Nie wiem Zeratul bo to Ty podałeś ten link i bardzo gorąco go polecałeś. To ja już nie wiem. Zdecyduj się w końcu na jakich wypowiedziach się opierasz bo widzę że mocno się wahasz.
Widzisz Marcepan, bo to ty i Diuk upieraliście się, że Xbox 360 został wyciśnięty z mocy przy Gears of War 2, więc rzuciłem ci link do felietonu Kosa, który ośmiesza takie stwierdzenia. Ale ty wolałeś go nie czytać, albo nie zrozumiałeś. Wpadło ci natomiast w oko 60% mocy PS3 w KZ2 więc natychmiast użyłeś tego jako argumentu. Co ciekawsze dla ciebie pan z IGN to autorytet, pan producent Epic to autorytet, ale David Jaffe już nie. Ludzie którzy nie pracują nad tworzeniem gier są większymi autorytetami dla Marcepana niż ludzie którzy je piszą. Zanotowałem.
Niestety ale twoje 60% mocy to nie argument bo pan z GG mówi wprost, że jest 100% (tak wiem, dla ciebie jest mniejszym autorytetem niż pan z IGN)
Generalnie moje wywody miały na celu pokazanie wam jak bardzo w błędzie jesteście stwierdzając, że wykorzystano już 100% mocy Xboksa 360, bo to oznacza (vide tekst pana z GG), że wykorzystano już też 100% mocy PS3.
Ale i tak to do was nie dotrze, to wyższa szkoła jazdy by to zrozumieć... do mojego byłego dyskutanta Czychu3 też by to nie dotarło, więc nie przejmujcie się nie jesteście sami.