytat: "_cloud_"
Co do FFXII to niczego nadzwyczajnego nie oczekuję, ale miło będzie w końcu pograć nowymi postaciami. :|

hmm Vaan ma fajne spodnie i nic więcej (mówiąc tylko o wyglądzie). Chciałbym wreszcie jakiegoś prawdziwego głównego bohatera. Silny charakter, jakieś doświadczenie życiowe, rysy świadczące o sile. A tak mamy kolejnego chłopaczka i panienkę. Tacy Tidus i Yuna po kilku ulepszeniach. Grafika jest lepsza, inny świat etc. i fajnie, ale gdy zobaczylem Vaana i Ashe zawiodłem się. No cóż.

Mam pytanie nie wiecie skąd mógłbym nabyć anglojęzycznego FF XII.

http://www.videogamesplus.ca/ - powiedz aby zrobili "Mark down" to nie skasuje cię cło, kupuje od nich od ponad roku, i obsługa jest znakomita (połowa Internetu tam kupuje).

Co do drużyny to w tej części nie ma głównego bohatera, Vaan jest jakby na dostawkę. Ale myślę, że Balthier powinien ci się spodobać. :lol:

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #222 dnia: Listopada 14, 2006, 12:59:54 pm »
Cytat: "Castor Krieg"

http://www.videogamesplus.ca/ - powiedz aby zrobili "Mark down" to nie skasuje cię cło, kupuje od nich od ponad roku, i obsługa jest znakomita (połowa Internetu tam kupuje).

Mam jeszcze jedno pytanie co do tej strony, czy pieniądze trzeba wysłać na konto czy płaci się przy odbiorze paczki, i w jakiej walucie ?

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #223 dnia: Listopada 14, 2006, 14:00:08 pm »

Mam jeszcze jedno pytanie co do tej strony, czy pieniądze trzeba wysłać na konto czy płaci się przy odbiorze paczki, i w jakiej walucie ?

Możesz albo zapłacić kartą kredytową albo za pomocą konta PayPal (jeśli takie masz). Nie można płacić przy odbiorze. Płatność w dolarach kanadyjskich (prawie tyle samo co USD, na stronie możesz zmienić ceny na USD czy Euro) - karta kredytowa i PayPal automatycznie przeliczy.

_cloud_: Ashe jest niezła, uwierz mi. Może nie poszli na całość i panienka nie morduje bez mrugnięcia okiem, ale w porównaniu z poprzednimi postaciami Yuny, itd. to jest krok milowy. Teraz niech pozbędą się jeszcze motywu "od zera do bohatera" i będzie super - chcę aby na końcu Ashe została królową całej Ivalice, ale wiem że to niemożliwe :x

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #224 dnia: Listopada 14, 2006, 18:45:54 pm »
Możesz albo zapłacić kartą kredytową albo za pomocą konta PayPal (jeśli takie masz). Nie można płacić przy odbiorze. Płatność w dolarach kanadyjskich (prawie tyle samo co USD, na stronie możesz zmienić ceny na USD czy Euro) - karta kredytowa i PayPal automatycznie przeliczy.

Dzięki za odpowiedź!

Prawda jest taka, ze zmianiły się Yuna i Rikku w porównaniu z FFX. Na nieszczęście tylko wizualnie. Choć do Rikku można przywyknąć, to od milusiej Yuny robi się mdło. Nie wspomnę o Wacce (jak się to odmienia?) i Lulu. :/

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #225 dnia: Listopada 14, 2006, 18:57:42 pm »
W tej części jest nieźle:

Vaan - olać, nic specjalnego

Panelo - gram nią z sympatii bo fajna małolata, ale też żadnej historii nie ma

Ashe - jak na główną rolę żeńską jest nieźle, taka Rinoa bez całego lukru

Bash - eks-generał, taki Auron-podobny, efekt psuje wieśniacki strój

Balthier - moja ulubiona postać :D jego dialogi wymiatają, nie mówiąc o tym, że w przeszłości był... :lol:

Fran - kumpela Balthiera, ładniutka i najbardziej skąpo ubrana bohaterka FF ever

Obecnie gram głównie Ashe, Vaanem i Bashem; następnym razem atakuje z Ashe, Panelo, oraz Balthierem, zdobędę Zodiac Spear i zakopię wszystkich bossów (Yazmat - 50mln HP lol); teraz każdy ma lvl52 (trochę podkręciłem na auto-lvl przez noc) to walę prosto do końca.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #226 dnia: Listopada 14, 2006, 19:00:32 pm »
Tak naszczescie w tej cześć fajnala Vaan wcale nie jest główną postacią chociaż tak samo ważną jak reszta drużyny.

Dobrze że nie ma problemu ze zmienieniem kapitana drużyny :D. Chociaż prawdę mówiąc w mojej ekipie jest Vaan , Balthier i Fran, wszyscy na 78lv. xD.

Gambity w sumie dobra rzecz :) ustawione mam że się leczą poniżej 40% Curaja ,a reszta ma ustawione atakowanie tego samego celu co kapitan :).

Nie ustawiałem specjalnie pod każdy status gambitu bo by od chu mp potracili a tak jednym rzuce czar który działa na wszystkich i po sprawie.

Ogólnie niektóre hunty są masakryczne i żeby je wykonać trzeba sporo miejsc poodwiedzać żeby się dostać w miejsca które są widoczne przy przechodzeniu gry ale są pozamykane.

Ring

• Budowniczy socjalizmu
  • Że niby coś.
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #227 dnia: Listopada 14, 2006, 19:13:59 pm »
Ciekawi mnie sprawa Yazmata i jego 50mln hp. Tak ogromna (największa w historii FF) ilość punktów życia brzmi troche dziwnie biorąc pod uwage, że max damage w tej grze to 9999. "Troche" potrwa ubicie stwora. Choć tutaj wychodzi pewna wada (?) gry - można podobno wyjść z walki (jak z kazdej) i zasejwować grę, jednoczesnie odnawiajac sobie hp/mp po czym wrocic i walczyc dalej.

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #228 dnia: Listopada 14, 2006, 19:15:43 pm »
Cytat: "Ring"
Ciekawi mnie sprawa Yazmata i jego 50mln hp. Tak ogromna (największa w historii FF) ilość punktów życia brzmi troche dziwnie biorąc pod uwage, że max damage w tej grze to 9999. "Troche" potrwa ubicie stwora. Choć tutaj wychodzi pewna wada (?) gry - można podobno wyjść z walki (jak z kazdej) i zasejwować grę, jednoczesnie odnawiajac sobie hp/mp.

Ustawiasz Gambity i walczą sami. Ty przychodzisz jedynie w momentach, kiedy potwór zmienia taktykę i odpala np.: nowy atak. Gambity to dla mnie jedna z najlepszych rzeczy w historii FF.

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #229 dnia: Listopada 14, 2006, 19:34:11 pm »
Już nie długo gra wpadnie w moje łapki.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #230 dnia: Listopada 14, 2006, 19:56:29 pm »
No w gambitach najlepiej przy takich leszczach ustawic sobie jakies dispelle jak Esuna albo Dispell i ustawic to wrazie tego jak potwór będzie sobie zakładał Protecta albo Shella.

Drażni mnie to że nie ma czaru Barrier a przeciwnicy mają go i często używają i jeszcze taki jeden mały kurwik w sprawie takiej że pod koniec hp kazdego przeciwnika rosna im jakby staty i mają wiekszy defense  :evil:

_cloud_

• Gość
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #231 dnia: Listopada 14, 2006, 20:06:19 pm »
ciekawe czy fabuła i grywalność też będą plusem czy też zmorą graczy. Heh, chcę się już przekonać ;)

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #232 dnia: Listopada 14, 2006, 20:12:33 pm »
ciekawe czy fabuła i grywalność też będą plusem czy też zmorą graczy. Heh, chcę się już przekonać ;)

Grywalność i system są boskie, ale fabuła może ci nie podejść. Dużo polityki, sojuszy, itd., żadnego ratowania świata od psychopaty. Dla mnie plus, ale znam takich co narzekają.

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #233 dnia: Listopada 14, 2006, 20:22:09 pm »
Castor w sumie na końcu z jednego wychodzi świrus :);))). Naszczęscie nie ma mdłych cukierkowych historii "Przeminęło z Wiatrem". A zakończenie jest jedno z lepsiejszych też bez zbędnego oblewania wszystkiego wazeliną.

PS. Wpadłem w szok :D ale taki pozytywny jak się dowiedziałem że Balthier był.......  :O:O i do tego to dziecko.....:O:O. Ha! porządny postać na Main character :D!! i do tego ma najlepszą laskę w grze. Mój brat nie trawi dubbingu Fran ale mi ciary przechodzą jak ona cokolwiek mówi :D no i maa nooogi aż do samej ziemi ;)))

Pancake99

• Obywatel
  • **
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #234 dnia: Listopada 15, 2006, 12:40:27 pm »
Szybki sposób na kilka leveli, 1300 - 1500 exp przy lv postaci 10

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #235 dnia: Listopada 15, 2006, 13:11:43 pm »
Cytat: "Pancake99"
Szybki sposób na kilka leveli, 1300 - 1500 exp przy lv postaci 10

Zbyt czasochłonne (coś mi się zdaję, że można zabić o wiele więcej w tym samym czasie), jak ktoś chce levelować to niech idzie do Nagulmuur'a w Shrine of Miriam - zostawiasz konsolkę na noc i rano masz +10 lvl więcej.

michalc

• Kapitan Żbik
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #236 dnia: Listopada 15, 2006, 22:53:00 pm »
Nagulmuur'a w Shrine of Miriam - zostawiasz konsolkę na noc i rano masz +10 lvl więcej

mogl bys zdradzic sekret ustawienia tak gambitow? :)

co moge powiedziec..najlepsza giera na ps2 60h+ na liczniku i jeszcze sporo rzeczy do znalezienia  :)

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #237 dnia: Listopada 16, 2006, 03:43:00 am »
Cytat: "michalc"
Nagulmuur'a w Shrine of Miriam - zostawiasz konsolkę na noc i rano masz +10 lvl więcej

mogl bys zdradzic sekret ustawienia tak gambitow? :)

co moge powiedziec..najlepsza giera na ps2 60h+ na liczniku i jeszcze sporo rzeczy do znalezienia  :)

Character 1 (Party Leader):

Self - Haste
Ally: HP < 70% - Cura
Ally: Any - Raise
Ally: Any - Esuna
Ally: Party Leader - Remedy
Foe: HP < 3,000 - Attack
Self - Charge

Character 2:

Self - Haste
Self - Decoy
Self - Charge

Character 3:

Self - Haste
Self - Decoy
Self – Charge

Musisz mieć Remedy Lore 3 każdą postacią i kupić trochę Remedies. Następnie zabijasz wszystkich w Ward of Steward King (na lewo od miejsca gdzie jest save point), wychodzisz z lokacji i wchodzisz ponownie. Za którymś razem pojawi się Nagalmuur, który będzie przyzywał w nieskończoność szkielety. Rzuca Doom, ale każdy człowek drużyny zostanie uleczony (nie-Party Leader umrze i dostanie Raise, Party Leader dostanie Remedy). Zresztą Party Leader dostanie Doom bardzo rzadko, gdyż dwójka postaci będzie miała Decoy.

michalc

• Kapitan Żbik
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #238 dnia: Listopada 16, 2006, 23:58:30 pm »
Niezle wykombinowane gambity :)  troche z tego wykorzystam, ale na expa tam to mam juz za duze lvl :) obecnie mecze sie w mob hunt i juz sie zaczynaja problemy...co ile zmienia sie pogoda badz jak ja zmienic wie ktos? :D

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
Final Fantasy XII
« Odpowiedź #239 dnia: Listopada 17, 2006, 04:13:18 am »
Cytat: "michalc"
Niezle wykombinowane gambity :)  troche z tego wykorzystam, ale na expa tam to mam juz za duze lvl :) obecnie mecze sie w mob hunt i juz sie zaczynaja problemy...co ile zmienia sie pogoda badz jak ja zmienic wie ktos? :D

W Giza Plains? Co 30-60 minut czasu rzeczywistego. Zapytaj gościa przy South Gate powie ci w przybliżeniu kiedy pogoda się zmieni.