bo to jest takie pierdolenie starych bab na pogode- grę bronią osoby które GRAŁY a nie fani - a w sumie to gra broni się sama - tak ciężko wbić do bani że po prostu gra jest świetna i to w zaledwie beta
tu nie chodzi o to że ktoś jest fanem Ps3 ale taki sprzeciw rodzi się zawsze gdy przeżyłeś/poznałeś coś fajnego a ktoś ci próbuje wmówić ze "co się cieszysz i tak masz raka"
i widzisz, to działa również w drugą strone, bete uruchomiłem tylko dwa razy w jeden dzień, za pierwszym razem mi nie podeszła, pomyślałem że może taki urok, za drugim razem będzie lepiej, ale lipa, tym bardziej jeśli spojrzeć na wizualną strone gry, która kompletnie niczym mnie nie zachwyciła, a tu wchodze na forum i czytam posty że cuda na kiju, że masakra, że miazdzy wszystko, ecetera... w każdym razie trzeci raz nie odpaliłem już tej bety, oddałem kod razem z moim loginem i hasłem komuś innemu, być może rzeczywiście jakbym przemęczył się i pograł dłużej to zobaczyłbym te miazdzenie
ale nie dziękuje, wole poczekać na pełną wersje i singla który ma być mocny (niekoniecznie wizualnie)
(aaa, na rzeczy typu "nieśmiertelne" oświetlenie nawet nie zwróciłem uwagi, na słabą interakcje i tekstury już tak, z rozsądnej odległości wyglądają normalnie, bez ohh/ahh, po prostu normalnie, ale już z bliska to pooorażka, betonowa popękana ściana na przykład, podejdz do niej blisko, to co widać nie przypomina niczego, rozmazane, rozpaćkane nie wiadomo co, przykłady można mnożyć, tylko po co? wiadomo że to konsola i że ma duże ograniczenia, i nie zamierzam tutaj dyskwalifikować tytułu tylko z powodu tych ograniczen, ale już nie dam sobie wmówić że miałem kontakt z jakimś miazdzącym tytułem
(pod względem oprawy), takich głosów jak moj jest wbrew pozorom dużo, jeszcze więcej jest negatywnych postów o sterowaniu,tylko nikną pod stosem postów od tych którzy oglądali trailery/itd, hype jest tak wielki że jak było można zauważyć niczego złego nie można o grze napisać bo od razu pare typów jak jeden mąż najedzie na takiego delikwenta, następnych paru zamieni minusy na plusy, troche zabawne jak się czyta że właściwie 60 fps tylko przeszkadza w grze, że interakcja przeszkadza, itd.. jeśli już korzystam z tak rozpasłego marginesu to napisze przy okazji że marzą mi się osobne tematy (obok głównych) o grach w których posty mogą pisać tylko ci co grali w daną gre, bo wtedy można konkretnie dyskutować, a w wielu tematach niestety mamy do czynienia z oceniającymi (kluczowe słowo) program którzy z tym programem mieli jedynie kontakt na yt/itp..)