Zwykle gdy pojawia się jakiś kiler graficzny na Ps3 użytkownicy nie pozostają obojętni i natychmiast demaskują oszustwa porównując z wersja na X360. Mija kolejny dzień gdy gramy w bete a owego porównania niema, czując się głęboko rozczarowany postanowiłem wziąć na siebie ciężar tego obowiązku.
Wiec przyjrzyjmy się owym zdjęcia, pierwsza jest z wersji na X360
druga na Ps3
Widać ewidentnie wersja na konsole Xbox ma lepsze tekstury(patrz palec na spuście w wersji na Ps3), po raz kolejny padł mit płyty Blu-Ray gdyż developerom udało się wszytko upchnąć w tej wersji na 4 dyskietkach i nikomu nie przeszkadza że co zmianę planszy musi wstać i ją zmienić. Jak zwykle wersja na Ps3 nie ma AA ustępując pola wersji konkurencji(patrz broń). Chyba nie muszę dodawać że obraz w wersji na Ps3 jest wyraźnie rozmyty z uwagi na to że mamy tutaj upscalowane 719p do 1280x720.
Przyjrzyjcie się jeszcze krawędzią u góry i dołu... widzicie to "coś" - dla tego właśnie tak nienawidze SONY i ich arogancji wobec klientów.
To wszystko podaje jedynie w celach informacyjnych i bardzo obiektywnie, mimo że konsoli Xbox nie mam ale przeglądałem "zachodnie" fora a zdjęcia u góry mówią same za siebie.
ps.
hehe